آذرفر، آرش اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر فرآسنجههای تخمیر شکمبهای در جیرههای حاوی منابع مختلف نشاسته و چربی با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 37-58]
آزاد، جواد ارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
آهنی آذری، مجتبی تحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
آهنی آذری، مجتبی بررسی چندشکلی اینترون دوم ژن پرولاکتین و ارتباط آن با تولید شیر در گوسفند کردی شیروان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 21-37]
ا
ازغندی، مرجان تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه D-loop در شترهای تک کوهان و دوکوهان ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 93-110]
اسدیان، اکبر ارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
اسدزاده، نادر تاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]
اسکندری نسب، مراد پاشا اثرات خورانیدن کروم آلی در اواخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجههای خون میشهای دوقلو آبستن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
الماسی، محمد برآورد پسروی ناشی از همخونی در صفات مرتبط با رشد در بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 133-150]
امانلو، حمید اثرات خورانیدن کروم آلی در اواخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجههای خون میشهای دوقلو آبستن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
امانلو، حمید اثر مقادیر مختلف پروتئین و نسبت های مختلف ذرت سیلو شده و علوفه یونجه بر تولید شیر و نیتروژن دفعی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 117-132]
امینی، عبدالرحمان اثر استفاده از سطوح مختلف پودر لیموترش و موننسین بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره، تخمیر شکمبهای و متابولیتهای خونی در قوچ ماکویی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 53-69]
ب
بابایی، منیره بررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
بیات کوهسار، جواد بررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
بحرینی بهزادی، محمدرضا بررسی ارتباط بین فاصله گوسالهزایی با صفات اقتصادی گاوهای شیری در تلقیحهای مختلف با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 169-188]
بحرینی بهزادی، محمد رضا مقایسه مدل های مختلف رشد و شبکه عصبی مصنوعی در برازش منحنی رشد در گوسفند لریبختیاری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 125-148]
بحرینی بهزادی، محمد رضا پیشبینی صفات لاشه از اندازههای بدن با استفاده از روشهای رگرسیون خطی و شبکهی عصبی مصنوعی در گوسفند لریبختیاری [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 1-20]
بهاری، علی اصغر تاثیر کادمیوم بر عملکرد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون بره های نر مهربان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 127-143]
بهدانی، الهام ارزیابی ژنتیکی صفت وزن کرک در بز کرکی خراسان جنوبی با استفاده از آمار بیزی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 41-58]
بوجارپور، محمد مقایسه بین ارزش تغذیهای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفهیونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]
پ
پایا، حمید جمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
پیرمحمدی، رسول اثر استفاده از سطوح مختلف پودر لیموترش و موننسین بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره، تخمیر شکمبهای و متابولیتهای خونی در قوچ ماکویی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 53-69]
پناهی ها، پدرام پاسخ گاوهای هلشتاین چندبار زایش کرده در دوره انتقال به سطح کربوهیدرات غیر الیافی در جیره هایی با انرژی پایین روی تولید و ترکیب شیر و متابولیتها و هورمونهای پلاسما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 17-40]
پوربایرامیان، رقیه اثر استفاده از سطوح مختلف پودر لیموترش و موننسین بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره، تخمیر شکمبهای و متابولیتهای خونی در قوچ ماکویی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 53-69]
ت
تاسلی، 'گلنار اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر فرآسنجههای تخمیر شکمبهای در جیرههای حاوی منابع مختلف نشاسته و چربی با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 37-58]
تقی زاده، اکبر جمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
تیموری، اسدالله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه ثبت خودکار فعالیت جویدن برای شناخت رفتار مصرف خوراک، نشخوار و فعالیت جویدن گاو شیری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 59-76]
توحیدی، آرمین اثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]
توحیدی، آرمین تاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]
ج
جانمحمدی، حسین جمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
جعفریجوزانی، رضیاله تاثیر کادمیوم بر عملکرد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون بره های نر مهربان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 127-143]
چ
چاجی، مرتضی مقایسه بین ارزش تغذیهای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفهیونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]
چهار آیین، برومند اثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت برههای پرورای گوسفند سنجابی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 103-121]
ح
حافظیان، سید حسن تاثیر وراثت پذیری و تعداد جایگاه صفات کمی بر میزان صحت برآورد ارزش اصلاحی ژنومی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 111-124]
حسنی، سعید تحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
حسنی، سعید بررسی چندشکلی اینترون دوم ژن پرولاکتین و ارتباط آن با تولید شیر در گوسفند کردی شیروان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 21-37]
حسین خانی، علی جمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
خ
خطیب جو، علی اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر فرآسنجههای تخمیر شکمبهای در جیرههای حاوی منابع مختلف نشاسته و چربی با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 37-58]
خلیل وندی بهروزیار، حامد تاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]
خمیس آبادی، حسن اثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت برههای پرورای گوسفند سنجابی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 103-121]
د
دیانی، امید بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ مخلوط ذرت علوفه ای و سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 71-86]
دیانی، امید تاثیر اندازه ذرات سیلاژ جو و سطح کنسانتره بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند نر کرمانی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 87-101]
دانش مسگران، محسن اثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 123-143]
دانش مسگران، محسن ارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 85-102]
دستار، بهروز اثرات شیر حاوی تخممرغ و بیوتین بر عملکرد، فراسنجههای خونی، فریتین، IgG و قابلیت هضم گوسالههای هلشتاین [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
ر
راستی، محسن ارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
راشدی ده صحرایی، آذر ارزیابی ژنتیکی صفت وزن کرک در بز کرکی خراسان جنوبی با استفاده از آمار بیزی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 41-58]
رحمانی، حمیدرضا تحلیل فنوتیپی باروری در گله های گاو شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 149-162]
رحیمی میانجی، قدرت تاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]
رزاقی، علی اثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 123-143]
رزم کبیر، محمد برآورد پسروی ناشی از همخونی در صفات مرتبط با رشد در بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 133-150]
رشیدی، امیر برآورد پسروی ناشی از همخونی در صفات مرتبط با رشد در بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 133-150]
رضایی، منصور طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه ثبت خودکار فعالیت جویدن برای شناخت رفتار مصرف خوراک، نشخوار و فعالیت جویدن گاو شیری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 59-76]
رضایی رودباری، علی تاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]
رضایزدی، کامران تاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]
رفیعی یارندی، حسن اثر دانه سویای برشته در مقایسه با کنجاله سویای لیگنوسولفاته بر عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 95-116]
رنجبری، احمدرضا ارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
روشنفکر، هدایت اله ارزیابی ژنتیکی صفت وزن کرک در بز کرکی خراسان جنوبی با استفاده از آمار بیزی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 41-58]
ز
زارع نژاد، بابک تحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
زرگر، رویا تجزیه ژنتیکی صفت تعداد بره شیرگیری شده در هر زایش با استفاده از مدل تابعیت تصادفی بی اسپلاین در گوسفند لری بختیاری [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 151-168]
ژ
ژندی، مهدی تاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]
س
ساقی، داوود علی بررسی چندشکلی اینترون دوم ژن پرولاکتین و ارتباط آن با تولید شیر در گوسفند کردی شیروان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 21-37]
سالارآملی، جمیله تاثیر کادمیوم بر عملکرد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون بره های نر مهربان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 127-143]
سوری، منوچهر تاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]
ش
شریعتی، محمد مهدی تأثیر سن هنگام اولین زایش بر صفات فاصله گوساله زایی و طول دوره خشکی گاوهای شیری هلشتاین در اقلیم نیمه خشک ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-176]
شریعتی، محمد مهدی تحلیل ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی اولین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین اقلیم خشک بیابانی ایران با استفاده از مدل دام چند صفتی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 189-206]
شریفی، سمیه بررسی ارتباط بین فاصله گوسالهزایی با صفات اقتصادی گاوهای شیری در تلقیحهای مختلف با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 169-188]
شریفی حسینی، محمد مهدی تاثیر اندازه ذرات سیلاژ جو و سطح کنسانتره بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند نر کرمانی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 87-101]
شمسی، علی تاثیر اندازه ذرات سیلاژ جو و سطح کنسانتره بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند نر کرمانی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 87-101]
شهدادی، علیرضا تحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
ص
صادقی، علی اثر دانه سویای برشته در مقایسه با کنجاله سویای لیگنوسولفاته بر عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 95-116]
صادقی پناه، حسن تاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]
صادقی سفیدمزگی، علی تحلیل فنوتیپی باروری در گله های گاو شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 149-162]
صادقی سفید مزگی، علی تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
صفائی، خلیل تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
صمدی، فیروز بررسی چندشکلی اینترون دوم ژن پرولاکتین و ارتباط آن با تولید شیر در گوسفند کردی شیروان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 21-37]
صمدیان، فرهاد اثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]
ط
طالبی، محمدعلی پیشبینی صفات لاشه از اندازههای بدن با استفاده از روشهای رگرسیون خطی و شبکهی عصبی مصنوعی در گوسفند لریبختیاری [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 1-20]
طالبی، محمد علی تجزیه ژنتیکی صفت تعداد بره شیرگیری شده در هر زایش با استفاده از مدل تابعیت تصادفی بی اسپلاین در گوسفند لری بختیاری [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 151-168]
طهماسبی، رضا بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ مخلوط ذرت علوفه ای و سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 71-86]
طهمورث پور، مجتبی تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه D-loop در شترهای تک کوهان و دوکوهان ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 93-110]
طهمورث پور، مجتبی تأثیر سن هنگام اولین زایش بر صفات فاصله گوساله زایی و طول دوره خشکی گاوهای شیری هلشتاین در اقلیم نیمه خشک ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-176]
ع
عباسی، علیرضا پیشبینی صفات لاشه از اندازههای بدن با استفاده از روشهای رگرسیون خطی و شبکهی عصبی مصنوعی در گوسفند لریبختیاری [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 1-20]
عسگری، مهسا بررسی ارتباط چند شکلی ژنهای لپتین و گیرنده هورمون رشد با کیفیت منی گاو هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 169-184]
علیخانی، مسعود اثر دانه سویای برشته در مقایسه با کنجاله سویای لیگنوسولفاته بر عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 95-116]
علیخانی، مسعود تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
علیعربی، حسن تاثیر کادمیوم بر عملکرد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون بره های نر مهربان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 127-143]
ف
فیاض، محمد بررسی ارتباط بین فاصله گوسالهزایی با صفات اقتصادی گاوهای شیری در تلقیحهای مختلف با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 169-188]
فتاح نیا، فرشید اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر فرآسنجههای تخمیر شکمبهای در جیرههای حاوی منابع مختلف نشاسته و چربی با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 37-58]
فتحی نسری، محمد حسن تغذیه سیلوی تفاله دانه انار بر متابولیت های خونی، صفات لاشه و عملکرد تولیدی بزغاله های پرواری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 77-91]
فرهادی، ایوب تاثیر وراثت پذیری و تعداد جایگاه صفات کمی بر میزان صحت برآورد ارزش اصلاحی ژنومی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 111-124]
ق
قادری زفره‏‏ ای، مصطفی بررسی ارتباط بین فاصله گوسالهزایی با صفات اقتصادی گاوهای شیری در تلقیحهای مختلف با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 169-188]
قربانی، غلامرضا تحلیل فنوتیپی باروری در گله های گاو شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 149-162]
قربانی، غلامرضا اثر دانه سویای برشته در مقایسه با کنجاله سویای لیگنوسولفاته بر عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 95-116]
قربانی، غلام رضا تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
قره باش، آشور محمد بررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
قره باش، آشور محمد اثرات شیر حاوی تخممرغ و بیوتین بر عملکرد، فراسنجههای خونی، فریتین، IgG و قابلیت هضم گوسالههای هلشتاین [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
قنبری، فرزاد بررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
قورچی، تقی اثرات شیر حاوی تخممرغ و بیوتین بر عملکرد، فراسنجههای خونی، فریتین، IgG و قابلیت هضم گوسالههای هلشتاین [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
ک
کاظمی برزل آباد، فاطمه بررسی چندشکلی اینترون دوم ژن پرولاکتین و ارتباط آن با تولید شیر در گوسفند کردی شیروان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 21-37]
کریم زاده، سید مهدی طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه ثبت خودکار فعالیت جویدن برای شناخت رفتار مصرف خوراک، نشخوار و فعالیت جویدن گاو شیری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 59-76]
کریم زاده، سید مهدی پاسخهای عملکردی گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با جیرههای با اندازه ذرات متفاوت علوفه یونجه خشک [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 77-94]
کفیل زاده، فرخ اثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت برههای پرورای گوسفند سنجابی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 103-121]
کفیل زاده، فرخ اثر استفاده از پروبیوتیک تجاری پریمالاک بر ویژگیهای کیفی گوشت در عضلۀ Biceps femoris بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 145-168]
گ
گرجی، ریحانه تحلیل فنوتیپی باروری در گله های گاو شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 149-162]
م
محتشمی، بهرام اثر مقادیر مختلف پروتئین و نسبت های مختلف ذرت سیلو شده و علوفه یونجه بر تولید شیر و نیتروژن دفعی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 117-132]
محمدی، فاضل تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
محمدآبادی، طاهره مقایسه بین ارزش تغذیهای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفهیونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]
محمدی چماچار، ندا تاثیر وراثت پذیری و تعداد جایگاه صفات کمی بر میزان صحت برآورد ارزش اصلاحی ژنومی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 111-124]
محمدی زاد، طاهر اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر فرآسنجههای تخمیر شکمبهای در جیرههای حاوی منابع مختلف نشاسته و چربی با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 37-58]
مدرسی، سید جلال تغذیه سیلوی تفاله دانه انار بر متابولیت های خونی، صفات لاشه و عملکرد تولیدی بزغاله های پرواری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 77-91]
مرتضایی، علی ارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 85-102]
میرزایی، حمیدرضا اثرات خورانیدن کروم آلی در اواخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجههای خون میشهای دوقلو آبستن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
میرزایی، حمیدرضا اثر مقادیر مختلف پروتئین و نسبت های مختلف ذرت سیلو شده و علوفه یونجه بر تولید شیر و نیتروژن دفعی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 117-132]
میرزایی الموتی، حمیدرضا پاسخ گاوهای هلشتاین چندبار زایش کرده در دوره انتقال به سطح کربوهیدرات غیر الیافی در جیره هایی با انرژی پایین روی تولید و ترکیب شیر و متابولیتها و هورمونهای پلاسما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 17-40]
مشرف، شهاب الدین ارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
معینی، محمد مهدی تاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]
مقدم، غلامعلی جمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
ملک، راضیه اثرات شیر حاوی تخممرغ و بیوتین بر عملکرد، فراسنجههای خونی، فریتین، IgG و قابلیت هضم گوسالههای هلشتاین [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
ن
ناصریان، عباسعلی اثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 123-143]
ناصری هرسینی، رضا اثر استفاده از پروبیوتیک تجاری پریمالاک بر ویژگیهای کیفی گوشت در عضلۀ Biceps femoris بزغالههای مرخز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 145-168]
نسیمی، شهین مقایسه بین ارزش تغذیهای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفهیونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]
نعیمی پور، حسین تأثیر سن هنگام اولین زایش بر صفات فاصله گوساله زایی و طول دوره خشکی گاوهای شیری هلشتاین در اقلیم نیمه خشک ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-176]
نعیمی پور، حسین تحلیل ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی اولین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین اقلیم خشک بیابانی ایران با استفاده از مدل دام چند صفتی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 189-206]
نوری، غلام رضا اثرات خورانیدن کروم آلی در اواخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجههای خون میشهای دوقلو آبستن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
و
واحدی، وحید اثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]
وکیلی، سید علیرضا ارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 85-102]
ولی زاده، رضا اثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 123-143]
ولی زاده، رضا تغذیه سیلوی تفاله دانه انار بر متابولیت های خونی، صفات لاشه و عملکرد تولیدی بزغاله های پرواری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 77-91]
ه
هدایت اوریق، نعمت اثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی برههای نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]
هرکی نژاد، محمد طاهر اثرات خورانیدن کروم آلی در اواخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجههای خون میشهای دوقلو آبستن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
هنرور، محمود تاثیر وراثت پذیری و تعداد جایگاه صفات کمی بر میزان صحت برآورد ارزش اصلاحی ژنومی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 111-124]
ی
یانگ، ون ژو تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد