آرایه ژنومی گوسفندشناسایی نشانگرهای تک نوکلئوتیدی مؤثر بر صفات مهم گوسفندان بومی ایران با استفاده از ردپای انتخاب [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 73-92]
آزمون تولید گازتاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ترکیب شیمیایی، ویژگیهای تخمیر، پایداری هوازی و گوارشپذیری آزمایشگاهی سیلاژ ذرت در مراحل برداشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 69-90]
آغوزاثر افزودن اسانس صمغ درخت ون (Pistacia Atlantica Kurdica) به جیره میش ها در اواخر آبستنی بر تولید و ترکیب شیر و رشد بره های شیرخوار [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 109-124]
آمارانتخصوصیاتسیلویی، تخمیرپذیری، قابلیت هضم، انرژی و پروتئین قابل متابولیسم سیلاژ علوفه سه رقم جدید آمارانت (Amaranthus hypochondriacus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 55-74]
آوسینکبهبود کارایی برنامه دابل آوسینک با استفاده از مکمل پروژسترونی در گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 117-130]
ا
ارزیابی اقتصادیارزیابی اقتصادی عملکرد تولید مثلی و تولید شیر گاوهای نژاد هلشتاین و مونتبلیارد و آمیخته های آن ها در شرایط نیمه گرمسیری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 19-32]
ارزش غذاییارزش تغذیهای خوراک کامل سیلو شده بر پایه چغندر و ذرت علوفهای در تغذیه گوسفندان شال [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 97-116]
اسانساثر افزودن اسانس صمغ درخت ون (Pistacia Atlantica Kurdica) به جیره میش ها در اواخر آبستنی بر تولید و ترکیب شیر و رشد بره های شیرخوار [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 109-124]
اسانس دارچینتأثیر اسانس دارچین بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبهای در برههای نر پرواری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 1-14]
اسپرم قوچتأثیر افزودن روغن بذر گل مغربی به رقیقکننده انجمادی بر پایه تریس بر کیفیت اسپرم قوچ رومانوف پس از انجماد و یخگشایی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
اسیدآمینهاثر متیونین محافظت شده بر فراسنجههای خونی، تولید و ترکیبات شیر در بز های شیرده آلپاین [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 131-144]
اسید آمینه ضروریتاثیر استفاده از متیونین محافظت شده در سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم در جیره قبل از زایش بر عملکرد میشهای قزل در دوره انتقال و برههای تازه متولد شده [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-130]
اسهالاثر تغذیه پروبیوتیکهای Bacillus coagulans و Bacillus subtilis بر عملکرد رشد، سلامت و برخی فراسنجههای خونی در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 81-96]
اعتبارات نهادیتأثیر اعتبارات نهادی بر تولید و سودآوری گاوداریهای صنعتی شهرستان گرگان [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 35-52]
افزودنیهای مختلفتاثیر افزودنیهای اسیدآلی، ملاس و آنزیم بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی، فراسنجههای تولید گاز و تخمیری، و قابلیت هضم برونتنی سیلاژ نخودفرنگی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
انجماد-یخگشاییتأثیر افزودن روغن بذر گل مغربی به رقیقکننده انجمادی بر پایه تریس بر کیفیت اسپرم قوچ رومانوف پس از انجماد و یخگشایی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
انکوباسیونبررسی ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ تفاله پونه کوهی با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 19-36]
اوخر آبستنیتاثیر استفاده از متیونین محافظت شده در سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم در جیره قبل از زایش بر عملکرد میشهای قزل در دوره انتقال و برههای تازه متولد شده [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-130]
ب
بتاهیدروکسی بوتیراتاثرات استفاده از جلبک اسپیرولینا بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و برخی آنزیمهای سیستم ایمنی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 53-72]
برهپرواریاثر مصرف سطوح مختلف پودر آب پنیر در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، کیفیت لاشه و فراسنجههای خونی در برههای نر پرواری آمیخته زل [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 1-18]
بره نر پرواریتأثیر اسانس دارچین بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبهای در برههای نر پرواری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 1-14]
بزغالههای مرخزبررسی اثر سطوح مختلف میوه بلوط بر ساختار جمعیت و تنوع ژنتیک باکتریایی محتوی شکمبه با استفاده از تکنیک PCR-SSCP در بز مرخز [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
پ
پایداری هوازیتاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ترکیب شیمیایی، ویژگیهای تخمیر، پایداری هوازی و گوارشپذیری آزمایشگاهی سیلاژ ذرت در مراحل برداشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 69-90]
پریبیوتیکاثر تغذیه پروبیوتیکهای Bacillus coagulans و Bacillus subtilis بر عملکرد رشد، سلامت و برخی فراسنجههای خونی در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 81-96]
پرواربررسی اثر تفاوت آنیون-کاتیون جیره و نژاد بر عملکرد رشد و فراسنجههای خونی در برههای لری بختیاری و آمیخته [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 49-62]
پروبیوتیکاثر تغذیه پروبیوتیکهای Bacillus coagulans و Bacillus subtilis بر عملکرد رشد، سلامت و برخی فراسنجههای خونی در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 81-96]
پروتوزوآتأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفهای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک گوسفند [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
پروتئیناثر متیونین محافظت شده بر فراسنجههای خونی، تولید و ترکیبات شیر در بز های شیرده آلپاین [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 131-144]
پودر آب پنیراثر مصرف سطوح مختلف پودر آب پنیر در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، کیفیت لاشه و فراسنجههای خونی در برههای نر پرواری آمیخته زل [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 1-18]
پونه کوهیبررسی ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ تفاله پونه کوهی با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 19-36]
ت
تحلیل مولفه اصلیمقایسه روش تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون چندگانه در تخمین وزن شترهای پرواری [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 37-48]
تخمین وزنمقایسه روش تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون چندگانه در تخمین وزن شترهای پرواری [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 37-48]
ترکیب شیمیاییتاثیر افزودنیهای اسیدآلی، ملاس و آنزیم بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی، فراسنجههای تولید گاز و تخمیری، و قابلیت هضم برونتنی سیلاژ نخودفرنگی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
تفاله چغندرقندتأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفهای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک گوسفند [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
تفاوت آنیون-کاتیونبررسی اثر تفاوت آنیون-کاتیون جیره و نژاد بر عملکرد رشد و فراسنجههای خونی در برههای لری بختیاری و آمیخته [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 49-62]
تنش حرارتیتاثیر برخی از ریز مغذی ها در دوره انتقال گاوهای شیرده در شرایط تنش گرمایی بر کمیت و کیفیت آغوز و شیر تولیدی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 63-80]
تنش سرماییاثر سطح تغذیه جایگزین شیر بر الگوی مصرف خوراک آغازین، رفتار تغذیهای و سلامت گوسالههای شیرخوار هلشتاین تحت تنش سرمایی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
تنش گرماییاثرات سطوح پروتئین و مکمل سازی گلوتامین بر فراسنجههای خونی و ایمنی، برخی شاخص های التهابی برههای نر پرواری افشاری در شرایط تنش گرمایی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 91-110]
تنش گرماییارزیابی اقتصادی عملکرد تولید مثلی و تولید شیر گاوهای نژاد هلشتاین و مونتبلیارد و آمیخته های آن ها در شرایط نیمه گرمسیری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 19-32]
تنوع ژنتیکیپارامترهای ژنتیکی واریانس باقیمانده برخی صفات وزن بدن در بره های سنگسری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 93-108]
توالی یابی ژنومیشناسایی نشانگرهای تک نوکلئوتیدی مؤثر بر صفات مهم گوسفندان بومی ایران با استفاده از ردپای انتخاب [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 73-92]
تولیدگازخصوصیاتسیلویی، تخمیرپذیری، قابلیت هضم، انرژی و پروتئین قابل متابولیسم سیلاژ علوفه سه رقم جدید آمارانت (Amaranthus hypochondriacus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 55-74]
تولید گازتاثیر افزودنیهای اسیدآلی، ملاس و آنزیم بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی، فراسنجههای تولید گاز و تخمیری، و قابلیت هضم برونتنی سیلاژ نخودفرنگی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
تولید گازتأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفهای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجههای خونی و شکمبهای گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 15-34]
ج
جیره استارتراثرات استفاده از جلبک اسپیرولینا بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و برخی آنزیمهای سیستم ایمنی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 53-72]
