هدف از این تحقیق تعیین اپتیمم سطح پروتئین خام، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه در گاوهای پرشیر هلشتاین میباشد. در آزمایش اول از 12 راس زایش دوم گاو هلشتاین شیرده در قالب طرح مربع لاتین مکرر 4 ×4 و در آزمایش دوم از 9 راس زایش دوم گاو هلشتاین شیرده در قالب طرح مربع لاتین مکرر 3 ×3 انجام شد. تیمارها در آزمایش اول شامل جیرههای آزمایشی شامل 18 ، 2/17 ،4/16 و 6/15 درصد پروتئین خام بود. سطح پروتئین قابل تجزیه برای کلیه جیرهای آزمایشی ثابت بود و سطح پروتئین عبوری به تدریج کاهش پیدا کرد. در آزمایش دوم جیره های آزمایشی شامل 4/16 ، 6/15 و 8/14 درصد پروتئین خام بود، سطح پروتئین عبوری در کلیه جیرهها ثابت بود و سطح پروتئین قابل تجزیه به تدریج کاهش یافت. ماده خشک مصرفی و تولید شیر تصحیح شده بر اساس 4 درصد چربی در تیمار سوم آزمایش اول به طور معنیداری بیشتر از سایر گروها بود (05/0P
بهرامی یکدانگی, مهدی , قربانی, غلامرضا , خوروش, محمد , دانش مسگران, محسن , جلیل نژاد, جمشید , خامسی, امیر و محرمی, وحید . (1393). کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی. نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان, 2(3), 1-20.
MLA
بهرامی یکدانگی, مهدی , , قربانی, غلامرضا , , خوروش, محمد , , دانش مسگران, محسن , , جلیل نژاد, جمشید , , خامسی, امیر , و محرمی, وحید . "کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی", نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان, 2, 3, 1393, 1-20.
HARVARD
بهرامی یکدانگی, مهدی, قربانی, غلامرضا, خوروش, محمد, دانش مسگران, محسن, جلیل نژاد, جمشید, خامسی, امیر, محرمی, وحید. (1393). 'کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی', نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان, 2(3), pp. 1-20.
CHICAGO
مهدی بهرامی یکدانگی , غلامرضا قربانی , محمد خوروش , محسن دانش مسگران , جمشید جلیل نژاد , امیر خامسی و وحید محرمی, "کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی," نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان, 2 3 (1393): 1-20,
VANCOUVER
بهرامی یکدانگی, مهدی, قربانی, غلامرضا, خوروش, محمد, دانش مسگران, محسن, جلیل نژاد, جمشید, خامسی, امیر, محرمی, وحید. کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی. نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان, 1393; 2(3): 1-20.