کلیدواژه‌ها = تولید گاز
تعداد مقالات: 9
3. بررسی آزمایشگاهی تأثیر فوزالون و دیازینون بر فراسنجه‌های تخمیری و برخی جمعیت‌های میکروبی شکمبه

دوره 5، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 71-86

محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ آمنه اسکندری تربقان


4. ارزیابی جایگزینی ضایعات ماکارونی با دانه جو در جیره بره های پرواری بلوچی و آزمون تولید گاز

دوره 4، شماره 1، بهار 1395، صفحه 1-20

عباس افقهی زاده؛ محمدهادی اعظمی؛ عباسعلی ناصریان؛ محمدحسن فتحی نسری


6. تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره

دوره 2، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 51-68

فریبا فریور؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید حسنی؛ آشور محمد قره باش؛ مختار مهاجر


7. مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز

دوره 2، شماره 1، بهار 1393، صفحه 111-126

عین اله عبدی قزلجه؛ رشید صفری


8. اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات

دوره 2، شماره 1، بهار 1393، صفحه 17-32

مرتضی کردی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی


9. اثر مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس برارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده

دوره 1، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 31-50

نرجس نقابی؛ قاسم جلیلوند؛ lمصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان