کلیدواژه‌ها = اسید استیک
تأثیرافزودنی باکتریایی و اسید استیک برترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تخمیر و قابلیت هضم سیلاژ تفاله گوجه فرنگی و کدو آجیلی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 15 بهمن 1402

10.22069/ejrr.2023.21426.1902

اسماعیل گنجی جامه شوران؛ جواد بیات ;کوهسار؛ ابوالقاسم سراج؛ ندا فرزین؛ سونا آخوندنژاد


غربالگری و انتخاب باکتری‌های اسید‌ لاکتیک مناسب برای افزایش کیفیت سیلاژ ذرت

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 39-58

10.22069/ejrr.2021.18537.1770

ناهید آقامحمدی؛ فردین هژبری؛ داریوش علیپور