تعداد مقالات: 240
2. استفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه

دوره 1، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 1-16

علی حسین خانی؛ مهدی مرادی؛ حسین دقیق کیا؛ صادق علیجانی


4. مقایسه اثر منابع مختلف اسیدهای چرب در دوره آماده به زایش بر فعالیت چرخه تخمدانی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در زایش اول

دوره 1، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 1-18

صادق هاشمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ حمید کهرام


7. کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

دوره 2، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 1-20

مهدی بهرامی یکدانگی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ محسن دانش مسگران؛ جمشید جلیل نژاد؛ امیر خامسی؛ وحید محرمی


8. اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی

دوره 2، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 1-22

الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محسن دانش مسگران؛ عباسعلی ناصریان؛ سید علیرضا وکیلی


10. اثرات شیر حاوی تخم‌مرغ و بیوتین بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، فریتین، IgG و قابلیت هضم گوساله‌های هلشتاین

دوره 3، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 1-16

راضیه ملک؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ آشور محمد قره باش


11. ارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان

دوره 3، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 1-18

احمدرضا رنجبری؛ شهاب الدین مشرف؛ محسن راستی؛ اکبر اسدیان؛ جواد آزاد


13. ارزیابی جایگزینی ضایعات ماکارونی با دانه جو در جیره بره های پرواری بلوچی و آزمون تولید گاز

دوره 4، شماره 1، بهار 1395، صفحه 1-20

عباس افقهی زاده؛ محمدهادی اعظمی؛ عباسعلی ناصریان؛ محمدحسن فتحی نسری


14. بررسی انباشت اطلاعات در توالی DNA اشرشیاکولی موثر در بیماری ورم پستان در گاو شیری با استفاده از نظریه اطلاعات

دوره 4، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 1-22

مصطفی قادری زفره ایی؛ علی بندی دستجردی؛ محمدرضا بحرینی بهزادی؛ فرهاد صمدیان کرج آباد؛ مهرداد معمار


16. ناهمگنی واریانس صفات تولید شیر و چربی در مناطق مختلف آب و هوایی ایران و تأثیر آن بر تغییر رتبه گاوهای هلشتاین

دوره 4، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 1-24

جمشید احسانی نیا؛ نوید قوی حسین زاده؛ عبدالاحد شادپرور


17. اثر سطح تولید و منبع مکمل چربی بر عملکرد تولید، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های خونی گاوهای هلشتاین تک شکم‌زا تحت تنش گرمایی

دوره 5، شماره 1، بهار 1396، صفحه 1-22

بهزاد اخلاقی؛ غلام رضا قربانی؛ مسعود علیخانی؛ شهریار کارگر؛ علی صادقی سفید مزگی


18. بررسی اثر امتیاز وضعیت بدنی میش بر صفات وزن بدن و تعداد بره در هر زایش در یک گله گوسفند شال

دوره 5، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 1-14

ندا فرزین؛ آرش میرجلالی؛ روح الله عبدالله پور؛ ابوالقاسم سراج


19. اثرات رقیق‌کننده‌ها‌ی مختلف و سطوح مختلف قند تره‌هالوز بر کیفیت منی قوچ دالاق در شرایط انجماد

دوره 5، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 1-14

آیدین آخوندی؛ یوسف مصطفی‌لو؛ آشور محمد قره‌باش؛ رضا راه‌چمنی


21. تاثیر سطوح مختلف بیوچار حاصل از پوست گردو و بسترمرغ بر فراسنجه‌های تخمیری شکمبه و تولید متان به‌روش برون تنی

دوره 6، شماره 1، بهار 1397، صفحه 1-16

اعظم میرحیدری؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ سعید حسنی؛ پیروز شاکری


22. تاثیر مصرف اسید لینولئیک کونژوگه بر بیان ژن سایتوکین های التهاب زا در بافت های پستان، رحم و چربی گاوهای شیری

دوره 6، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 1-16

علی رضائی رودباری؛ آرمین توحیدی؛ مهدی ژندی؛ کامران رضا یزدی؛ قدرت رحیمی میانجی؛ فرج الله ادیب هاشمی


23. بررسی دستاورد ژنتیکی حاصل از به کار بردن اسپرم تعیین جنسیت شده در تکنیک انتقال جنین در جمعیت گاو شیری

دوره 6، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 1-11

جمال ستاروند؛ رضا سید شریفی؛ آزاده بوستان؛ نعمت هدایت ایوریق؛ جمال سیف دواتی