کلیدواژه‌ها = قابلیت هضم
تعداد مقالات: 18
1. تاثیر تنش حرارتی و محدودیت خوراک‌دهی در اواخر آبستنی بر قابلیت هضم و رفتار نشخوار در گاوهای شیری هلشتاین

دوره 8، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 111-123

10.22069/ejrr.2019.16763.1694

سید محمد مهدی سیدالموسوی؛ تقی قورچی؛ عباسعلی ناصریان؛ سیده ساناز رمضانپور


6. بهینه‌سازی رشد باکتری‌های سلولولیتیک جدا شده از دستگاه گوارش اسب و بررسی اثر انتقال آن‌ها به شیرابه شکمبه بر گوارش پذیری کاه گندم

دوره 7، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 113-128

10.22069/ejrr.2019.16616.1686

مریم هرسینی؛ طاهره محمدآبادی؛ حسین معتمدی؛ محسن ساری؛ اسدا... تیموری یانسری


7. اثر محدودیت خوراکدهی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و ویژگی‌های کشتار در بره‌های سنجابی

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 15-30

10.22069/ejrr.2019.15637.1653

حسن خمیس آبادی؛ رضا ناصری هرسینی؛ حسن فضائلی؛ علی رضا آقاشاهی


10. تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تانن‌گیری‌ شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 5، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 27-40

10.22069/ejrr.2017.13061.1540

حامد کشفی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ احمدرضا یزدانی؛ تقی قورچی؛ فرهاد شیرانی بید آبادی


11. مقایسه ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای سیلاژ تاج خروس سبز (آمارانتوس هیپوکوندریاسوس) با سیلاژ ذرت

دوره 5، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 101-116

10.22069/ejrr.2017.12479.1510

حسن علی عربی؛ حمید ربانی؛ سید احمد میرهادی؛ حسن فضائلی؛ خلیل زابلی


12. اثر اندازه ذرات و الیاف نامحلول در شوینده خنثی غیرقابل هضم جیره بر عملکرد بره‌های پرواری

دوره 4، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 135-156

10.22069/ejrr.2017.11766.1478

سارا یوسفیان؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل


13. تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند

دوره 4، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 45-70

10.22069/ejrr.2016.3227

بهروز یار احمدی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی رضایی


17. تاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسید‌های آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوساله‌های پرواری

دوره 2، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 21-34

مهدی نعمت پور؛ کامران رضا یزدی؛ مهدی دهقان بنادکی