2
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس
چکیده
این پژوهش بهمنظور بررسی تأثیر تیمارهای پرتو الکترون (١٥٠ و ٢٠٠ کیلوگری)، پراکسید هیدروژن (١٣٢ میلیلیتر در کیلوگرم)، اسید هیدروبرومیک (٦٠ میلیلیتر در کیلوگرم) و ترکیب آنها بر فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برونتنی بقایای ماش انجام گرفت. عملآوری پتانسیل تولید گاز را افزایش داد (05/0˂P). بیشترین مقدار این صفت در تیمارهای اسید هیدروبرومیک، پرتو الکترون (150 و 200 کیلوگری)و استفاده توام از آنها بهدست آمد. بهجز پراکسید هیدروژن+ پرتو الکترون (150 و 200 کیلوگری) (05/0P). قابلیت هضم برونتنی ماده خشک و ماده آلی بقایای ماش تحت تأثیر پرتو الکترون، ترکیبات شیمیایی (پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک) و استفاده توأم از آنها افزایش یافت (05/0P
قنبری, فرزاد, بابایی, منیره, قره باش, آشور محمد, & بیات کوهسار, جواد. (1394). بررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته. نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان, 3(1), 1-20.
MLA
فرزاد قنبری; منیره بابایی; آشور محمد قره باش; جواد بیات کوهسار. "بررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته", نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان, 3, 1, 1394, 1-20.
HARVARD
قنبری, فرزاد, بابایی, منیره, قره باش, آشور محمد, بیات کوهسار, جواد. (1394). 'بررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته', نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان, 3(1), pp. 1-20.
VANCOUVER
قنبری, فرزاد, بابایی, منیره, قره باش, آشور محمد, بیات کوهسار, جواد. بررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته. نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان, 1394; 3(1): 1-20.