جیره آنیونیکبررسی اثر تفاوت آنیون-کاتیون جیره و نژاد بر عملکرد رشد و فراسنجههای خونی در برههای لری بختیاری و آمیخته [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 49-62]
جسم زردبهبود کارایی برنامه دابل آوسینک با استفاده از مکمل پروژسترونی در گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 117-130]
جمعیت باکتریایی محتوی شکمبهبررسی اثر سطوح مختلف میوه بلوط بر ساختار جمعیت و تنوع ژنتیک باکتریایی محتوی شکمبه با استفاده از تکنیک PCR-SSCP در بز مرخز [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
جنباییتأثیر افزودن روغن بذر گل مغربی به رقیقکننده انجمادی بر پایه تریس بر کیفیت اسپرم قوچ رومانوف پس از انجماد و یخگشایی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
چ
چرخه فحلیبهبود کارایی برنامه دابل آوسینک با استفاده از مکمل پروژسترونی در گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 117-130]
چغندرارزش تغذیهای خوراک کامل سیلو شده بر پایه چغندر و ذرت علوفهای در تغذیه گوسفندان شال [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 97-116]
چندشکلیبررسی شناسایی فرمهای مختلف آللی ژن میوستاتین و بررسی صفات بیومتری وزن بدن و لاشه اندازهگیری شده با اولتراسوند در گوسفند کردی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 37-54]
خ
خصوصیاتسیلوییخصوصیاتسیلویی، تخمیرپذیری، قابلیت هضم، انرژی و پروتئین قابل متابولیسم سیلاژ علوفه سه رقم جدید آمارانت (Amaranthus hypochondriacus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 55-74]
خوراک مایعاثر سطح تغذیه جایگزین شیر بر الگوی مصرف خوراک آغازین، رفتار تغذیهای و سلامت گوسالههای شیرخوار هلشتاین تحت تنش سرمایی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
د
دوره انتقالتاثیر برخی از ریز مغذی ها در دوره انتقال گاوهای شیرده در شرایط تنش گرمایی بر کمیت و کیفیت آغوز و شیر تولیدی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 63-80]
دوقلوزاییتاثیر استفاده از متیونین محافظت شده در سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم در جیره قبل از زایش بر عملکرد میشهای قزل در دوره انتقال و برههای تازه متولد شده [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-130]
ذ
ذرت علوفه ایارزش تغذیهای خوراک کامل سیلو شده بر پایه چغندر و ذرت علوفهای در تغذیه گوسفندان شال [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 97-116]
ر
ردپای انتخابشناسایی نشانگرهای تک نوکلئوتیدی مؤثر بر صفات مهم گوسفندان بومی ایران با استفاده از ردپای انتخاب [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 73-92]
ریز مغذیتاثیر برخی از ریز مغذی ها در دوره انتقال گاوهای شیرده در شرایط تنش گرمایی بر کمیت و کیفیت آغوز و شیر تولیدی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 63-80]
رشد اسکلتیتأثیر سطوح مختلف مکمل لیپیدول بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و شکمبهای گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 125-142]
رگرسیون چندگانهمقایسه روش تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون چندگانه در تخمین وزن شترهای پرواری [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 37-48]
رگرسیون خطی چند متغیرهتأثیر اعتبارات نهادی بر تولید و سودآوری گاوداریهای صنعتی شهرستان گرگان [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 35-52]
روغن بذرگل مغربیتأثیر افزودن روغن بذر گل مغربی به رقیقکننده انجمادی بر پایه تریس بر کیفیت اسپرم قوچ رومانوف پس از انجماد و یخگشایی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
ز
زمان برداشتتاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ترکیب شیمیایی، ویژگیهای تخمیر، پایداری هوازی و گوارشپذیری آزمایشگاهی سیلاژ ذرت در مراحل برداشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 69-90]
زمان فعالیت مصرف خوراکتأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفهای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک گوسفند [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
ژ
ژن میوستاتینبررسی شناسایی فرمهای مختلف آللی ژن میوستاتین و بررسی صفات بیومتری وزن بدن و لاشه اندازهگیری شده با اولتراسوند در گوسفند کردی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 37-54]
س
سرمایهتأثیر اعتبارات نهادی بر تولید و سودآوری گاوداریهای صنعتی شهرستان گرگان [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 35-52]
سیستم ایمنیاثرات سطوح پروتئین و مکمل سازی گلوتامین بر فراسنجههای خونی و ایمنی، برخی شاخص های التهابی برههای نر پرواری افشاری در شرایط تنش گرمایی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 91-110]
سیلاژخوراک کاملارزش تغذیهای خوراک کامل سیلو شده بر پایه چغندر و ذرت علوفهای در تغذیه گوسفندان شال [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 97-116]
سیلاژ ذرتتاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ترکیب شیمیایی، ویژگیهای تخمیر، پایداری هوازی و گوارشپذیری آزمایشگاهی سیلاژ ذرت در مراحل برداشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 69-90]
سیلاژ نخودفرنگیتاثیر افزودنیهای اسیدآلی، ملاس و آنزیم بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی، فراسنجههای تولید گاز و تخمیری، و قابلیت هضم برونتنی سیلاژ نخودفرنگی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
سلامت گوسالهاثر تغذیه پروبیوتیکهای Bacillus coagulans و Bacillus subtilis بر عملکرد رشد، سلامت و برخی فراسنجههای خونی در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 81-96]
سیلوبررسی ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ تفاله پونه کوهی با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 19-36]
ش
شاخص التهابیاثرات سطوح پروتئین و مکمل سازی گلوتامین بر فراسنجههای خونی و ایمنی، برخی شاخص های التهابی برههای نر پرواری افشاری در شرایط تنش گرمایی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 91-110]
شاخص تولیدمثلارزیابی اقتصادی عملکرد تولید مثلی و تولید شیر گاوهای نژاد هلشتاین و مونتبلیارد و آمیخته های آن ها در شرایط نیمه گرمسیری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 19-32]
شترمقایسه روش تحلیل مولفه اصلی و رگرسیون چندگانه در تخمین وزن شترهای پرواری [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 37-48]
شیراثر متیونین محافظت شده بر فراسنجههای خونی، تولید و ترکیبات شیر در بز های شیرده آلپاین [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 131-144]
ص
صفات رشدتأثیر جایگزینی کاه برنج به جای کاه گندم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه و هیستوموفومتری روده برههای پرواری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 109-128]
صمغ درخت وناثر افزودن اسانس صمغ درخت ون (Pistacia Atlantica Kurdica) به جیره میش ها در اواخر آبستنی بر تولید و ترکیب شیر و رشد بره های شیرخوار [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 109-124]
ض
ضایعات خرمابررسی ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ تفاله پونه کوهی با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 19-36]
ع
عملکرداثر روشهای فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیرپروتئینی جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه در برههای پرواری نژاد افشاری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-36]
عملکردبررسی اثر تفاوت آنیون-کاتیون جیره و نژاد بر عملکرد رشد و فراسنجههای خونی در برههای لری بختیاری و آمیخته [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 49-62]
عملکرداثرات استفاده از جلبک اسپیرولینا بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و برخی آنزیمهای سیستم ایمنی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 53-72]
عملکردتأثیر سطوح مختلف مکمل لیپیدول بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و شکمبهای گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 125-142]
عملکرد رشداثر مصرف سطوح مختلف پودر آب پنیر در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، کیفیت لاشه و فراسنجههای خونی در برههای نر پرواری آمیخته زل [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 1-18]
عناصر کمنیازتاثیر مکملسازی برخی عناصر کمنیاز بر عملکرد رشد، فراسنجههای بیوشیمیایی، آنزیمی، آنتی-اکسیدانی، هورمونی و خونشناسی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 75-92]
ف
فراسنجه خونیاثرات سطوح پروتئین و مکمل سازی گلوتامین بر فراسنجههای خونی و ایمنی، برخی شاخص های التهابی برههای نر پرواری افشاری در شرایط تنش گرمایی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 91-110]
فراسنجههای خونیتأثیر جایگزینی کاه برنج به جای کاه گندم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه و هیستوموفومتری روده برههای پرواری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 109-128]
فراسنجههای خونیاثر مصرف سطوح مختلف پودر آب پنیر در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، کیفیت لاشه و فراسنجههای خونی در برههای نر پرواری آمیخته زل [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 1-18]
فراسنجههای خونی و شکمبهایتأثیر سطوح مختلف مکمل لیپیدول بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و شکمبهای گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 125-142]
فراسنجههای شکمبهتأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفهای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک گوسفند [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
فرآوری دانه جواثر روشهای فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیرپروتئینی جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه در برههای پرواری نژاد افشاری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-36]
فعالیت آنتیاکسیدانیاثرات استفاده از جلبک اسپیرولینا بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و برخی آنزیمهای سیستم ایمنی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 53-72]
ق
قابلیت هضمتأثیر جایگزینی کاه برنج به جای کاه گندم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه و هیستوموفومتری روده برههای پرواری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 109-128]
قابلیت هضماثر متیونین محافظت شده بر فراسنجههای خونی، تولید و ترکیبات شیر در بز های شیرده آلپاین [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 131-144]
قابلیت هضمتأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفهای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجههای خونی و شکمبهای گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 15-34]
قابلیت هضم برونتنیتاثیر افزودنیهای اسیدآلی، ملاس و آنزیم بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی، فراسنجههای تولید گاز و تخمیری، و قابلیت هضم برونتنی سیلاژ نخودفرنگی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
قابلیت هضم مواد مغذیاثر روشهای فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیرپروتئینی جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه در برههای پرواری نژاد افشاری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-36]
قابلیت هضم مواد مغذیاثر مصرف سطوح مختلف پودر آب پنیر در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، کیفیت لاشه و فراسنجههای خونی در برههای نر پرواری آمیخته زل [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 1-18]
قابلیت هضم مواد مغذیتأثیر اسانس دارچین بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبهای در برههای نر پرواری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 1-14]
ک
کاکتوس علوفهایتأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفهای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجههای خونی و شکمبهای گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 15-34]
کیفیت شیراثر افزودن اسانس صمغ درخت ون (Pistacia Atlantica Kurdica) به جیره میش ها در اواخر آبستنی بر تولید و ترکیب شیر و رشد بره های شیرخوار [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 109-124]
کیفیت لاشهاثر روشهای فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیرپروتئینی جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه در برههای پرواری نژاد افشاری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-36]
گ
گاوداری صنعتیتأثیر اعتبارات نهادی بر تولید و سودآوری گاوداریهای صنعتی شهرستان گرگان [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 35-52]
گاو شیریتاثیر برخی از ریز مغذی ها در دوره انتقال گاوهای شیرده در شرایط تنش گرمایی بر کمیت و کیفیت آغوز و شیر تولیدی [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 63-80]
گاو شیریبهبود کارایی برنامه دابل آوسینک با استفاده از مکمل پروژسترونی در گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 117-130]
گرگانتأثیر اعتبارات نهادی بر تولید و سودآوری گاوداریهای صنعتی شهرستان گرگان [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 35-52]
گلوتامیناثرات سطوح پروتئین و مکمل سازی گلوتامین بر فراسنجههای خونی و ایمنی، برخی شاخص های التهابی برههای نر پرواری افشاری در شرایط تنش گرمایی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 91-110]
گوساله شیرخوارتاثیر مکملسازی برخی عناصر کمنیاز بر عملکرد رشد، فراسنجههای بیوشیمیایی، آنزیمی، آنتی-اکسیدانی، هورمونی و خونشناسی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 75-92]
گوساله شیرخواراثر سطح تغذیه جایگزین شیر بر الگوی مصرف خوراک آغازین، رفتار تغذیهای و سلامت گوسالههای شیرخوار هلشتاین تحت تنش سرمایی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-18]
گوساله شیرخوارتأثیر سطوح مختلف مکمل لیپیدول بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و شکمبهای گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 125-142]
گوسالهی شیرخواراثر تغذیه پروبیوتیکهای Bacillus coagulans و Bacillus subtilis بر عملکرد رشد، سلامت و برخی فراسنجههای خونی در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 81-96]
گوسفند دنبهدارتاثیر استفاده از متیونین محافظت شده در سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم در جیره قبل از زایش بر عملکرد میشهای قزل در دوره انتقال و برههای تازه متولد شده [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-130]
گوسفند سنگسریپارامترهای ژنتیکی واریانس باقیمانده برخی صفات وزن بدن در بره های سنگسری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 93-108]
گوسفند کردیبررسی شناسایی فرمهای مختلف آللی ژن میوستاتین و بررسی صفات بیومتری وزن بدن و لاشه اندازهگیری شده با اولتراسوند در گوسفند کردی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 37-54]
ل
لاکتوباسیلوس پلانتارومتاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ترکیب شیمیایی، ویژگیهای تخمیر، پایداری هوازی و گوارشپذیری آزمایشگاهی سیلاژ ذرت در مراحل برداشت [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 69-90]
لیزوفسفولیپیدتأثیر سطوح مختلف مکمل لیپیدول بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و شکمبهای گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 125-142]
م
ماده خشک مصرفیتأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفهای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجههای خونی و شکمبهای گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 15-34]
متیونین محافظت شدهاثر متیونین محافظت شده بر فراسنجههای خونی، تولید و ترکیبات شیر در بز های شیرده آلپاین [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 131-144]
مکمل پروژسترونبهبود کارایی برنامه دابل آوسینک با استفاده از مکمل پروژسترونی در گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 117-130]
مناطق نیمهخشکتأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفهای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجههای خونی و شکمبهای گوسفند کرمانی [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 15-34]
مونت بیلیاردارزیابی اقتصادی عملکرد تولید مثلی و تولید شیر گاوهای نژاد هلشتاین و مونتبلیارد و آمیخته های آن ها در شرایط نیمه گرمسیری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 19-32]
میوه بلوطبررسی اثر سطوح مختلف میوه بلوط بر ساختار جمعیت و تنوع ژنتیک باکتریایی محتوی شکمبه با استفاده از تکنیک PCR-SSCP در بز مرخز [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
ن
نیتروژن غیر پروتئینیاثر روشهای فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیرپروتئینی جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه در برههای پرواری نژاد افشاری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 19-36]
نرخ تجزیهپذیریبررسی ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ تفاله پونه کوهی با مقادیر مختلف خرمای ضایعاتی [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 19-36]
نسبت پروتئین به انرژیتاثیر استفاده از متیونین محافظت شده در سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم در جیره قبل از زایش بر عملکرد میشهای قزل در دوره انتقال و برههای تازه متولد شده [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-130]
نشانگر ژنومیشناسایی نشانگرهای تک نوکلئوتیدی مؤثر بر صفات مهم گوسفندان بومی ایران با استفاده از ردپای انتخاب [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 73-92]
نشخوارتأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفهای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجههای شکمبهای و رفتار مصرف خوراک گوسفند [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
و
واریانس باقیماندهپارامترهای ژنتیکی واریانس باقیمانده برخی صفات وزن بدن در بره های سنگسری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 93-108]
وزن بدنپارامترهای ژنتیکی واریانس باقیمانده برخی صفات وزن بدن در بره های سنگسری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 93-108]
وزن بره شیرخواراثر افزودن اسانس صمغ درخت ون (Pistacia Atlantica Kurdica) به جیره میش ها در اواخر آبستنی بر تولید و ترکیب شیر و رشد بره های شیرخوار [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 109-124]
وضعیت آنتیاکسیدانیتاثیر مکملسازی برخی عناصر کمنیاز بر عملکرد رشد، فراسنجههای بیوشیمیایی، آنزیمی، آنتی-اکسیدانی، هورمونی و خونشناسی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 75-92]
ه
هیستومورفومتری رودهتأثیر جایگزینی کاه برنج به جای کاه گندم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه و هیستوموفومتری روده برههای پرواری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 109-128]
هلشتاینارزیابی اقتصادی عملکرد تولید مثلی و تولید شیر گاوهای نژاد هلشتاین و مونتبلیارد و آمیخته های آن ها در شرایط نیمه گرمسیری [دوره 11، شماره 3، 1402، صفحه 19-32]
ی
یکنواختیپارامترهای ژنتیکی واریانس باقیمانده برخی صفات وزن بدن در بره های سنگسری [دوره 11، شماره 4، 1402، صفحه 93-108]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد