آتریپلکساثر مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس برارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 31-50]
آزمون بقاءبررسی عوامل موثر بر عملکرد تولید مثلی گاو های شیری هلشتاین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 75-92]
آزمون تولید گازبررسی اثر اسانس روغنی زنیان (Carum copticum L.) بر فراسنجههای تخمیر شکمبهای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 17-30]
آغوزبررسی تأثیر ایمنی حاصل از آغوز بر عملکرد برههای لری بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 31-40]
ا
ارزش تغذیه ایتعیین ارزشتغذیه ای و تجزیهپذیری ماده خشک و دیواره سلولی گیاه مرتعی علف گندمی تائوری در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 77-94]
ارزش غذاییاثر چین بر عملکرد تولید، ترکیب شیمیایی و گوارشپذیری آزمایشگاهی برگ و ساقه یونجه همدانی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 57-74]
اسانس های روغنیبررسی استفاده از سطوح مختلف تفاله اسانس¬گیری شده گیاه مرزه خوزستانی
بر عملکرد تولیدی بره های پرواری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 1-16]
استرپتوکوکوس لوتشیاجداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 97-108]
استرپتوکوکوس ماسدنیکوسجداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 97-108]
اسیدهای چربمقایسه اثر منابع مختلف اسیدهای چرب در دوره آماده به زایش بر فعالیت چرخه تخمدانی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در زایش اول [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 1-18]
افت همخونیبررسی روند همخونی و اثر آن بر عملکرد صفات رشد در گوسفند نژاد لریبختیاری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 65-78]
انتروکوکوس فکالیسجداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 97-108]
اندازه ذرات یونجهتأثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 17-40]
اورهاستفاده از برگ خرمای عمل آوری شده با اوره در جیره گاومیشهای پرواری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 95-107]
ب
باکتری تولید کنندهی اسیدلاکتیکجداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 97-108]
باکتریهای شکمبهبررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 41-56]
برگ درخت خرمااستفاده از برگ خرمای عمل آوری شده با اوره در جیره گاومیشهای پرواری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 95-107]
برهبررسی تاثیر پشمچینی بر عملکرد و برخی شاخصهای فیزیولوژیک و متابولیک برهها در شرایط تنش گرمایی محیطی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 91-100]
بره زائیارزیابی ومقایسه خصوصیات جایگاه های نگهداری دام بر عملکرد گوسفند در سیستم پرورش روستائی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 41-52]
بره های پرواریبررسی استفاده از سطوح مختلف تفاله اسانس¬گیری شده گیاه مرزه خوزستانی
بر عملکرد تولیدی بره های پرواری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 1-16]
بره های لری بختیاریبررسی تأثیر ایمنی حاصل از آغوز بر عملکرد برههای لری بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 31-40]
بره هیبریداستفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
بیزیمقایسه دو روش آماری مختلف در برآورد مؤلفههای (کو)واریانس صفات تولیدی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 127-142]
بهرهوریمقایسه کارایی و شاخص بهرهوری در مزارع صنعتی پرورش گاو شیری: مطالعه موردی شهرستان اصفهان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 177-194]
پ
پارامتر ژنتیکیبررسی اثر متقابل بین ژنوتیپ و سطح تولید در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 93-108]
پارامترهای ژنتیکیمقایسه ی مدل های مختلف در برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت چندقلوزایی با روش بیزی در گوسفند مهربانی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
پارامترهای ژنتیکیبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تداوم شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون تصادفی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 51-64]
پرواربندیاستفاده از برگ خرمای عمل آوری شده با اوره در جیره گاومیشهای پرواری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 95-107]
پروتوزوآبررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 41-56]
پرورش روستائیبرآورد ضرایب اقتصادی صفات مهم گوسفند نژاد زندی در روش پرورش روستائی با استفاده از مدل زیست - اقتصادی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 157-176]
پسماند رستوراناستفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
پشمچینیبررسی تاثیر پشمچینی بر عملکرد و برخی شاخصهای فیزیولوژیک و متابولیک برهها در شرایط تنش گرمایی محیطی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 91-100]
ت
تابعیتبررسی روند همخونی و اثر آن بر عملکرد صفات رشد در گوسفند نژاد لریبختیاری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 65-78]
تابع لژاندرتجزیه ژنتیکی صفت تولید شیر توسط مدل روزآزمون با تابعیت ثابت و تصادفی در گاوهای شیری هلشتاین استان یزد [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-30]
تجزیه پذیریتعیین ارزشتغذیه ای و تجزیهپذیری ماده خشک و دیواره سلولی گیاه مرتعی علف گندمی تائوری در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 77-94]
تخمیر پذیریمطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیر پذیری کاه برخی ارقام و لاین¬های گندم [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 81-96]
تخمیر شکمبهایبررسی اثر اسانس روغنی زنیان (Carum copticum L.) بر فراسنجههای تخمیر شکمبهای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 17-30]
تداوم شیردهیبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تداوم شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون تصادفی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 51-64]
ترکیبات شیمیاییمطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیر پذیری کاه برخی ارقام و لاین¬های گندم [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 81-96]
تستوسترونپاسخ هورمون های تیروئیدی و تستوسترون به تغییرات ماهانه در قوچ های دالاق [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 79-90]
تعداد روزهای بازبررسی عوامل موثر بر عملکرد تولید مثلی گاو های شیری هلشتاین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 75-92]
تغییرات ماهانهپاسخ هورمون های تیروئیدی و تستوسترون به تغییرات ماهانه در قوچ های دالاق [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 79-90]
تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانیبررسی استفاده از سطوح مختلف تفاله اسانس¬گیری شده گیاه مرزه خوزستانی
بر عملکرد تولیدی بره های پرواری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 1-16]
تکنیک تولید گازمقایسه قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار توسط باکتریها یا میکروارگانیسمهای شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 53-75]
تلفات و پرورش روستائی گوسفندارزیابی ومقایسه خصوصیات جایگاه های نگهداری دام بر عملکرد گوسفند در سیستم پرورش روستائی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 41-52]
تنش گرماییبررسی تاثیر پشمچینی بر عملکرد و برخی شاخصهای فیزیولوژیک و متابولیک برهها در شرایط تنش گرمایی محیطی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 91-100]
تودهی میکروبیبررسی اثر اسانس روغنی زنیان (Carum copticum L.) بر فراسنجههای تخمیر شکمبهای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 17-30]
تولید شیرتجزیه ژنتیکی صفت تولید شیر توسط مدل روزآزمون با تابعیت ثابت و تصادفی در گاوهای شیری هلشتاین استان یزد [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-30]
تولید شیراثرات سطوح مختلف دانه کامل سویا برعملکرد گاوهای شیری هلشتاین شیرده در اوایل دوره شیردهی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 31-46]
تولید گازاثر مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس برارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 31-50]
تولید مثل فصلیپاسخ هورمون های تیروئیدی و تستوسترون به تغییرات ماهانه در قوچ های دالاق [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 79-90]
ج
جایگاه گوسفندارزیابی ومقایسه خصوصیات جایگاه های نگهداری دام بر عملکرد گوسفند در سیستم پرورش روستائی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 41-52]
جیبایندبررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 41-56]
جمعیت باکتریاییمقایسه قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار توسط باکتریها یا میکروارگانیسمهای شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 53-75]
چ
چرخه تخمدانیمقایسه اثر منابع مختلف اسیدهای چرب در دوره آماده به زایش بر فعالیت چرخه تخمدانی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در زایش اول [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 1-18]
چیناثر چین بر عملکرد تولید، ترکیب شیمیایی و گوارشپذیری آزمایشگاهی برگ و ساقه یونجه همدانی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 57-74]
چندقلوزاییمقایسه ی مدل های مختلف در برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت چندقلوزایی با روش بیزی در گوسفند مهربانی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
ح
حداکثر درست نمایی محدود شدهمقایسه دو روش آماری مختلف در برآورد مؤلفههای (کو)واریانس صفات تولیدی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 127-142]
حذف دامبررسی عوامل موثر بر عملکرد تولید مثلی گاو های شیری هلشتاین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 75-92]
د
دانه سویای حرارت داده شدهمقایسه اثر منابع مختلف اسیدهای چرب در دوره آماده به زایش بر فعالیت چرخه تخمدانی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در زایش اول [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 1-18]
دانه کامل سویااثرات سطوح مختلف دانه کامل سویا برعملکرد گاوهای شیری هلشتاین شیرده در اوایل دوره شیردهی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 31-46]
درجه برازشتجزیه ژنتیکی صفت تولید شیر توسط مدل روزآزمون با تابعیت ثابت و تصادفی در گاوهای شیری هلشتاین استان یزد [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-30]
دیواره سلولیتعیین ارزشتغذیه ای و تجزیهپذیری ماده خشک و دیواره سلولی گیاه مرتعی علف گندمی تائوری در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 77-94]
دوره آماده به زایشمقایسه اثر منابع مختلف اسیدهای چرب در دوره آماده به زایش بر فعالیت چرخه تخمدانی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در زایش اول [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 1-18]
دوره شیردهیاثرات سطوح مختلف دانه کامل سویا برعملکرد گاوهای شیری هلشتاین شیرده در اوایل دوره شیردهی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 31-46]
ر
رقممطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیر پذیری کاه برخی ارقام و لاین¬های گندم [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 81-96]
رگرسیون تصادفیبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تداوم شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون تصادفی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 51-64]
رگرسیون تصادفیمقایسه دو روش آماری مختلف در برآورد مؤلفههای (کو)واریانس صفات تولیدی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 127-142]
روش بیزیمقایسه ی مدل های مختلف در برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت چندقلوزایی با روش بیزی در گوسفند مهربانی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
روغن اسانسیتعیین ترکیبات شیمیایی روغن¬های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضدمیکروبی آنها با نانوسیلور و آنتیبیوتیک [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 65-80]
روند ژنتیکیبرآورد روند ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی صفات وزن تولد و وزن از شیرگیری در گوسالههای نژاد نجدی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 143-156]
روند محیطیبرآورد روند ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی صفات وزن تولد و وزن از شیرگیری در گوسالههای نژاد نجدی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 143-156]
ز
زنیانبررسی اثر اسانس روغنی زنیان (Carum copticum L.) بر فراسنجههای تخمیر شکمبهای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 17-30]
ژ
ژن S rRNA16جداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 97-108]
س
سیرتعیین ترکیبات شیمیایی روغن¬های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضدمیکروبی آنها با نانوسیلور و آنتیبیوتیک [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 65-80]
سرعت خوردناستفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
سطح ایمنیبررسی تأثیر ایمنی حاصل از آغوز بر عملکرد برههای لری بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 31-40]
سطح تولیدبررسی اثر متقابل بین ژنوتیپ و سطح تولید در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 93-108]
سیلواثر مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس برارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 31-50]
ش
شاخصهای فیزیولوژیک و متابولیکبررسی تاثیر پشمچینی بر عملکرد و برخی شاخصهای فیزیولوژیک و متابولیک برهها در شرایط تنش گرمایی محیطی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 91-100]
شمارش باکتریبررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 41-56]
ص
صفات تولیدیبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی دوره اول شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 109-126]
صفات تولید مثلیبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی دوره اول شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 109-126]
صفات رشدبررسی تأثیر ایمنی حاصل از آغوز بر عملکرد برههای لری بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 31-40]
صفات رشدبرآورد اجزاء (کو)واریانس و فراسنجههای ژنتیکی صفات رشد در بره های لریبختیاری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 109-128]
صفات رشدبررسی روند همخونی و اثر آن بر عملکرد صفات رشد در گوسفند نژاد لریبختیاری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 65-78]
ض
ضرایب اقتصادیبرآورد ضرایب اقتصادی صفات مهم گوسفند نژاد زندی در روش پرورش روستائی با استفاده از مدل زیست - اقتصادی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 157-176]
ع
علف گندمی تائوریتعیین ارزشتغذیه ای و تجزیهپذیری ماده خشک و دیواره سلولی گیاه مرتعی علف گندمی تائوری در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 77-94]
ف
فیبر موثر فیزیکیتأثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 17-40]
فیستولای شکمبه ایتأثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 17-40]
فعالیت ضد میکروبیتعیین ترکیبات شیمیایی روغن¬های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضدمیکروبی آنها با نانوسیلور و آنتیبیوتیک [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 65-80]
ق
قابلیت هضم آزمایشگاهیاثر چین بر عملکرد تولید، ترکیب شیمیایی و گوارشپذیری آزمایشگاهی برگ و ساقه یونجه همدانی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 57-74]
قوچ دالاقپاسخ هورمون های تیروئیدی و تستوسترون به تغییرات ماهانه در قوچ های دالاق [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 79-90]
ک
کاراییمقایسه کارایی و شاخص بهرهوری در مزارع صنعتی پرورش گاو شیری: مطالعه موردی شهرستان اصفهان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 177-194]
کاه گندممطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیر پذیری کاه برخی ارقام و لاین¬های گندم [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 81-96]
کلمات کلیدی: وراثتپذیریبرآورد اجزاء (کو)واریانس و فراسنجههای ژنتیکی صفات رشد در بره های لریبختیاری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 109-128]
کنجاله کانولاتأثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 17-40]
گ
گاوداری شیریمقایسه کارایی و شاخص بهرهوری در مزارع صنعتی پرورش گاو شیری: مطالعه موردی شهرستان اصفهان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 177-194]
گاو شیریاثرات سطوح مختلف دانه کامل سویا برعملکرد گاوهای شیری هلشتاین شیرده در اوایل دوره شیردهی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 31-46]
گاومیشاستفاده از برگ خرمای عمل آوری شده با اوره در جیره گاومیشهای پرواری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 95-107]
گاو نجدیبرآورد روند ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی صفات وزن تولد و وزن از شیرگیری در گوسالههای نژاد نجدی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 143-156]
گاوهای هلشتاین ایرانبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی دوره اول شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 109-126]
گوسفندبرآورد ضرایب اقتصادی صفات مهم گوسفند نژاد زندی در روش پرورش روستائی با استفاده از مدل زیست - اقتصادی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 157-176]
گوسفند لری بختیاریبرآورد اجزاء (کو)واریانس و فراسنجههای ژنتیکی صفات رشد در بره های لریبختیاری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 109-128]
گوسفند لریبختیاریبررسی روند همخونی و اثر آن بر عملکرد صفات رشد در گوسفند نژاد لریبختیاری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 65-78]
گوسفند نژاد مهربانیمقایسه ی مدل های مختلف در برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت چندقلوزایی با روش بیزی در گوسفند مهربانی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
ل
لاینمطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیر پذیری کاه برخی ارقام و لاین¬های گندم [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 81-96]
م
ماده آلی قابل هضممقایسه قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار توسط باکتریها یا میکروارگانیسمهای شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 53-75]
میخکتعیین ترکیبات شیمیایی روغن¬های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضدمیکروبی آنها با نانوسیلور و آنتیبیوتیک [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 65-80]
مخمراثر مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس برارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 31-50]
مدل رگرسیون تصادفیبررسی اثر متقابل بین ژنوتیپ و سطح تولید در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 93-108]
مدل روز آزمون چند صفتیمقایسه دو روش آماری مختلف در برآورد مؤلفههای (کو)واریانس صفات تولیدی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 127-142]
مدل زیست – اقتصادیبرآورد ضرایب اقتصادی صفات مهم گوسفند نژاد زندی در روش پرورش روستائی با استفاده از مدل زیست - اقتصادی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 157-176]
مراحل مختلف رشدتعیین ارزشتغذیه ای و تجزیهپذیری ماده خشک و دیواره سلولی گیاه مرتعی علف گندمی تائوری در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 77-94]
مرگ و میربررسی تأثیر ایمنی حاصل از آغوز بر عملکرد برههای لری بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 31-40]
مصرف انتخابیاستفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
معیارهای ساختمانی جایگاهارزیابی ومقایسه خصوصیات جایگاه های نگهداری دام بر عملکرد گوسفند در سیستم پرورش روستائی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 41-52]
ملاساثر مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس برارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 31-50]
ن
نانوسیلورتعیین ترکیبات شیمیایی روغن¬های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضدمیکروبی آنها با نانوسیلور و آنتیبیوتیک [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 65-80]
نژاد زندیبرآورد ضرایب اقتصادی صفات مهم گوسفند نژاد زندی در روش پرورش روستائی با استفاده از مدل زیست - اقتصادی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 157-176]
نمونه گیری گیبسبرآورد اجزاء (کو)واریانس و فراسنجههای ژنتیکی صفات رشد در بره های لریبختیاری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 109-128]
و
واژه¬های کلیدی: مدل روز آزمونبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تداوم شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون تصادفی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 51-64]
واژه های کلیدی: هورمونهای تیروئیدیپاسخ هورمون های تیروئیدی و تستوسترون به تغییرات ماهانه در قوچ های دالاق [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 79-90]
وراثت¬پذیریتجزیه ژنتیکی صفت تولید شیر توسط مدل روزآزمون با تابعیت ثابت و تصادفی در گاوهای شیری هلشتاین استان یزد [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-30]
وزن تولد و وزن از شیرگیریبرآورد روند ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی صفات وزن تولد و وزن از شیرگیری در گوسالههای نژاد نجدی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 143-156]
ه
هضم دو مرحلهایمقایسه قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار توسط باکتریها یا میکروارگانیسمهای شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 53-75]
همبستگی ژنتیکیتجزیه ژنتیکی صفت تولید شیر توسط مدل روزآزمون با تابعیت ثابت و تصادفی در گاوهای شیری هلشتاین استان یزد [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-30]
همبستگی ژنتیکیبررسی اثر متقابل بین ژنوتیپ و سطح تولید در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 93-108]
همبستگی ژنتیکی و فنوتیپیبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی دوره اول شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 109-126]
ی
یونجهاثر چین بر عملکرد تولید، ترکیب شیمیایی و گوارشپذیری آزمایشگاهی برگ و ساقه یونجه همدانی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 57-74]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد