آخوندی، آیدین اثرات رقیقکنندههای مختلف و سطوح مختلف قند ترههالوز بر کیفیت منی قوچ دالاق در شرایط انجماد [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-14]
ا
ابراهیمی، مرضیه اثرات استفاده از حیوانات برتر در گروه پایه بر صحت ارزیابی ژنومیک در صفاتی با وراثت پذیری بالا و پایین در جمعیت گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 63-80]
اخلاقی، بهزاد اثر سطح تولید و منبع مکمل چربی بر عملکرد تولید، گوارشپذیری مواد مغذی و فراسنجههای خونی گاوهای هلشتاین تک شکمزا تحت تنش گرمایی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-22]
اسدی فوزی، مسعود مطالعه تابع توزیع زنده مانی در بزغاله های کرکی راینی از تولد تا یکسالگی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 145-152]
اسکندری تربقان، آمنه بررسی آزمایشگاهی تأثیر فوزالون و دیازینون بر فراسنجههای تخمیری و برخی جمعیتهای میکروبی شکمبه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 71-86]
اسماعیل خانیان، سعید امکان سنجی آنتروپی نسبی در خوشه بندی تعدادی از ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 69-86]
اعظمی، محمدهادی بررسی عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبهای مدفوع در گوساله های شیرخوار هلشتاین تغذیه شده با شیر تکمیل شده با پری بیوتیک اینولین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-130]
اعظمی، محمدهادی اثر جایگزینی دانه سویا فرآوری شده با کنجاله سویا بر عملکرد، قابلیت هضم و برخی فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گاو شیری هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 61-72]
اکبری افجانی، امیر تاثیر استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر کمیت و کیفیت شیر و فراسنجههای شکمبهای بز شیرده [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 15-28]
امانلو، حمید تاثیر استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر کمیت و کیفیت شیر و فراسنجههای شکمبهای بز شیرده [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 15-28]
امانلو، حمید اثرات متقابل سطح و منبع پروتئین عبوری با فرآوری دانه ذرت بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 41-56]
انصاری، خدیجه بررسی تغذیه برگ برهان بر تخمیر، تولید گاز، هضمپذیری و جمعیت پروتوزوای شکمبه شتر تک کوهانه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 117-128]
ب
بیات، جواد اثر افزودن ملاس و تفاله چغندر قند بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی سیلاژ فضولات مرغ تخمگذار [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 87-102]
بحرینی بهزادی، محمد رضا بررسی موقعیتهای جسم زرد و جنین و ارتباط آنها با فراسنجههای خونی میشهای آبستن و غیرآبستن لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 87-100]
برازنده، ارسلان مطالعه تابع توزیع زنده مانی در بزغاله های کرکی راینی از تولد تا یکسالگی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 145-152]
بزی، حسین صحت روشهای مختلف بیزی در ارزیابی ژنومی صفات آستانهای با معماری ژنتیکی متفاوت [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 129-143]
بهدانی، الهام شناسایی ریزRNAها، ژنهای هدف و مسیرهای سیگنالدهی مرتبط با تولید شیر با استفاده از miRNA-seq [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 73-86]
بوستان، آزاده بررسی پارامترهای مرتبط با درصد جایگزینی و عایدی ناشی از نگهداری در گله گاوهای شیری با بهینه سازی سامانه تولید [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-62]
بوستان، آزاده اثرات استفاده از حیوانات برتر در گروه پایه بر صحت ارزیابی ژنومیک در صفاتی با وراثت پذیری بالا و پایین در جمعیت گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 63-80]
پ
پاپی، نادر اثر سطوح مختلف کنسانتره جیره بر عملکرد رشد، مصرف خوراک و ترکیب بافت لاشه برههای نر پرواری شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 59-70]
پیرعدل، الناز بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی، روند تجزیه پذیری شکمبهای و هضم رودهای نشاسته و پروتئین خام واریتههای مختلف دانه جو پرتوتابی شده با ریزموج [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 119-144]
پیرمحمدی، رسول بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی، روند تجزیه پذیری شکمبهای و هضم رودهای نشاسته و پروتئین خام واریتههای مختلف دانه جو پرتوتابی شده با ریزموج [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 119-144]
ت
تربتی نژاد، نورمحمد تاثیر سطح فیبر و نشاسته جیره و نوع فرآوری جو بر تغییر جمعیت نسبی میکروارگانیسمهای دستگاه گوارش اسب با استفاده از Real time PCR [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 169-192]
تربتی نژاد، نورمحمد تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تاننگیری شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 27-40]
تیموری یانسری، اسداله اثر پروبیوتیک های مختلف بر رشد، عملکرد، فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گوساله های هلشتاین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 23-44]
تیموری یانسری، اسداله تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن بر عملکرد پروار، قابلیت هضم، اجزا و کیفیت لاشه ی برههای نر دالاق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 15-26]
توحیدی، آرمین اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی و مکمل تزریقی سلنیم و ویتامین E برعملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 101-118]
توغدری، عبدالحکیم تاثیر سطح فیبر و نشاسته جیره و نوع فرآوری جو بر تغییر جمعیت نسبی میکروارگانیسمهای دستگاه گوارش اسب با استفاده از Real time PCR [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 169-192]
توکلی، حسن امکان سنجی آنتروپی نسبی در خوشه بندی تعدادی از ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 69-86]
ج
جیریایی، فاطمه اثر منبع نشاسته در جیرههای حاوی خیساب ذرت بر عملکرد، متابولیتهای خونی و فعالیت آنزیمهای شکمبهای در برههای پرواری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 151-168]
چ
چاشنی دل، یداله اثر پروبیوتیک های مختلف بر رشد، عملکرد، فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گوساله های هلشتاین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 23-44]
چاشنی دل، یداله تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن بر عملکرد پروار، قابلیت هضم، اجزا و کیفیت لاشه ی برههای نر دالاق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 15-26]
ح
حاجی زاده، حمید تاثیر جایگاه فری استال بر میزان شیوع لنگش و شمار سلول بدنی شیر در گاوداری های صنعتی استان مازندران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 35-46]
حافظیان، سید حسن شناسایی چند شکلی در ناحیه تنظیمی بالادست ژن های کالپاین و کالپاستاتین و ارتباط آن با برخی صفات اقتصادی در گوسفندان لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 47-60]
حبیبی زاد، جواد تاثیر دوزهای مختلف eCG بر عملکرد تولید مثلی میشهای ترکی قشقایی در فصل پائیز [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 57-68]
حبیبی زاد، جواد بررسی موقعیتهای جسم زرد و جنین و ارتباط آنها با فراسنجههای خونی میشهای آبستن و غیرآبستن لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 87-100]
حسنی، سعید اثرات استفاده از گندم عملآوری شده به روشهای مختلف بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
خ
خلیل وندی بهروزیار، حامد بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی، روند تجزیه پذیری شکمبهای و هضم رودهای نشاسته و پروتئین خام واریتههای مختلف دانه جو پرتوتابی شده با ریزموج [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 119-144]
خوروش، محمد اثر پروبیوتیک های مختلف بر رشد، عملکرد، فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گوساله های هلشتاین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 23-44]
خوروش، محمد اثرات متقابل سطح و منبع پروتئین عبوری با فرآوری دانه ذرت بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 41-56]
د
دهقان زاده، هوشنگ امکان سنجی آنتروپی نسبی در خوشه بندی تعدادی از ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 69-86]
ر
راشدی ده صحرایی، آذر برآورد اجزای واریانس وزن بدن گوسفند مرینوس در تولد و شیرگیری با استفاده از نشانگرهای تک نوکلئوتیدی و دو رویکرد حداکثر درستنمایی محدود شده و بیزی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 29-44]
راهچمنی، رضا اثرات رقیقکنندههای مختلف و سطوح مختلف قند ترههالوز بر کیفیت منی قوچ دالاق در شرایط انجماد [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-14]
رستم نژاد، زمان تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن بر عملکرد پروار، قابلیت هضم، اجزا و کیفیت لاشه ی برههای نر دالاق [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 15-26]
رکوعی، محمد صحت روشهای مختلف بیزی در ارزیابی ژنومی صفات آستانهای با معماری ژنتیکی متفاوت [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 129-143]
رکوعی، محمد تعیین اهداف اصلاحی و ضرایب اقتصادی بز عدنی در سیستم پرورش مرتعی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 21-34]
روشنفکر، هدایت الله برآورد اجزای واریانس وزن بدن گوسفند مرینوس در تولد و شیرگیری با استفاده از نشانگرهای تک نوکلئوتیدی و دو رویکرد حداکثر درستنمایی محدود شده و بیزی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 29-44]
زالی، :ابوالفضل تاثیر استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر کمیت و کیفیت شیر و فراسنجههای شکمبهای بز شیرده [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 15-28]
زالی، ابولفضل ارتباط متابولیت های خونی با وقوع اسیوز با استفاده از خوراک پلت جو و گندم در گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 131-150]
س
ساری، محسن بررسی تغذیه برگ برهان بر تخمیر، تولید گاز، هضمپذیری و جمعیت پروتوزوای شکمبه شتر تک کوهانه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 117-128]
سید شریفی، رضا بررسی پارامترهای مرتبط با درصد جایگزینی و عایدی ناشی از نگهداری در گله گاوهای شیری با بهینه سازی سامانه تولید [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-62]
سید شریفی، رضا اثرات استفاده از حیوانات برتر در گروه پایه بر صحت ارزیابی ژنومیک در صفاتی با وراثت پذیری بالا و پایین در جمعیت گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 63-80]
سراج، ابوالقاسم بررسی اثر امتیاز وضعیت بدنی میش بر صفات وزن بدن و تعداد بره در هر زایش در یک گله گوسفند شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-14]
سیف دواتی، جمال بررسی پارامترهای مرتبط با درصد جایگزینی و عایدی ناشی از نگهداری در گله گاوهای شیری با بهینه سازی سامانه تولید [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-62]
سواری، مجید اثرات متقابل سطح و منبع پروتئین عبوری با فرآوری دانه ذرت بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 41-56]
سوری، منوچهر اثر مکمل رومینوبافر، بیکربناتسدیم و مخلوط گیاهان داروئی بر اسیدوز ،اسیدهای چرب فرار، فراسنجه های خونی و عملکرد برههای پرواری کردی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 87-100]
سوری، منوچهر اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی و مکمل تزریقی سلنیم و ویتامین E برعملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 101-118]
ش
شیرانی بید آبادی، فرهاد تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تاننگیری شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 27-40]
ص
صادقی، سید ابو طالب تعیین اهداف اصلاحی و ضرایب اقتصادی بز عدنی در سیستم پرورش مرتعی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 21-34]
صادقی سفید مزگی، علی اثر سطح تولید و منبع مکمل چربی بر عملکرد تولید، گوارشپذیری مواد مغذی و فراسنجههای خونی گاوهای هلشتاین تک شکمزا تحت تنش گرمایی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-22]
ط
طهماسبی، عبدالمنصور بررسی عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبهای مدفوع در گوساله های شیرخوار هلشتاین تغذیه شده با شیر تکمیل شده با پری بیوتیک اینولین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-130]
طهماسبی، عبدالمنصور بررسی آزمایشگاهی تأثیر فوزالون و دیازینون بر فراسنجههای تخمیری و برخی جمعیتهای میکروبی شکمبه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 71-86]
طهمورث پور، مجتبی صحت روشهای مختلف بیزی در ارزیابی ژنومی صفات آستانهای با معماری ژنتیکی متفاوت [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 129-143]
ع
عباسی، مختار علی تعیین اهداف اصلاحی و ضرایب اقتصادی بز عدنی در سیستم پرورش مرتعی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 21-34]
عبداللهی آرپناهی، رستم برآورد اجزای واریانس وزن بدن گوسفند مرینوس در تولد و شیرگیری با استفاده از نشانگرهای تک نوکلئوتیدی و دو رویکرد حداکثر درستنمایی محدود شده و بیزی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 29-44]
عبدالله پور، روح الله بررسی اثر امتیاز وضعیت بدنی میش بر صفات وزن بدن و تعداد بره در هر زایش در یک گله گوسفند شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-14]
عبدالملکی، ذبیح الله اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی و مکمل تزریقی سلنیم و ویتامین E برعملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 101-118]
علیخانی، مسعود اثر سطح تولید و منبع مکمل چربی بر عملکرد تولید، گوارشپذیری مواد مغذی و فراسنجههای خونی گاوهای هلشتاین تک شکمزا تحت تنش گرمایی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-22]
علی عربی، حسن اثر افزودن کروم آلی و الکارنیتین به جیره برههای پرواری بر عملکرد، متابولیسم گلوکز و برخی فراسنجههای خونی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 81-110]
علی عربی، حسن مقایسه ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبهای سیلاژ تاج خروس سبز (آمارانتوس هیپوکوندریاسوس) با سیلاژ ذرت [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 101-116]
ف
فیاضی، جمال برآورد اجزای واریانس وزن بدن گوسفند مرینوس در تولد و شیرگیری با استفاده از نشانگرهای تک نوکلئوتیدی و دو رویکرد حداکثر درستنمایی محدود شده و بیزی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 29-44]
فتحی، فاطمه اثر افزودن ملاس و تفاله چغندر قند بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی سیلاژ فضولات مرغ تخمگذار [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 87-102]
فرجی آروق، هادی تعیین اهداف اصلاحی و ضرایب اقتصادی بز عدنی در سیستم پرورش مرتعی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 21-34]
فرح آور، عباس اثر افزودن کروم آلی و الکارنیتین به جیره برههای پرواری بر عملکرد، متابولیسم گلوکز و برخی فراسنجههای خونی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 81-110]
فرح بخش، غلام عباس اثر سطح کربوهیدراتهای غیر فیبری و نوع غله بر عملکرد رشد، گوارش پذیری، خصوصیات لاشه و اندام-های درونی برههای پرواری نژاد لری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 45-58]
فرزین، ندا بررسی اثر امتیاز وضعیت بدنی میش بر صفات وزن بدن و تعداد بره در هر زایش در یک گله گوسفند شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-14]
فرهادی، ایوب شناسایی چند شکلی در ناحیه تنظیمی بالادست ژن های کالپاین و کالپاستاتین و ارتباط آن با برخی صفات اقتصادی در گوسفندان لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 47-60]
فرهنگ فر، همایون شناسایی ریزRNAها، ژنهای هدف و مسیرهای سیگنالدهی مرتبط با تولید شیر با استفاده از miRNA-seq [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 73-86]
فریور، فریبا تاثیر جایگاه فری استال بر میزان شیوع لنگش و شمار سلول بدنی شیر در گاوداری های صنعتی استان مازندران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 35-46]
فروزمند، مسیح ال.. اثر سطح کربوهیدراتهای غیر فیبری و نوع غله بر عملکرد رشد، گوارش پذیری، خصوصیات لاشه و اندام-های درونی برههای پرواری نژاد لری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 45-58]
فضائلی، حسن مقایسه ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبهای سیلاژ تاج خروس سبز (آمارانتوس هیپوکوندریاسوس) با سیلاژ ذرت [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 101-116]
ق
قادری زفره ای، مصطفی امکان سنجی آنتروپی نسبی در خوشه بندی تعدادی از ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 69-86]
قاسمی، ابراهیم اثرات متقابل سطح و منبع پروتئین عبوری با فرآوری دانه ذرت بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 41-56]
قربانی، غلامرضا ارتباط متابولیت های خونی با وقوع اسیوز با استفاده از خوراک پلت جو و گندم در گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 131-150]
قربانی، غلامرضا اثرات متقابل سطح و منبع پروتئین عبوری با فرآوری دانه ذرت بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 41-56]
قربانی، غلام رضا اثر سطح تولید و منبع مکمل چربی بر عملکرد تولید، گوارشپذیری مواد مغذی و فراسنجههای خونی گاوهای هلشتاین تک شکمزا تحت تنش گرمایی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-22]
قره باش، آشورمحمد تاثیر سطح فیبر و نشاسته جیره و نوع فرآوری جو بر تغییر جمعیت نسبی میکروارگانیسمهای دستگاه گوارش اسب با استفاده از Real time PCR [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 169-192]
قره باش، اشور محمد تاثیر جایگاه فری استال بر میزان شیوع لنگش و شمار سلول بدنی شیر در گاوداری های صنعتی استان مازندران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 35-46]
قرهباش، آشور محمد اثرات رقیقکنندههای مختلف و سطوح مختلف قند ترههالوز بر کیفیت منی قوچ دالاق در شرایط انجماد [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-14]
قلی زاده، محسن شناسایی چند شکلی در ناحیه تنظیمی بالادست ژن های کالپاین و کالپاستاتین و ارتباط آن با برخی صفات اقتصادی در گوسفندان لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 47-60]
قنبری، فرزاد اثر افزودن ملاس و تفاله چغندر قند بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی سیلاژ فضولات مرغ تخمگذار [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 87-102]
قنبری، فرزاد تاثیر جایگاه فری استال بر میزان شیوع لنگش و شمار سلول بدنی شیر در گاوداری های صنعتی استان مازندران [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 35-46]
قورچی، تقی تاثیر سطح فیبر و نشاسته جیره و نوع فرآوری جو بر تغییر جمعیت نسبی میکروارگانیسمهای دستگاه گوارش اسب با استفاده از Real time PCR [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 169-192]
قورچی، تقی تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تاننگیری شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 27-40]
قورچی، تقی اثرات استفاده از گندم عملآوری شده به روشهای مختلف بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
ک
کارگر، شهریار اثر سطح تولید و منبع مکمل چربی بر عملکرد تولید، گوارشپذیری مواد مغذی و فراسنجههای خونی گاوهای هلشتاین تک شکمزا تحت تنش گرمایی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-22]
کاظمی، محسن بررسی آزمایشگاهی تأثیر فوزالون و دیازینون بر فراسنجههای تخمیری و برخی جمعیتهای میکروبی شکمبه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 71-86]
کاظمی بن چناری، مهدی اثر منبع نشاسته در جیرههای حاوی خیساب ذرت بر عملکرد، متابولیتهای خونی و فعالیت آنزیمهای شکمبهای در برههای پرواری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 151-168]
کشتکاران، علی نقی اثر سطح کربوهیدراتهای غیر فیبری و نوع غله بر عملکرد رشد، گوارش پذیری، خصوصیات لاشه و اندام-های درونی برههای پرواری نژاد لری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 45-58]
کشفی، حامد تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تاننگیری شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 27-40]
گ
گنج خانلو، مهدی تاثیر استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر کمیت و کیفیت شیر و فراسنجههای شکمبهای بز شیرده [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 15-28]
م
محب الدینی، حسین بررسی پارامترهای مرتبط با درصد جایگزینی و عایدی ناشی از نگهداری در گله گاوهای شیری با بهینه سازی سامانه تولید [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-62]
محقق دولت ابادی، مصطفی بررسی موقعیتهای جسم زرد و جنین و ارتباط آنها با فراسنجههای خونی میشهای آبستن و غیرآبستن لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 87-100]
محمدی، فاضل اثرات متقابل سطح و منبع پروتئین عبوری با فرآوری دانه ذرت بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 41-56]
محمدآبادی، طاهره بررسی تغذیه برگ برهان بر تخمیر، تولید گاز، هضمپذیری و جمعیت پروتوزوای شکمبه شتر تک کوهانه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 117-128]
محمد آبادی، محمدرضا مطالعه تابع توزیع زنده مانی در بزغاله های کرکی راینی از تولد تا یکسالگی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 145-152]
محمدی چپ دره، وفا اثر مکمل رومینوبافر، بیکربناتسدیم و مخلوط گیاهان داروئی بر اسیدوز ،اسیدهای چرب فرار، فراسنجه های خونی و عملکرد برههای پرواری کردی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 87-100]
محمدینژاد، فاطمه مطالعه تابع توزیع زنده مانی در بزغاله های کرکی راینی از تولد تا یکسالگی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 145-152]
مرادی، محمدحسین اثر منبع نشاسته در جیرههای حاوی خیساب ذرت بر عملکرد، متابولیتهای خونی و فعالیت آنزیمهای شکمبهای در برههای پرواری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 151-168]
میرجلالی، آرش بررسی اثر امتیاز وضعیت بدنی میش بر صفات وزن بدن و تعداد بره در هر زایش در یک گله گوسفند شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 1-14]
میرحسینی، سید ضیاء الدین امکان سنجی آنتروپی نسبی در خوشه بندی تعدادی از ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 69-86]
میرزایی الموتی، حمیدرضا تاثیر استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر کمیت و کیفیت شیر و فراسنجههای شکمبهای بز شیرده [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 15-28]
میرزائی، مهدی اثرات متقابل سطح و منبع پروتئین عبوری با فرآوری دانه ذرت بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 41-56]
میرمحمدی، داوود اثر منبع نشاسته در جیرههای حاوی خیساب ذرت بر عملکرد، متابولیتهای خونی و فعالیت آنزیمهای شکمبهای در برههای پرواری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 151-168]
میرهادی، سید احمد مقایسه ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبهای سیلاژ تاج خروس سبز (آمارانتوس هیپوکوندریاسوس) با سیلاژ ذرت [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 101-116]
مسیبی، محمود اثر افزودن کروم آلی و الکارنیتین به جیره برههای پرواری بر عملکرد، متابولیسم گلوکز و برخی فراسنجههای خونی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 81-110]
مصطفی تهرانی، علی اثر سطوح مختلف کنسانتره جیره بر عملکرد رشد، مصرف خوراک و ترکیب بافت لاشه برههای نر پرواری شال [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 59-70]
مصطفیلو، یوسف اثرات رقیقکنندههای مختلف و سطوح مختلف قند ترههالوز بر کیفیت منی قوچ دالاق در شرایط انجماد [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 1-14]
معمار، مهرداد تاثیر دوزهای مختلف eCG بر عملکرد تولید مثلی میشهای ترکی قشقایی در فصل پائیز [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 57-68]
معمار، مهرداد بررسی موقعیتهای جسم زرد و جنین و ارتباط آنها با فراسنجههای خونی میشهای آبستن و غیرآبستن لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 87-100]
معینی، محمد مهدی اثر مکمل رومینوبافر، بیکربناتسدیم و مخلوط گیاهان داروئی بر اسیدوز ،اسیدهای چرب فرار، فراسنجه های خونی و عملکرد برههای پرواری کردی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 87-100]
معینی، محمد مهدی اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی و مکمل تزریقی سلنیم و ویتامین E برعملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 101-118]
مقصوودلو، شهریار اثر افزودن ملاس و تفاله چغندر قند بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی سیلاژ فضولات مرغ تخمگذار [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 87-102]
مهرداد، نسرین اثر پروبیوتیک های مختلف بر رشد، عملکرد، فراسنجه های خونی و شکمبه ای در گوساله های هلشتاین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 23-44]
ن
ناصریان، عباسعلی بررسی عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبهای مدفوع در گوساله های شیرخوار هلشتاین تغذیه شده با شیر تکمیل شده با پری بیوتیک اینولین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-130]
ناصریان، عباسعلی بررسی آزمایشگاهی تأثیر فوزالون و دیازینون بر فراسنجههای تخمیری و برخی جمعیتهای میکروبی شکمبه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 71-86]
ناصریان، عباسعلی اثر افزودن ملاس و تفاله چغندر قند بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی سیلاژ فضولات مرغ تخمگذار [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 87-102]
نجاتی جوارمی، اردشیر اثرات استفاده از حیوانات برتر در گروه پایه بر صحت ارزیابی ژنومیک در صفاتی با وراثت پذیری بالا و پایین در جمعیت گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 63-80]
نصراللهی، سید محمود ارتباط متابولیت های خونی با وقوع اسیوز با استفاده از خوراک پلت جو و گندم در گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 131-150]
نقی ها، رضا اثر سطح کربوهیدراتهای غیر فیبری و نوع غله بر عملکرد رشد، گوارش پذیری، خصوصیات لاشه و اندام-های درونی برههای پرواری نژاد لری [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 45-58]
نوبخت لنگری، احسان شناسایی چند شکلی در ناحیه تنظیمی بالادست ژن های کالپاین و کالپاستاتین و ارتباط آن با برخی صفات اقتصادی در گوسفندان لری بختیاری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 47-60]
نور محمدی، سهیلا بررسی پارامترهای مرتبط با درصد جایگزینی و عایدی ناشی از نگهداری در گله گاوهای شیری با بهینه سازی سامانه تولید [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 45-62]
و
وفایی واله، مهدی تعیین اهداف اصلاحی و ضرایب اقتصادی بز عدنی در سیستم پرورش مرتعی [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 21-34]
ولیخانی، علی بررسی عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبهای مدفوع در گوساله های شیرخوار هلشتاین تغذیه شده با شیر تکمیل شده با پری بیوتیک اینولین [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 111-130]
ولی زاده، امین اثرات استفاده از گندم عملآوری شده به روشهای مختلف بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری [دوره 5، شماره 4، 1396، صفحه 1-20]
ولی زاده، رضا بررسی آزمایشگاهی تأثیر فوزالون و دیازینون بر فراسنجههای تخمیری و برخی جمعیتهای میکروبی شکمبه [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 71-86]
ون در ورف، جولیوس برآورد اجزای واریانس وزن بدن گوسفند مرینوس در تولد و شیرگیری با استفاده از نشانگرهای تک نوکلئوتیدی و دو رویکرد حداکثر درستنمایی محدود شده و بیزی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 29-44]
ه
هدایت ایوریق، نعمت اثرات استفاده از حیوانات برتر در گروه پایه بر صحت ارزیابی ژنومیک در صفاتی با وراثت پذیری بالا و پایین در جمعیت گاو شیری [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 63-80]
ی
یزدانی، احمدرضا تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تاننگیری شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در برههای پرواری [دوره 5، شماره 3، 1396، صفحه 27-40]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد