نویسنده = علی صادقی سفید مزگی
تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو

دوره 3، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 103-126

خلیل صفائی؛ غلام رضا قربانی؛ مسعود علیخانی؛ علی صادقی سفید مزگی؛ ون ژو یانگ؛ فاضل محمدی


اثر دانه سویای برشته در مقایسه با کنجاله سویای لیگنوسولفاته بر عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده

دوره 3، شماره 3، آذر 1394، صفحه 95-116

حسن رفیعی یارندی؛ غلامرضا قربانی؛ مسعود علیخانی؛ علی صادقی


اثر تغذیه دانه سویای فرآوری‌شده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاو‌های هلشتاین در اواسط دوره شیردهی

دوره 2، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 87-102

ایمانه صدرارحامی؛ غلام رضا قربانی؛ شهریار کارگر؛ علی صادقی سفید مزگی؛ نیما نادری