آسیابتاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
آنالیز آماریتحلیل فنوتیپی باروری در گله های گاو شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 149-162]
آویشناثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت برههای پرورای گوسفند سنجابی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 103-121]
آویشن شیرازیاثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر فرآسنجههای تخمیر شکمبهای در جیرههای حاوی منابع مختلف نشاسته و چربی با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 37-58]
ا
اجزای واریانستجزیه ژنتیکی صفت تعداد بره شیرگیری شده در هر زایش با استفاده از مدل تابعیت تصادفی بی اسپلاین در گوسفند لری بختیاری [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 151-168]
ارزش تغذیهایبررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
اسید لینولئیک مزدوجتاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]
اسیدهای چرباثر استفاده از سطوح مختلف پودر لیموترش و موننسین بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره، تخمیر شکمبهای و متابولیتهای خونی در قوچ ماکویی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 53-69]
اسیدهای چرب کوتاه زنجیرمقایسه بین ارزش تغذیهای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفهیونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]
اسید هیدروبرومیکبررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
اقلیم نیمه خشک ایرانتأثیر سن هنگام اولین زایش بر صفات فاصله گوساله زایی و طول دوره خشکی گاوهای شیری هلشتاین در اقلیم نیمه خشک ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-176]
اکوسیستم شکمبهجمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
انتخاب ژنومیتاثیر وراثت پذیری و تعداد جایگاه صفات کمی بر میزان صحت برآورد ارزش اصلاحی ژنومی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 111-124]
اندازه ذراتپاسخهای عملکردی گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با جیرههای با اندازه ذرات متفاوت علوفه یونجه خشک [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 77-94]
اندازههای ظاهری بدنپیشبینی صفات لاشه از اندازههای بدن با استفاده از روشهای رگرسیون خطی و شبکهی عصبی مصنوعی در گوسفند لریبختیاری [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 1-20]
ب
بازده تولیدمثلیتاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]
بازده نیتروژناثر مقادیر مختلف پروتئین و نسبت های مختلف ذرت سیلو شده و علوفه یونجه بر تولید شیر و نیتروژن دفعی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 117-132]
بی اسپلاینتجزیه ژنتیکی صفت تعداد بره شیرگیری شده در هر زایش با استفاده از مدل تابعیت تصادفی بی اسپلاین در گوسفند لری بختیاری [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 151-168]
بتاآگونیست زیلپاترول هیدروکلرایداثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]
بخش پروتئینی متوسط التجزیهاثر دانه سویای برشته در مقایسه با کنجاله سویای لیگنوسولفاته بر عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 95-116]
بره های نراثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]
بقایای ماشبررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
بیوتیناثرات شیر حاوی تخممرغ و بیوتین بر عملکرد، فراسنجههای خونی، فریتین، IgG و قابلیت هضم گوسالههای هلشتاین [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
پ
پارامترهای بیوشیمیاییتاثیر کادمیوم بر عملکرد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون بره های نر مهربان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 127-143]
پراکسید هیدروژنبررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
پیرامون زایشاثرات خورانیدن کروم آلی در اواخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجههای خون میشهای دوقلو آبستن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
پرتو الکترونبررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
پروبیوتیکاثر استفاده از پروبیوتیک تجاری پریمالاک بر ویژگیهای کیفی گوشت در عضلۀ Biceps femoris بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 145-168]
پروتوزوآجمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
پروتئیناثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]
پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبهاثر دانه سویای برشته در مقایسه با کنجاله سویای لیگنوسولفاته بر عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 95-116]
پروتئین میکروبیجمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
پیشبینیپیشبینی صفات لاشه از اندازههای بدن با استفاده از روشهای رگرسیون خطی و شبکهی عصبی مصنوعی در گوسفند لریبختیاری [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 1-20]
ت
تابعیت تصادفیتجزیه ژنتیکی صفت تعداد بره شیرگیری شده در هر زایش با استفاده از مدل تابعیت تصادفی بی اسپلاین در گوسفند لری بختیاری [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 151-168]
تجزیهپذیری شکمبهایتاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
تحلیل مولفه اصلیبررسی ارتباط بین فاصله گوسالهزایی با صفات اقتصادی گاوهای شیری در تلقیحهای مختلف با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 169-188]
تخمیرمقایسه بین ارزش تغذیهای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفهیونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]
تخممرغاثرات شیر حاوی تخممرغ و بیوتین بر عملکرد، فراسنجههای خونی، فریتین، IgG و قابلیت هضم گوسالههای هلشتاین [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
ترکیب اسیدهای چرباثر استفاده از پروبیوتیک تجاری پریمالاک بر ویژگیهای کیفی گوشت در عضلۀ Biceps femoris بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 145-168]
ترکیب شیمیایی گوشتاثر استفاده از پروبیوتیک تجاری پریمالاک بر ویژگیهای کیفی گوشت در عضلۀ Biceps femoris بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 145-168]
تست تحمل گلوکز"تاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]
تعداد بره شیرگیری شدهتجزیه ژنتیکی صفت تعداد بره شیرگیری شده در هر زایش با استفاده از مدل تابعیت تصادفی بی اسپلاین در گوسفند لری بختیاری [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 151-168]
تغییرات فصلیارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 85-102]
تفاله گوجه فرنگیبررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ مخلوط ذرت علوفه ای و سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 71-86]
تلیسه هلشتاینپاسخ گاوهای هلشتاین چندبار زایش کرده در دوره انتقال به سطح کربوهیدرات غیر الیافی در جیره هایی با انرژی پایین روی تولید و ترکیب شیر و متابولیتها و هورمونهای پلاسما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 17-40]
تلقیح لاپاراسکوپیکتاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]
تولید شیربررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ مخلوط ذرت علوفه ای و سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 71-86]
تولید شیرپاسخ گاوهای هلشتاین چندبار زایش کرده در دوره انتقال به سطح کربوهیدرات غیر الیافی در جیره هایی با انرژی پایین روی تولید و ترکیب شیر و متابولیتها و هورمونهای پلاسما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 17-40]
تولید شیراثر مقادیر مختلف پروتئین و نسبت های مختلف ذرت سیلو شده و علوفه یونجه بر تولید شیر و نیتروژن دفعی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 117-132]
تولید شیربررسی چندشکلی اینترون دوم ژن پرولاکتین و ارتباط آن با تولید شیر در گوسفند کردی شیروان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 21-37]
تولید گازمقایسه بین ارزش تغذیهای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفهیونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]
ث
ثبت خودکارطراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه ثبت خودکار فعالیت جویدن برای شناخت رفتار مصرف خوراک، نشخوار و فعالیت جویدن گاو شیری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 59-76]
ج
جایگاه صفات کمیتاثیر وراثت پذیری و تعداد جایگاه صفات کمی بر میزان صحت برآورد ارزش اصلاحی ژنومی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 111-124]
جیره فلاشینگتاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]
چ
چربی شیراثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 123-143]
ح
حداکثردرستنمایی محدود شدهبرآورد پسروی ناشی از همخونی در صفات مرتبط با رشد در بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 133-150]
حداکثر درستنمایی محدود شدهتحلیل ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی اولین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین اقلیم خشک بیابانی ایران با استفاده از مدل دام چند صفتی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 189-206]
خ
خصوصیات لاشهاثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]
خصوصیات لاشهپیشبینی صفات لاشه از اندازههای بدن با استفاده از روشهای رگرسیون خطی و شبکهی عصبی مصنوعی در گوسفند لریبختیاری [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 1-20]
د
دانه آفتابگرداناثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 123-143]
دانه جوتاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
دانه کتانارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 85-102]
دانه گلرنگجمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
دوره انتقالپاسخ گاوهای هلشتاین چندبار زایش کرده در دوره انتقال به سطح کربوهیدرات غیر الیافی در جیره هایی با انرژی پایین روی تولید و ترکیب شیر و متابولیتها و هورمونهای پلاسما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 17-40]
دوره انتقالتاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]
ر
رنگ سنجیاثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت برههای پرورای گوسفند سنجابی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 103-121]
روغن ماهیتاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]
روند ژنتیکیارزیابی ژنتیکی صفت وزن کرک در بز کرکی خراسان جنوبی با استفاده از آمار بیزی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 41-58]
ژ
ژن پرولاکتینبررسی چندشکلی اینترون دوم ژن پرولاکتین و ارتباط آن با تولید شیر در گوسفند کردی شیروان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 21-37]
س
ساکارزاثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 123-143]
سیلاژبررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ مخلوط ذرت علوفه ای و سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 71-86]
سمیت کادمیومتاثیر کادمیوم بر عملکرد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون بره های نر مهربان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 127-143]
سن هنگام اولین زایشتأثیر سن هنگام اولین زایش بر صفات فاصله گوساله زایی و طول دوره خشکی گاوهای شیری هلشتاین در اقلیم نیمه خشک ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-176]
ش
شاخص انتخاب محدودتحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
شبکه عصبی مصنوعیمقایسه مدل های مختلف رشد و شبکه عصبی مصنوعی در برازش منحنی رشد در گوسفند لریبختیاری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 125-148]
شبکهی عصبی مصنوعیبررسی ارتباط بین فاصله گوسالهزایی با صفات اقتصادی گاوهای شیری در تلقیحهای مختلف با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 169-188]
شبکهی عصبی مصنوعیپیشبینی صفات لاشه از اندازههای بدن با استفاده از روشهای رگرسیون خطی و شبکهی عصبی مصنوعی در گوسفند لریبختیاری [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 1-20]
شبیه سازیتاثیر وراثت پذیری و تعداد جایگاه صفات کمی بر میزان صحت برآورد ارزش اصلاحی ژنومی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 111-124]
شتر بومی ایرانتجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه D-loop در شترهای تک کوهان و دوکوهان ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 93-110]
شیراثرات شیر حاوی تخممرغ و بیوتین بر عملکرد، فراسنجههای خونی، فریتین، IgG و قابلیت هضم گوسالههای هلشتاین [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
ص
صفات ترکیبیتحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
صفات تولیدیتحلیل ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی اولین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین اقلیم خشک بیابانی ایران با استفاده از مدل دام چند صفتی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 189-206]
صفات تولیدمثلیتحلیل ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی اولین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین اقلیم خشک بیابانی ایران با استفاده از مدل دام چند صفتی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 189-206]
صفات تولید مثلیتحلیل فنوتیپی باروری در گله های گاو شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 149-162]
ضریب اطلاعات بیشینبررسی ارتباط بین فاصله گوسالهزایی با صفات اقتصادی گاوهای شیری در تلقیحهای مختلف با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 169-188]
ط
طول دوره خشکیتأثیر سن هنگام اولین زایش بر صفات فاصله گوساله زایی و طول دوره خشکی گاوهای شیری هلشتاین در اقلیم نیمه خشک ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-176]
ع
عامل پارتیشنینگمقایسه بین ارزش تغذیهای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفهیونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]
علوفه یونجهپاسخهای عملکردی گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با جیرههای با اندازه ذرات متفاوت علوفه یونجه خشک [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 77-94]
عملکرد رشداثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]
ف
فاصله گوساله زاییتأثیر سن هنگام اولین زایش بر صفات فاصله گوساله زایی و طول دوره خشکی گاوهای شیری هلشتاین در اقلیم نیمه خشک ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-176]
فاصلهی گوسالهزاییبررسی ارتباط بین فاصله گوسالهزایی با صفات اقتصادی گاوهای شیری در تلقیحهای مختلف با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 169-188]
فراسنجه های خونیبررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ مخلوط ذرت علوفه ای و سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 71-86]
فراوری سویااثر دانه سویای برشته در مقایسه با کنجاله سویای لیگنوسولفاته بر عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 95-116]
فیستولااثر استفاده از سطوح مختلف پودر لیموترش و موننسین بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره، تخمیر شکمبهای و متابولیتهای خونی در قوچ ماکویی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 53-69]
فعالیت جویدنطراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه ثبت خودکار فعالیت جویدن برای شناخت رفتار مصرف خوراک، نشخوار و فعالیت جویدن گاو شیری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 59-76]
فیلوژنیتجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه D-loop در شترهای تک کوهان و دوکوهان ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 93-110]
ق
قابلیت هضممقایسه بین ارزش تغذیهای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفهیونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]
ک
کروم آلیاثرات خورانیدن کروم آلی در اواخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجههای خون میشهای دوقلو آبستن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
کیفیت گوشتاثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت برههای پرورای گوسفند سنجابی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 103-121]
کلمات کلیدی: بز کرکی خراسان جنوبیارزیابی ژنتیکی صفت وزن کرک در بز کرکی خراسان جنوبی با استفاده از آمار بیزی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 41-58]
کینتیک تولید گازاثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر فرآسنجههای تخمیر شکمبهای در جیرههای حاوی منابع مختلف نشاسته و چربی با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 37-58]
گ
گاو تازه زاارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
گاوداریارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
گاو شیریاثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 123-143]
گاو شیریتحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
گاو شیریطراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه ثبت خودکار فعالیت جویدن برای شناخت رفتار مصرف خوراک، نشخوار و فعالیت جویدن گاو شیری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 59-76]
گاو شیریپاسخهای عملکردی گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با جیرههای با اندازه ذرات متفاوت علوفه یونجه خشک [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 77-94]
گاو شیریاثر مقادیر مختلف پروتئین و نسبت های مختلف ذرت سیلو شده و علوفه یونجه بر تولید شیر و نیتروژن دفعی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 117-132]
گاو شیریارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 85-102]
گاو غیر شیردهتاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
گاو هلشتاینبررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ مخلوط ذرت علوفه ای و سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 71-86]
گاو هلشتاینتحلیل فنوتیپی باروری در گله های گاو شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 149-162]
گاو هلشتاین ایرانتحلیل ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی اولین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین اقلیم خشک بیابانی ایران با استفاده از مدل دام چند صفتی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 189-206]
گیرنده هورمون رشدبررسی ارتباط چند شکلی ژنهای لپتین و گیرنده هورمون رشد با کیفیت منی گاو هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 169-184]
گلوکزتاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]
گوساله هلشتایناثرات شیر حاوی تخممرغ و بیوتین بر عملکرد، فراسنجههای خونی، فریتین، IgG و قابلیت هضم گوسالههای هلشتاین [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
گوسفندبررسی چندشکلی اینترون دوم ژن پرولاکتین و ارتباط آن با تولید شیر در گوسفند کردی شیروان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 21-37]
گوسفندتاثیر کادمیوم بر عملکرد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون بره های نر مهربان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 127-143]
گوسفند سنجابیاثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت برههای پرورای گوسفند سنجابی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 103-121]
گوسفند لریبختیاریمقایسه مدل های مختلف رشد و شبکه عصبی مصنوعی در برازش منحنی رشد در گوسفند لریبختیاری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 125-148]
گوسفند لریبختیاریپیشبینی صفات لاشه از اندازههای بدن با استفاده از روشهای رگرسیون خطی و شبکهی عصبی مصنوعی در گوسفند لریبختیاری [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 1-20]
ل
لپتینبررسی ارتباط چند شکلی ژنهای لپتین و گیرنده هورمون رشد با کیفیت منی گاو هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 169-184]
م
مایکروویوجمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
متابولیت های خونیارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
میتوکندریتجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه D-loop در شترهای تک کوهان و دوکوهان ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 93-110]
مدل حیوانیتحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
مدل دام چندصفتیتحلیل ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی اولین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین اقلیم خشک بیابانی ایران با استفاده از مدل دام چند صفتی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 189-206]
مدل رشدمقایسه مدل های مختلف رشد و شبکه عصبی مصنوعی در برازش منحنی رشد در گوسفند لریبختیاری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 125-148]
میشتاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]
میش دوقلو آبستناثرات خورانیدن کروم آلی در اواخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجههای خون میشهای دوقلو آبستن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
مقدار پروتئیناثر مقادیر مختلف پروتئین و نسبت های مختلف ذرت سیلو شده و علوفه یونجه بر تولید شیر و نیتروژن دفعی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 117-132]
منیبررسی ارتباط چند شکلی ژنهای لپتین و گیرنده هورمون رشد با کیفیت منی گاو هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 169-184]
منبع کربوهیدراتپاسخ گاوهای هلشتاین چندبار زایش کرده در دوره انتقال به سطح کربوهیدرات غیر الیافی در جیره هایی با انرژی پایین روی تولید و ترکیب شیر و متابولیتها و هورمونهای پلاسما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 17-40]
منبع نشاستهاثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر فرآسنجههای تخمیر شکمبهای در جیرههای حاوی منابع مختلف نشاسته و چربی با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 37-58]
مواد مغذیاثر استفاده از سطوح مختلف پودر لیموترش و موننسین بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره، تخمیر شکمبهای و متابولیتهای خونی در قوچ ماکویی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 53-69]
ن
نعناع فلفلیاثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت برههای پرورای گوسفند سنجابی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 103-121]
نمونهگیری گیبسارزیابی ژنتیکی صفت وزن کرک در بز کرکی خراسان جنوبی با استفاده از آمار بیزی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 41-58]
نوع چربیاثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر فرآسنجههای تخمیر شکمبهای در جیرههای حاوی منابع مختلف نشاسته و چربی با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 37-58]
و
واژههای کلیدی: اجزای راناثر استفاده از پروبیوتیک تجاری پریمالاک بر ویژگیهای کیفی گوشت در عضلۀ Biceps femoris بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 145-168]
واژههای کلیدی: بز مرخزبرآورد پسروی ناشی از همخونی در صفات مرتبط با رشد در بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 133-150]
واکنش زنجیرهای پلیمرازبررسی چندشکلی اینترون دوم ژن پرولاکتین و ارتباط آن با تولید شیر در گوسفند کردی شیروان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 21-37]
وراثت پذیریتاثیر وراثت پذیری و تعداد جایگاه صفات کمی بر میزان صحت برآورد ارزش اصلاحی ژنومی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 111-124]
وراثت پذیریتجزیه ژنتیکی صفت تعداد بره شیرگیری شده در هر زایش با استفاده از مدل تابعیت تصادفی بی اسپلاین در گوسفند لری بختیاری [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 151-168]
ورقه نمودن با بخارتاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
وزن بدنبرآورد پسروی ناشی از همخونی در صفات مرتبط با رشد در بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 133-150]
وزن کرکارزیابی ژنتیکی صفت وزن کرک در بز کرکی خراسان جنوبی با استفاده از آمار بیزی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 41-58]
ویژگیهای فیزیکیاثر استفاده از پروبیوتیک تجاری پریمالاک بر ویژگیهای کیفی گوشت در عضلۀ Biceps femoris بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 145-168]
وضعیت تغذیه ایارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
ه
هاپلوتایپتجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه D-loop در شترهای تک کوهان و دوکوهان ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 93-110]
هلشتاینطراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه ثبت خودکار فعالیت جویدن برای شناخت رفتار مصرف خوراک، نشخوار و فعالیت جویدن گاو شیری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 59-76]
هلشتاینتأثیر سن هنگام اولین زایش بر صفات فاصله گوساله زایی و طول دوره خشکی گاوهای شیری هلشتاین در اقلیم نیمه خشک ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-176]
هلشتاینپاسخهای عملکردی گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با جیرههای با اندازه ذرات متفاوت علوفه یونجه خشک [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 77-94]
هلشتاینبررسی ارتباط چند شکلی ژنهای لپتین و گیرنده هورمون رشد با کیفیت منی گاو هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 169-184]
همبستگی کانونیتحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
همخونیبرآورد پسروی ناشی از همخونی در صفات مرتبط با رشد در بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 133-150]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد