آزادسازی روغنتولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
آزمون تولید گازتأثیر پوست انار عصارهگیری نشده و عصارهگیری شده بر فراسنجههای تولید گاز با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند نژاد قزل [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 37-60]
آنزیمهای سلولایتیک و آمیلولتیک شکمبهاثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیمهای هیدرولیتیک بخشهای مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
ا
ابقاء نیتروژناثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیمهای هیدرولیتیک بخشهای مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
ارزش اقتصادیتاثیر عوامل مدیریتی، اقتصادی و زیستی بر ارزش اقتصادی صفات مختلف در روشهای سنتی و صنعتی پرورش گاو شیری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 157-172]
اسانس پونه کوهیاثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه برههای پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]
استرادیول اکسیتوسیناثر استرادیول/ اکسیتوسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
اسید چرب غیراشباعتأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیرههای حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجههای خون برههای پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]
اسفنجمقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
اکسترود کردناثر تغذیه دانه سویای فرآوریشده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
التهاباثرجیره حاوی کربوهیدراتهای غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
ایمنی ذاتیاثرجیره حاوی کربوهیدراتهای غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
انتقال جنینارزیابی روند همخونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیهسازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
انرژی- پروتئینتأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیرههای حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجههای خون برههای پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]
ب
باز شدن سرویکساثر استرادیول/ اکسیتوسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
برشته کردناثر تغذیه دانه سویای فرآوریشده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
برهاثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
بره بلوچیاثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
بره پرواریتأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیرههای حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجههای خون برههای پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]
بره دالاقاثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه برههای پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]
بره نژاد زلاستفاده از کنجاله گوار بهجای کنجاله دانههای روغنی معمول در تغذیه برههای نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
پ
پارامترهای ژنتیکیتجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
پارامترهای ژنتیکیبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]
پارامترهای منحنی شیردهیارزیابی ژنتیکی پارامترهای منحنی شیردهی برآورد شده توسط تابع ویلمینک در گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 165-178]
پارتیشنینک فاکتورمقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 111-126]
پردازش تصویرتعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست بره های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روشهای هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
پروتوزوآزدائیبررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیرههای مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]
پروتئین خام و تولید و ترکیبات شیرکاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
پروتئین عبوریکاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
پروفیل اسید چربترکیب اسید چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه برههای سنجابی و مهربان در شرایط تغذیهای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
پروفیل اسیدهای چربمقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
پنبه دانهمقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیرههای غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجههای خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
پوست انارتأثیر پوست انار عصارهگیری نشده و عصارهگیری شده بر فراسنجههای تولید گاز با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند نژاد قزل [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 37-60]
ت
تابعیت تصادفیتجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
تابعیت تصادفیبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]
تابع زندهمانیبررسی علل حذف و تابع توزیع زنده مانی در میش های نژاد لری بختیاری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-156]
تابع کاب- داگلاسمدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانهای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
تابع لژاندرتجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
تابع ویلمینکارزیابی ژنتیکی پارامترهای منحنی شیردهی برآورد شده توسط تابع ویلمینک در گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 165-178]
تاننمقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستمهای CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
تانن پوسته پستهمطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
تجزیه پذیریاثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
تجزیهپذیریمقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستمهای CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
تجزیهپذیری شکمبهایاثر جیرههای دارای پودر سیر بر تجزیهپذیری و هضم شکمبهای و رودهای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
تحلیل حساسیتمدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانهای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
تخمیر شکمبهتاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجههای تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیرههای غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
تفاله چغندراثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]
تفاله چغندر قندتأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]
تلقیح مصنوعی گوسفنداثر استرادیول/ اکسیتوسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
تنوّع ژنتیکیبررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
تولیدگازاثر جیرههای دارای پودر سیر بر تجزیهپذیری و هضم شکمبهای و رودهای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
تولید گازاثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]
تولید گازمقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 111-126]
تولید گازتاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجههای تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیرههای غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
ج
جومقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 111-126]
جو عمل آوری شده با اسیدهای آلیتاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسیدهای آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوسالههای پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
چ
چربی زیر جلدیترکیب اسید چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه برههای سنجابی و مهربان در شرایط تغذیهای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
چربی شیرمقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
چند شکلی تک نوکلئوتیدیتاثیر چندشکلی ژن کاپاکازئین روی ارزش اصلاحی صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 137-148]
خ
خشککن پاششیتولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
خصوصیات لاشهاثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه برههای پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]
خصوصیات لاشهمطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
خوراک داممدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانهای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
د
دانه باقلامقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستمهای CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
دانه جوگوارشپذیری مواد مغذی، فراسنجههای تخمیر شکمبهای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
دانه ذرتگوارشپذیری مواد مغذی، فراسنجههای تخمیر شکمبهای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
دانه روغنیتأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیرههای حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجههای خون برههای پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]
دانه سویااثر تغذیه دانه سویای فرآوریشده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
درصد پروتئین شیرتجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
دینوپروستوناثر استرادیول/ اکسیتوسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
ر
ریزکپسولتولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
رفتار تغذیهایاثر تغذیه دانه سویای فرآوریشده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
رکوردهای روز-آزمونآنالیز فنوتیپی رکوردهای شیر روز-آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شیری شکم اوّل [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 139-164]
روش پرورش گاو شیریتاثیر عوامل مدیریتی، اقتصادی و زیستی بر ارزش اقتصادی صفات مختلف در روشهای سنتی و صنعتی پرورش گاو شیری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 157-172]
روغن ماهیمقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
ژ
ژن ناقل اورهاثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
س
ساکارزتأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]
سیدرمقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
سیستم آمیزشارزیابی روند همخونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیهسازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
سیستم پروتئین و کربوهیدرات خالص کورنلتولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
سیلاژ تفاله مرکباتاثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]
سلنیت سدیماثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
سلنیوم آلیمقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیرههای غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجههای خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
سلنیوم معدنیمقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیرههای غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجههای خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
سلولزتأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]
سنسیبلکساثر استرادیول/ اکسیتوسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
سوختهای فسیلیمدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانهای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
ش
شبکه عصبی مصنوعیتعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست بره های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روشهای هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
شبیهسازیارزیابی روند همخونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیهسازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
شجرهبررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
شیر تصحیح شده برای انرژیآنالیز فنوتیپی رکوردهای شیر روز-آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شیری شکم اوّل [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 139-164]
شنبلیلهتاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجههای تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیرههای غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
شهرستان گرگانارزیابی کارایی اقتصادی و فنی گاوداریهای شیری شهرستان گرگان [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 195-212]
صفات رشدبررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]
ض
ضریب همخونیبررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]
ع
عللعلل حذفبررسی علل حذف و تابع توزیع زنده مانی در میش های نژاد لری بختیاری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-156]
عملکردتاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسیدهای آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوسالههای پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
عملکردتأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیرههای حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجههای خون برههای پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]
عملکرد تولیدمثلیمقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
عوامل مدیریتیتاثیر عوامل مدیریتی، اقتصادی و زیستی بر ارزش اقتصادی صفات مختلف در روشهای سنتی و صنعتی پرورش گاو شیری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 157-172]
ف
فراسنجه های خونیاثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه برههای پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]
فراسنجه های خونیتاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسیدهای آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوسالههای پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
فراسنجههای خونیبررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیرههای مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]
فراسنجههای شکمبهاثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
فیستولای شکمبهایاثر جیرههای دارای پودر سیر بر تجزیهپذیری و هضم شکمبهای و رودهای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
ق
قابلیت هضمبررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیرههای مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]
قابلیت هضمتاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسیدهای آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوسالههای پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
قره-آرپامقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 111-126]
کارایی اقتصادیارزیابی کارایی اقتصادی و فنی گاوداریهای شیری شهرستان گرگان [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 195-212]
کارایی فنیارزیابی کارایی اقتصادی و فنی گاوداریهای شیری شهرستان گرگان [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 195-212]
کربوهیدرات های غیرالیافیاثرجیره حاوی کربوهیدراتهای غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
کیفیت پوستتعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست بره های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روشهای هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
کنجاله دانه های روغنیاستفاده از کنجاله گوار بهجای کنجاله دانههای روغنی معمول در تغذیه برههای نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
کنجاله سویامطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
کنجاله سویااثر تغذیه دانه سویای فرآوریشده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
کنجاله گواراستفاده از کنجاله گوار بهجای کنجاله دانههای روغنی معمول در تغذیه برههای نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
کوتاه مدتمقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
کود مرغیاثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیمهای هیدرولیتیک بخشهای مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
گ
گازکروماتوگرافیمقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
گازهای گلخانه ایمدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانهای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
گاوداری شیریارزیابی کارایی اقتصادی و فنی گاوداریهای شیری شهرستان گرگان [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 195-212]
گاو شیریگوارشپذیری مواد مغذی، فراسنجههای تخمیر شکمبهای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
گاو شیریاثرجیره حاوی کربوهیدراتهای غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
گاو شیریمقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
گاو شیریارزیابی روند همخونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیهسازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
گاوهای شیریمقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیرههای غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجههای خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
گاوهای شیریآنالیز فنوتیپی رکوردهای شیر روز-آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شیری شکم اوّل [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 139-164]
گاوهای هلشتاین ایرانبررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
گاو هلشتاینکاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
گوارشپذیریگوارشپذیری مواد مغذی، فراسنجههای تخمیر شکمبهای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
گوارشپذیریتاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجههای تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیرههای غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
گوارشپذیری ماده آلی و پلیاتیلنگلیکولتأثیر پوست انار عصارهگیری نشده و عصارهگیری شده بر فراسنجههای تولید گاز با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند نژاد قزل [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 37-60]
گوساله پرواریتاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسیدهای آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوسالههای پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
گوساله نر هلشتاینمطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
گوسفندبررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیرههای مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]
گوسفنداثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیمهای هیدرولیتیک بخشهای مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
گوسفندتجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
گوسفند زندیبررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]
گوسفند زندیتعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست بره های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روشهای هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
گوسفند مغانیبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]
م
مخمر سلنیومیاثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
مدل زیست- اقتصادیتاثیر عوامل مدیریتی، اقتصادی و زیستی بر ارزش اقتصادی صفات مختلف در روشهای سنتی و صنعتی پرورش گاو شیری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 157-172]
میش عربیمقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
میشهای لری بختیاریبررسی علل حذف و تابع توزیع زنده مانی در میش های نژاد لری بختیاری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-156]
مکمل پروتئینیاستفاده از کنجاله گوار بهجای کنجاله دانههای روغنی معمول در تغذیه برههای نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
منبع انرژیاثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیمهای هیدرولیتیک بخشهای مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
ن
نانو سلنیوممقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیرههای غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجههای خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
نیتروژناثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
نیتروژن آمونیاکیتاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجههای تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیرههای غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
نژاد سنجابیترکیب اسید چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه برههای سنجابی و مهربان در شرایط تغذیهای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
نژاد مهربانترکیب اسید چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه برههای سنجابی و مهربان در شرایط تغذیهای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
نشاستهتأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]
و
واژه های کلیدی: روغن کانولااثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه برههای پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]
وزن بدنبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]
ه
هضم رودهایاثر جیرههای دارای پودر سیر بر تجزیهپذیری و هضم شکمبهای و رودهای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
هضم سه مرحلهایاثر جیرههای دارای پودر سیر بر تجزیهپذیری و هضم شکمبهای و رودهای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
هماتولوژیاثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
همبستگی ژنتیکیارزیابی ژنتیکی پارامترهای منحنی شیردهی برآورد شده توسط تابع ویلمینک در گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 165-178]
هم خونیبررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
همخونیارزیابی روند همخونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیهسازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
ی
یونجهتأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد