کلیدواژه‌ها = %D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF %DA%AF%D8%A7%D8%B2
تأثیر مخلوط آنزیمی بر فراسنجه‌های تخمیری برخی از محصولات فرعی کشاورزی در آزمایش تولید گاز

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 65-75

10.22069/ejrr.2019.16990.1702

سمانه قاسمی؛ مهدی بهگر؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان


بررسی آزمایشگاهی تأثیر فوزالون و دیازینون بر فراسنجه‌های تخمیری و برخی جمعیت‌های میکروبی شکمبه

دوره 5، شماره 2، تیر 1396، صفحه 71-86

10.22069/ejrr.2017.13345.1554

محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ آمنه اسکندری تربقان


ارزیابی جایگزینی ضایعات ماکارونی با دانه جو در جیره بره های پرواری بلوچی و آزمون تولید گاز

دوره 4، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-20

10.22069/ejrr.2016.3080

عباس افقهی زاده؛ محمدهادی اعظمی؛ عباسعلی ناصریان؛ محمدحسن فتحی نسری


تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره

دوره 2، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 51-68

فریبا فریور؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید حسنی؛ آشور محمد قره باش؛ مختار مهاجر


اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات

دوره 2، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 17-32

مرتضی کردی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی


مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز

دوره 2، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 111-126

عین اله عبدی قزلجه؛ رشید صفری


اثر مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس برارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده

دوره 1، شماره 3، مهر 1392، صفحه 31-50

نرجس نقابی؛ قاسم جلیلوند؛ lمصطفی یوسف الهی؛ کمال شجاعیان