ابراهیمی خرم آبادی، الیاس اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
ابرقوئی، محمد جواد تأثیر پوست انار عصارهگیری نشده و عصارهگیری شده بر فراسنجههای تولید گاز با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند نژاد قزل [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 37-60]
ابزاهیمی، مهدی ترکیب اسید چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه برههای سنجابی و مهربان در شرایط تغذیهای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
ادریس، محمد علی بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
اربابی، سمانه مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستمهای CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
اسدی، ابراهیم بررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیرههای مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]
اسدنژاد، بهزاد تولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
اسلامی، موسی اثر جیرههای دارای پودر سیر بر تجزیهپذیری و هضم شکمبهای و رودهای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
اسلمی نژاد، علی اصغر ارزیابی روند همخونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیهسازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
اسلمی نژاد، علی اصغر تعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست بره های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روشهای هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
اشراقی، فرشید ارزیابی کارایی اقتصادی و فنی گاوداریهای شیری شهرستان گرگان [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 195-212]
اشکانی فر، رضا تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
اطهری مرتضوی، بهاره تاثیر عوامل مدیریتی، اقتصادی و زیستی بر ارزش اقتصادی صفات مختلف در روشهای سنتی و صنعتی پرورش گاو شیری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 157-172]
الماسی، محمد بررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]
انصاری مهیاری، سعید بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
ب
بابایی کافی آباد، مهسا زمانبندی تزریق eCG در برنامه هورمونی ایجاد جفت پذیری در میش های ترک-قشقایی به هنگام آنستروس عمیق [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-132]
باشتنی، مسلم آنالیز فنوتیپی رکوردهای شیر روز-آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شیری شکم اوّل [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 139-164]
بالو، مایکل اثرجیره حاوی کربوهیدراتهای غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
بحری بیناباج، فاطمه برآورد میزان پس روی ناشی از هم خونی بر صفات مرتبط با رشد بره های قره گل [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 137-156]
بهاری، علی اصغر اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
بهرامی یکدانگی، مهدی کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
بوجارپور، محمد مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
پ
پاشایی، سمیه تأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیرههای حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجههای خون برههای پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]
ت
تأسلی، گلناز اثرجیره حاوی کربوهیدراتهای غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
تربتی نژاد، نورمحمد مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستمهای CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
تربتی نژاد، نورمحمد تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجههای تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیرههای غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
تربتی نژاد، نور محمد استفاده از کنجاله گوار بهجای کنجاله دانههای روغنی معمول در تغذیه برههای نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
تقی زاده، اکبر مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیرههای غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجههای خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
توحیدی، آرمین اثر استرادیول/ اکسیتوسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
توحیدی، آرمین مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
ج
جعفری، مجید برآورد میزان پس روی ناشی از هم خونی بر صفات مرتبط با رشد بره های قره گل [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 137-156]
جعفری آهنگری، یوسف تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجههای تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیرههای غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
جلیل نژاد، جمشید کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
جواهری بارفروشی، هدی مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
جولازاده، علیرضا مطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
چ
چاجی، مرتضی اثر جیرههای دارای پودر سیر بر تجزیهپذیری و هضم شکمبهای و رودهای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
چاشنی دل، یداله اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه برههای پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]
ح
حسنی، سعید تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
حسنی، سعید تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجههای تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیرههای غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
حسین پور مشهدی، مجتبی ارزیابی ژنتیکی پارامترهای منحنی شیردهی برآورد شده توسط تابع ویلمینک در گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 165-178]
خ
خامسی، امیر کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
خان احمدی، علیرضا تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
خجسته پور، مهدی مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانهای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
خجسته کی، مهدی تعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست بره های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روشهای هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
خلیل وندی بهروز یار، حامد تولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
خوروش، محمد گوارشپذیری مواد مغذی، فراسنجههای تخمیر شکمبهای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
خوروش، محمد کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
د
دادار، محسن بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
دیانت، روح الله تعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست بره های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روشهای هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
دانش مسگران، محسن تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]
دانش مسگران، محسن کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
دانش مسگران، محسن اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
دهقان بنادکی، مهدی مطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
دهقان بنادکی، مهدی تاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسیدهای آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوسالههای پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
دهقان بنادکی، مهدی تولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
ر
رزم کبیر، محمد بررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]
رشیدی، امیر بررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]
رضا یزدی، کامران تاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسیدهای آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوسالههای پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
رضایزدی، کامران مطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
رضایزدی، کامران تولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
رضائی، جواد اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیمهای هیدرولیتیک بخشهای مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
رضائی، فرخنده تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]
رکوعی، مجمد ارزیابی روند همخونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیهسازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
رکوعی، محمد بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
رکوعی، محمد برآورد میزان پس روی ناشی از هم خونی بر صفات مرتبط با رشد بره های قره گل [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 137-156]
رمضانپور، سیده ساناز مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستمهای CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
روحانی، عباس مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانهای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
روزبهان، یوسف تأثیر پوست انار عصارهگیری نشده و عصارهگیری شده بر فراسنجههای تولید گاز با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند نژاد قزل [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 37-60]
ز
زارع شحنه، احمد اثر استرادیول/ اکسیتوسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
زره داران، سعید استفاده از کنجاله گوار بهجای کنجاله دانههای روغنی معمول در تغذیه برههای نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
زره داران، سعید تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
زمانی، پویا اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
زین الدینی، سعید مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
ژ
ژندی، مهدی مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
س
ساری، محسن اثر جیرههای دارای پودر سیر بر تجزیهپذیری و هضم شکمبهای و رودهای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
سلطانعلی، حمزه مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانهای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
سمیعی، رحمت استفاده از کنجاله گوار بهجای کنجاله دانههای روغنی معمول در تغذیه برههای نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
ش
شادپرور، عبدالاحد تاثیر عوامل مدیریتی، اقتصادی و زیستی بر ارزش اقتصادی صفات مختلف در روشهای سنتی و صنعتی پرورش گاو شیری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 157-172]
شیاسی، حسین تاثیر سطوح مختلف و شکل فیزیکی دانه ذرت و گندم جیره آغازین، بر رشد گوسالههای شیری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 69-86]
شاکری، پیروز تاثیر سطوح مختلف و شکل فیزیکی دانه ذرت و گندم جیره آغازین، بر رشد گوسالههای شیری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 69-86]
شیخلو، محمدرضا برآورد میزان پس روی ناشی از هم خونی بر صفات مرتبط با رشد بره های قره گل [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 137-156]
شریعتی، محمد مهدی ارزیابی روند همخونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیهسازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
شریعتی، محمد مهدی تعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست بره های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روشهای هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
شهابی، حامد اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه برههای پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]
ص
صادقی پناه، حسن زمانبندی تزریق eCG در برنامه هورمونی ایجاد جفت پذیری در میش های ترک-قشقایی به هنگام آنستروس عمیق [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-132]
صادقی پناه، حسن مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
صادقی سفید مزگی، علی اثر تغذیه دانه سویای فرآوریشده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
صارمی نژاد، پروین مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
صدرارحامی، ایمانه اثر تغذیه دانه سویای فرآوریشده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
صفری، رشید مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 111-126]
صمدی، فیروز مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستمهای CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
ض
ضمیری، محمد جواد تأثیر پوست انار عصارهگیری نشده و عصارهگیری شده بر فراسنجههای تولید گاز با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند نژاد قزل [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 37-60]
ط
طالبی، محمد علی بررسی علل حذف و تابع توزیع زنده مانی در میش های نژاد لری بختیاری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-156]
طاهری نیا، محمدحسین اثر جیرههای دارای پودر سیر بر تجزیهپذیری و هضم شکمبهای و رودهای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
طباطبائی وکیلی، صالح مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
طهماسبی، عبدالمنصور اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]
طهماسبی، عبدالمنصور اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
طهمورث پور، مجتبی ارزیابی روند همخونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیهسازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
ع
عباسی امین آبادی، ساناز تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
عبدی قزلجه، عین اله مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 111-126]
عزیزی شترخفت، ایوب اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیمهای هیدرولیتیک بخشهای مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
علیپور، داریوش مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیرههای غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجههای خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
علی عربی، حسن مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیرههای غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجههای خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
علی عربی، حسن اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
علیمحمدی، رضا اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
عمادی، باقر مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانهای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
غ
غفارزاده، محمد تولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
غلام بابائیان، محمد مهدی بررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]
ف
فرجی آروق، هادی ارزیابی روند همخونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیهسازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
فرجی آروق، هادی برآورد میزان پس روی ناشی از هم خونی بر صفات مرتبط با رشد بره های قره گل [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 137-156]
فرهنگ فر، همایون آنالیز فنوتیپی رکوردهای شیر روز-آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شیری شکم اوّل [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 139-164]
فرهوش، طرلان برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]
فریور، فریبا تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجههای تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیرههای غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
فروزنده شهرکی، امیر داور تاثیر سطوح مختلف و شکل فیزیکی دانه ذرت و گندم جیره آغازین، بر رشد گوسالههای شیری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 69-86]
فضائلی، حسن اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیمهای هیدرولیتیک بخشهای مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
قدیمی، داراب اثرجیره حاوی کربوهیدراتهای غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
قربانی، غلامرضا کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
قربانی، غلام رضا گوارشپذیری مواد مغذی، فراسنجههای تخمیر شکمبهای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
قربانی، غلام رضا اثر تغذیه دانه سویای فرآوریشده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
قره باش، آشور محمد تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجههای تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیرههای غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
قورچی، تقی مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستمهای CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
قورچی، تقی تأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیرههای حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجههای خون برههای پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]
ک
کارگر، شهریار گوارشپذیری مواد مغذی، فراسنجههای تخمیر شکمبهای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
کارگر، شهریار اثر تغذیه دانه سویای فرآوریشده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
کاظمی، فاطمه ارزیابی کارایی اقتصادی و فنی گاوداریهای شیری شهرستان گرگان [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 195-212]
کیانی، علی اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیمهای هیدرولیتیک بخشهای مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
کردی، مرتضی اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]
کریمی، کاظم زمانبندی تزریق eCG در برنامه هورمونی ایجاد جفت پذیری در میش های ترک-قشقایی به هنگام آنستروس عمیق [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-132]
کفیل زاده، فرخ اثرجیره حاوی کربوهیدراتهای غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
کفیل زاده، فرخ ترکیب اسید چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه برههای سنجابی و مهربان در شرایط تغذیهای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
کهرام، حمید اثر استرادیول/ اکسیتوسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
کهرام، حمید تولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
گ
گنج خانلو، مهدی مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
ل
لواف، ابوالقاسم برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]
م
محرری، علی بررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیرههای مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]
محرمی، وحید کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
محمدآبادی، طاهره اثر جیرههای دارای پودر سیر بر تجزیهپذیری و هضم شکمبهای و رودهای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
محمدپناه، مهشید آنالیز فنوتیپی رکوردهای شیر روز-آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شیری شکم اوّل [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 139-164]
میخ چی، عباس ارزیابی ژنتیکی پارامترهای منحنی شیردهی برآورد شده توسط تابع ویلمینک در گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 165-178]
میرزاده، خلیل مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
میرمحمدی، داود اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیمهای هیدرولیتیک بخشهای مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
مسعودی، رضا اثر استرادیول/ اکسیتوسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
مسلمی پور، فرید استفاده از کنجاله گوار بهجای کنجاله دانههای روغنی معمول در تغذیه برههای نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
ملکی، الهه ترکیب اسید چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه برههای سنجابی و مهربان در شرایط تغذیهای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
مموئی، مرتضی مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
مهاجر، مختار تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجههای تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیرههای غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
مهدوی کلاته نو، مجید استفاده از کنجاله گوار بهجای کنجاله دانههای روغنی معمول در تغذیه برههای نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
ن
نادری، نیما اثر تغذیه دانه سویای فرآوریشده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
ناصریان، عباسعلی اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]
ناصریان، عباسعلی اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
نجف نژاد، بهروز مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیرههای غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجههای خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
نعمت پور، مهدی تاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسیدهای آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوسالههای پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
نوریان، سید حسن بررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیرههای مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]
و
وطن خواه، محمود بررسی علل حذف و تابع توزیع زنده مانی در میش های نژاد لری بختیاری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-156]
وکیلی، سید علیرضا اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
ولی زاده، رضا اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]
ه
همتی، بهزاد برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]
ی
یامچی، احد تأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیرههای حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجههای خون برههای پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد