نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آلودگی زیست محیطی اثر همزمانی نرخ تخمیر شکمبه‌ای بر ساخت پروتئین میکروبی، تعادل نیتروژن و عملکرد رشد بره‌های نر پرواری لری [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 67-90]
  • آمیخته گری بررسی آمیخته گری میش های زندی با قوچ رومانوف و مقایسه عملکرد بره های دورگ و خالص زندی تا سن شیرگیری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 133-144]
  • آنتروپی بررسی انباشت اطلاعات در توالی DNA اشرشیاکولی موثر در بیماری ورم پستان در گاو شیری با استفاده از نظریه اطلاعات [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-22]

ا

  • اپتیژن بررسی اثر کاربرد ترکیبات نیتروژن غیر پروتئینی آهسته رهش ایزوبوتیر آلدئید منو اوره و اپتیژن بر فراسنجه‌های شکمبه‌ای و گوارش‌پذیری مواد مغذی در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 23-44]
  • ارزش ارثی تأثیرنقص شجره بر پیش بینی ارزش ارثی، روند ژنتیکی و وراثت‌پذیری صفات رشد قبل از شیرگیری گوسفندان قره‌گل [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 25-42]
  • ارزش اصلاحی ناهمگنی واریانس صفات تولید شیر و چربی در مناطق مختلف آب و هوایی ایران و تأثیر آن بر تغییر رتبه گاوهای هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 1-24]
  • ایزوبوتیر الدئید منو اوره بررسی اثر کاربرد ترکیبات نیتروژن غیر پروتئینی آهسته رهش ایزوبوتیر آلدئید منو اوره و اپتیژن بر فراسنجه‌های شکمبه‌ای و گوارش‌پذیری مواد مغذی در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 23-44]
  • اسپرس تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 45-70]
  • استان گلستان مطالعه فراوانی، سروتیپ و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلاهای جدا شده از گوسفندان در استان گلستان، ایران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 21-38]
  • اسیدهای چرب چربی شیر اثرات جایگزینی دانه سویای برشته‌ شده با دانه کلزای برشته ‌شده در جیره گاوهای شیرده بر عملکرد تولید و ترکیب اسیدهای چرب شیر [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 167-188]
  • اشرشیاکولی بررسی انباشت اطلاعات در توالی DNA اشرشیاکولی موثر در بیماری ورم پستان در گاو شیری با استفاده از نظریه اطلاعات [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-22]
  • اطلاعات متقابل بررسی انباشت اطلاعات در توالی DNA اشرشیاکولی موثر در بیماری ورم پستان در گاو شیری با استفاده از نظریه اطلاعات [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-22]
  • الیاف موثر فیزیکی اثر اندازه ذرات و الیاف نامحلول در شوینده خنثی غیرقابل هضم جیره بر عملکرد بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 135-156]
  • الیاف نامحلول در شوینده خنثی اثر اندازه ذرات و الیاف نامحلول در شوینده خنثی غیرقابل هضم جیره بر عملکرد بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 135-156]
  • الگوی تغییر pH شکمبه الگوهای تغییر روزانه رفتار جویدن، مصرف خوراک، pH شکمبه و ترکیبات شیر در گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 171-191]
  • الگوی تغییر ترکیبات شیر الگوهای تغییر روزانه رفتار جویدن، مصرف خوراک، pH شکمبه و ترکیبات شیر در گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 171-191]
  • الگوریتم انتخاب ویژگی تعیین مهم‌ترین عوامل مؤثر بر چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 149-166]
  • الگوی رفتارهای تغذیه ای الگوهای تغییر روزانه رفتار جویدن، مصرف خوراک، pH شکمبه و ترکیبات شیر در گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 171-191]
  • ایمونوگلوبین اثر تزریق ویتامین‌های A و Eبر انتقال غیر‌فعال ایمونوگلوبولین‌G و برخی فراسنجه های خونی گوساله‌ [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 71-90]
  • اندازه مؤثر جمعیت بررسی تنوع ژنتیکی بز کرکی رائینی با استفاده از روش تحلیل شجره [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 55-76]
  • اوره بررسی اثر کاربرد ترکیبات نیتروژن غیر پروتئینی آهسته رهش ایزوبوتیر آلدئید منو اوره و اپتیژن بر فراسنجه‌های شکمبه‌ای و گوارش‌پذیری مواد مغذی در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 23-44]
  • اوره مصرف، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی تلیسه های سیستانی تغذیه شده با علوفه نی عمل آوری شده با اوره [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 133-148]

ب

  • بازده رشد بررسی آمیخته گری میش های زندی با قوچ رومانوف و مقایسه عملکرد بره های دورگ و خالص زندی تا سن شیرگیری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 133-144]
  • بیان ژن بررسی بیان ژن CIB4 در بافت‌های مختلف گوسفند کرمانی با استفاده از Real Time qPCR [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 119-132]
  • برنامه‌ریزی پویا تعیین مناسبترین سن جایگزینی گاوهای شیری استان اردبیل با استفاده از برنامه ریزی پویای احتمالی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 113-130]
  • بره مقایسه جایگزینی جو با مقادیر مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 55-72]
  • بره پرواری اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 91-110]
  • بره پرواری اثر همزمانی نرخ تخمیر شکمبه‌ای بر ساخت پروتئین میکروبی، تعادل نیتروژن و عملکرد رشد بره‌های نر پرواری لری [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 67-90]
  • بره‌ پرواری اثر اندازه ذرات و الیاف نامحلول در شوینده خنثی غیرقابل هضم جیره بر عملکرد بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 135-156]
  • بره ترکی‌قشقایی اثر تغذیه علوفه گیاه کاسنی بر عملکرد پرواری و خصوصیات کشتاری بره‌های ترکی‌قشقایی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 189-204]
  • بره زل اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون و لاشه بره های پرواری نژاد زل [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 131-146]
  • بره های پرواری ارزیابی جایگزینی ضایعات ماکارونی با دانه جو در جیره بره های پرواری بلوچی و آزمون تولید گاز [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-20]
  • بزغاله مقایسه جایگزینی جو با مقادیر مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 55-72]
  • بزغاله‌های مرخز اثر اخته کردن بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های پلاسما و ویژگی‌های لاشۀ بزغاله‌های مرخز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 171-190]
  • بهره‌وری برآورد بهره‌وری کل عوامل تولید و اندازه‌گیری پتانسیل تولید شیر در گاوداری‌های صنعتی استان مازندران [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 157-170]
  • بیوانفورماتیک تعیین نواحی اپی توپی سلول B و T پروتئین فلاژلین از باکتری کلستریدیوم شووای، عامل بیماری شاربن علامتی در دام با استفاده از تجزیه و تحلیل های بیوانفورماتیکی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 35-54]
  • بودجه‌بندی جزیی ارزیابی اثرات جایگزینی جو با فرآوری‌های مختلف ذرت بر سودآوری در بره‌های پرواری نژاد افشاری [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 39-54]

پ

  • پروار اثر تغذیه علوفه گیاه کاسنی بر عملکرد پرواری و خصوصیات کشتاری بره‌های ترکی‌قشقایی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 189-204]
  • پرواربندی گوسفند ارزیابی اثرات جایگزینی جو با فرآوری‌های مختلف ذرت بر سودآوری در بره‌های پرواری نژاد افشاری [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 39-54]
  • پروتوزوا تاثیر ارقام مختلف پوست انار بر قابلیت هضم ماده خشک، جمعیت پروتوزا و تولید گاز متان به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 111-132]
  • پروتئین میکروبی اثر همزمانی نرخ تخمیر شکمبه‌ای بر ساخت پروتئین میکروبی، تعادل نیتروژن و عملکرد رشد بره‌های نر پرواری لری [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 67-90]
  • پیش بینی اپی توپ تعیین نواحی اپی توپی سلول B و T پروتئین فلاژلین از باکتری کلستریدیوم شووای، عامل بیماری شاربن علامتی در دام با استفاده از تجزیه و تحلیل های بیوانفورماتیکی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 35-54]
  • پوست انار تاثیر ارقام مختلف پوست انار بر قابلیت هضم ماده خشک، جمعیت پروتوزا و تولید گاز متان به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 111-132]

ت

  • تانن تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 45-70]
  • تانن تاثیر ارقام مختلف پوست انار بر قابلیت هضم ماده خشک، جمعیت پروتوزا و تولید گاز متان به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 111-132]
  • تجزیه‌پذیری تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 45-70]
  • تخمیر شکمبه‌ای تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 95-112]
  • تخمیر شکمبه‌ای تاثیر ارقام مختلف پوست انار بر قابلیت هضم ماده خشک، جمعیت پروتوزا و تولید گاز متان به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 111-132]
  • تخمیر میکروبی اثر استفاده از تفاله چغندر قند و دانه کانولا بر تخمیر میکروبی، جریان مواد مغذی و متابولیسم نیتروژن با استفاده از کشت پیوسته دوجریانه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 43-66]
  • ترکیب لاشه اثرات جایگزینی سطوح کنجاله کنجد با کنجاله سویا بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، متابولیت های شکمبه، فعالیت جویدن، عملکرد پروار بره های نر پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 145-170]
  • تعادل منفی انرژی ارزیابی تاثیر برخی سازه‌های محیطی بر وقوع تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری ایران با استفاده از یک مدل خطی تعمیم‌یافته لجستیک [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 93-116]
  • تفاله چغندرقند اثر استفاده از تفاله چغندر قند و دانه کانولا بر تخمیر میکروبی، جریان مواد مغذی و متابولیسم نیتروژن با استفاده از کشت پیوسته دوجریانه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 43-66]
  • تفاله زیتون مقایسه جایگزینی جو با مقادیر مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 55-72]
  • تکنیک تولید گاز پیش بینی کینتیک تخمیر شکمبه ای سیلاژ ذرت با استفاده از برخی مدل ها به روش برون تنی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 117-134]
  • تلیسه سیستانی مصرف، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی تلیسه های سیستانی تغذیه شده با علوفه نی عمل آوری شده با اوره [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 133-148]
  • تولید شیر ناهمگنی واریانس صفات تولید شیر و چربی در مناطق مختلف آب و هوایی ایران و تأثیر آن بر تغییر رتبه گاوهای هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 1-24]
  • تولید گاز ارزیابی جایگزینی ضایعات ماکارونی با دانه جو در جیره بره های پرواری بلوچی و آزمون تولید گاز [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-20]

ج

  • جو ارزیابی اثرات جایگزینی جو با فرآوری‌های مختلف ذرت بر سودآوری در بره‌های پرواری نژاد افشاری [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 39-54]

چ

  • چربی شیر تعیین مهم‌ترین عوامل مؤثر بر چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 149-166]

ح

  • حذف تعیین مناسبترین سن جایگزینی گاوهای شیری استان اردبیل با استفاده از برنامه ریزی پویای احتمالی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 113-130]

خ

  • خوراک مقایسه جایگزینی جو با مقادیر مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 55-72]
  • خون شناسی اثر تزریق ویتامین‌های A و Eبر انتقال غیر‌فعال ایمونوگلوبولین‌G و برخی فراسنجه های خونی گوساله‌ [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 71-90]

د

  • دارچین تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 95-112]
  • دانه جو ارزیابی جایگزینی ضایعات ماکارونی با دانه جو در جیره بره های پرواری بلوچی و آزمون تولید گاز [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-20]
  • دانه کانولا اثر استفاده از تفاله چغندر قند و دانه کانولا بر تخمیر میکروبی، جریان مواد مغذی و متابولیسم نیتروژن با استفاده از کشت پیوسته دوجریانه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 43-66]
  • دانه های روغنی اثرات جایگزینی دانه سویای برشته‌ شده با دانه کلزای برشته ‌شده در جیره گاوهای شیرده بر عملکرد تولید و ترکیب اسیدهای چرب شیر [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 167-188]

ذ

  • ذبح اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون و لاشه بره های پرواری نژاد زل [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 131-146]

ر

  • رادیکال آزاد تأثیر ویتامین B12 در رقیق کننده بر پایه تریس بر حفاظت اسپرم قوچ زل [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 73-92]
  • ریزماهواره تنوع ژنتیکی گوسفند نژاد لک قشقایی در استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 1-16]
  • رقیق کننده تأثیر ویتامین B12 در رقیق کننده بر پایه تریس بر حفاظت اسپرم قوچ زل [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 73-92]
  • روغن اسانسی تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 95-112]
  • روغن سویا اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 91-110]
  • روغن کلزا اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 91-110]
  • روغن ماهی اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 91-110]
  • روند ژنتیکی تأثیرنقص شجره بر پیش بینی ارزش ارثی، روند ژنتیکی و وراثت‌پذیری صفات رشد قبل از شیرگیری گوسفندان قره‌گل [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 25-42]

ژ

  • ژنوم میتوکندری تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه HVR1 ژنوم میتوکندری در شش نژاد گوسفند ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 17-34]

س

  • سالمونلا مطالعه فراوانی، سروتیپ و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلاهای جدا شده از گوسفندان در استان گلستان، ایران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 21-38]
  • سیلوی ذرت پیش بینی کینتیک تخمیر شکمبه ای سیلاژ ذرت با استفاده از برخی مدل ها به روش برون تنی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 117-134]
  • سلول بدنی اثر افزایش سلول های بدنی بر تغییر مقدار و ترکیب شیر در گاو شیری نژاد هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 147-171]

ش

  • شاخص ترنکوئیست تیل برآورد بهره‌وری کل عوامل تولید و اندازه‌گیری پتانسیل تولید شیر در گاوداری‌های صنعتی استان مازندران [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 157-170]
  • شاخص همزمانی اثر همزمانی نرخ تخمیر شکمبه‌ای بر ساخت پروتئین میکروبی، تعادل نیتروژن و عملکرد رشد بره‌های نر پرواری لری [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 67-90]

ض

  • ضایعات ماکارونی ارزیابی جایگزینی ضایعات ماکارونی با دانه جو در جیره بره های پرواری بلوچی و آزمون تولید گاز [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-20]

ع

  • عصاره سیر اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون و لاشه بره های پرواری نژاد زل [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 131-146]
  • علوفه نی مصرف، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی تلیسه های سیستانی تغذیه شده با علوفه نی عمل آوری شده با اوره [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 133-148]
  • عمل‌آوری با آب یا اوره تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 45-70]
  • عملکرد اثرجایگزینی سیلاژ کدوی آجیلی با سیلاژ ذرت بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 77-94]
  • عملکرد پرواری اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون و لاشه بره های پرواری نژاد زل [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 131-146]
  • عملکرد تولید اثر اخته کردن بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های پلاسما و ویژگی‌های لاشۀ بزغاله‌های مرخز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 171-190]
  • عملکرد رشد اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 91-110]
  • عملکرد رشد اثر اندازه ذرات و الیاف نامحلول در شوینده خنثی غیرقابل هضم جیره بر عملکرد بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 135-156]

ف

  • فاصله نسل بررسی تنوع ژنتیکی بز کرکی رائینی با استفاده از روش تحلیل شجره [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 55-76]
  • فراسنجه خونی و لاشه اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون و لاشه بره های پرواری نژاد زل [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 131-146]
  • فراسنجه‌های پلاسما اثر اخته کردن بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های پلاسما و ویژگی‌های لاشۀ بزغاله‌های مرخز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 171-190]
  • فرآوری‌های مختلف ذرت ارزیابی اثرات جایگزینی جو با فرآوری‌های مختلف ذرت بر سودآوری در بره‌های پرواری نژاد افشاری [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 39-54]
  • فلاژلین تعیین نواحی اپی توپی سلول B و T پروتئین فلاژلین از باکتری کلستریدیوم شووای، عامل بیماری شاربن علامتی در دام با استفاده از تجزیه و تحلیل های بیوانفورماتیکی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 35-54]
  • فیلوژنی تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه HVR1 ژنوم میتوکندری در شش نژاد گوسفند ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 17-34]

ق

  • قابلیت هضم بررسی اثر کاربرد ترکیبات نیتروژن غیر پروتئینی آهسته رهش ایزوبوتیر آلدئید منو اوره و اپتیژن بر فراسنجه‌های شکمبه‌ای و گوارش‌پذیری مواد مغذی در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 23-44]
  • قابلیت هضم تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 45-70]
  • قابلیت هضم اثرات جایگزینی سطوح کنجاله کنجد با کنجاله سویا بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، متابولیت های شکمبه، فعالیت جویدن، عملکرد پروار بره های نر پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 145-170]
  • قابلیت هضم اثر اندازه ذرات و الیاف نامحلول در شوینده خنثی غیرقابل هضم جیره بر عملکرد بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 135-156]
  • قوچ زل تأثیر ویتامین B12 در رقیق کننده بر پایه تریس بر حفاظت اسپرم قوچ زل [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 73-92]

ک

  • کارایی اثر همزمانی نرخ تخمیر شکمبه‌ای بر ساخت پروتئین میکروبی، تعادل نیتروژن و عملکرد رشد بره‌های نر پرواری لری [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 67-90]
  • کدو آجیلی اثرجایگزینی سیلاژ کدوی آجیلی با سیلاژ ذرت بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 77-94]
  • کشت پیوسته دو جریانه اثر استفاده از تفاله چغندر قند و دانه کانولا بر تخمیر میکروبی، جریان مواد مغذی و متابولیسم نیتروژن با استفاده از کشت پیوسته دوجریانه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 43-66]
  • کیفیت اسپرم تأثیر ویتامین B12 در رقیق کننده بر پایه تریس بر حفاظت اسپرم قوچ زل [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 73-92]
  • کلستریدیوم شووای تعیین نواحی اپی توپی سلول B و T پروتئین فلاژلین از باکتری کلستریدیوم شووای، عامل بیماری شاربن علامتی در دام با استفاده از تجزیه و تحلیل های بیوانفورماتیکی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 35-54]
  • کلمات کلیدی: سیلاژ ذرت اثرجایگزینی سیلاژ کدوی آجیلی با سیلاژ ذرت بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 77-94]
  • کلمات کلیدی: کاسنی اثر تغذیه علوفه گیاه کاسنی بر عملکرد پرواری و خصوصیات کشتاری بره‌های ترکی‌قشقایی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 189-204]
  • کنجاله سویا اثرات جایگزینی سطوح کنجاله کنجد با کنجاله سویا بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، متابولیت های شکمبه، فعالیت جویدن، عملکرد پروار بره های نر پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 145-170]
  • کنجاله کنجد اثرات جایگزینی سطوح کنجاله کنجد با کنجاله سویا بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، متابولیت های شکمبه، فعالیت جویدن، عملکرد پروار بره های نر پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 145-170]
  • کولبک لایبلر بررسی انباشت اطلاعات در توالی DNA اشرشیاکولی موثر در بیماری ورم پستان در گاو شیری با استفاده از نظریه اطلاعات [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-22]

گ

  • گامه شیردهی ارزیابی تاثیر برخی سازه‌های محیطی بر وقوع تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری ایران با استفاده از یک مدل خطی تعمیم‌یافته لجستیک [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 93-116]
  • گاوداری های صنعتی برآورد بهره‌وری کل عوامل تولید و اندازه‌گیری پتانسیل تولید شیر در گاوداری‌های صنعتی استان مازندران [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 157-170]
  • گاو شیری اثرجایگزینی سیلاژ کدوی آجیلی با سیلاژ ذرت بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 77-94]
  • گاو شیری تعیین مناسبترین سن جایگزینی گاوهای شیری استان اردبیل با استفاده از برنامه ریزی پویای احتمالی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 113-130]
  • گاو شیری اثر افزایش سلول های بدنی بر تغییر مقدار و ترکیب شیر در گاو شیری نژاد هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 147-171]
  • گاو شیری ارزیابی تاثیر برخی سازه‌های محیطی بر وقوع تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری ایران با استفاده از یک مدل خطی تعمیم‌یافته لجستیک [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 93-116]
  • گاو شیری الگوهای تغییر روزانه رفتار جویدن، مصرف خوراک، pH شکمبه و ترکیبات شیر در گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 171-191]
  • گاو شیری تعیین مهم‌ترین عوامل مؤثر بر چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 149-166]
  • گاو شیری اثرات جایگزینی دانه سویای برشته‌ شده با دانه کلزای برشته ‌شده در جیره گاوهای شیرده بر عملکرد تولید و ترکیب اسیدهای چرب شیر [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 167-188]
  • گاو هلشتاین ناهمگنی واریانس صفات تولید شیر و چربی در مناطق مختلف آب و هوایی ایران و تأثیر آن بر تغییر رتبه گاوهای هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 1-24]
  • گتنوع ژنتیکی تنوع ژنتیکی گوسفند نژاد لک قشقایی در استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 1-16]
  • گوساله اثر تزریق ویتامین‌های A و Eبر انتقال غیر‌فعال ایمونوگلوبولین‌G و برخی فراسنجه های خونی گوساله‌ [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 71-90]
  • گوسفند مطالعه فراوانی، سروتیپ و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلاهای جدا شده از گوسفندان در استان گلستان، ایران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 21-38]
  • گوسفند تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 95-112]
  • گوسفند بررسی آمیخته گری میش های زندی با قوچ رومانوف و مقایسه عملکرد بره های دورگ و خالص زندی تا سن شیرگیری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 133-144]
  • گوسفند تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه HVR1 ژنوم میتوکندری در شش نژاد گوسفند ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 17-34]
  • گوسفند قره‌گل تأثیرنقص شجره بر پیش بینی ارزش ارثی، روند ژنتیکی و وراثت‌پذیری صفات رشد قبل از شیرگیری گوسفندان قره‌گل [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 25-42]
  • گوسفند کرمانی بررسی بیان ژن CIB4 در بافت‌های مختلف گوسفند کرمانی با استفاده از Real Time qPCR [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 119-132]
  • گوسفند لک قشقایی تنوع ژنتیکی گوسفند نژاد لک قشقایی در استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 1-16]

ل

  • لاشه اثر تغذیه علوفه گیاه کاسنی بر عملکرد پرواری و خصوصیات کشتاری بره‌های ترکی‌قشقایی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 189-204]

م

  • متابولیت‌های خونی تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 95-112]
  • متابولیسم نیتروژن اثر استفاده از تفاله چغندر قند و دانه کانولا بر تخمیر میکروبی، جریان مواد مغذی و متابولیسم نیتروژن با استفاده از کشت پیوسته دوجریانه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 43-66]
  • متان تاثیر ارقام مختلف پوست انار بر قابلیت هضم ماده خشک، جمعیت پروتوزا و تولید گاز متان به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 111-132]
  • مدل زیست اقتصادی تعیین مناسبترین سن جایگزینی گاوهای شیری استان اردبیل با استفاده از برنامه ریزی پویای احتمالی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 113-130]
  • مدل های ریاضی پیش بینی کینتیک تخمیر شکمبه ای سیلاژ ذرت با استفاده از برخی مدل ها به روش برون تنی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 117-134]
  • میزان چربی ناهمگنی واریانس صفات تولید شیر و چربی در مناطق مختلف آب و هوایی ایران و تأثیر آن بر تغییر رتبه گاوهای هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 1-24]
  • مصرف مقایسه جایگزینی جو با مقادیر مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 55-72]

ن

  • ناحیه HVR1 تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه HVR1 ژنوم میتوکندری در شش نژاد گوسفند ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 17-34]
  • ناهمگنی واریانس ناهمگنی واریانس صفات تولید شیر و چربی در مناطق مختلف آب و هوایی ایران و تأثیر آن بر تغییر رتبه گاوهای هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 1-24]
  • نرخ جایگزینی تعیین مناسبترین سن جایگزینی گاوهای شیری استان اردبیل با استفاده از برنامه ریزی پویای احتمالی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 113-130]
  • نرخ عبور اثرات جایگزینی سطوح کنجاله کنجد با کنجاله سویا بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، متابولیت های شکمبه، فعالیت جویدن، عملکرد پروار بره های نر پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 145-170]
  • نسبت چربی به پروتئین ارزیابی تاثیر برخی سازه‌های محیطی بر وقوع تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری ایران با استفاده از یک مدل خطی تعمیم‌یافته لجستیک [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 93-116]
  • نقص شجره تأثیرنقص شجره بر پیش بینی ارزش ارثی، روند ژنتیکی و وراثت‌پذیری صفات رشد قبل از شیرگیری گوسفندان قره‌گل [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 25-42]
  • نکویی برازش پیش بینی کینتیک تخمیر شکمبه ای سیلاژ ذرت با استفاده از برخی مدل ها به روش برون تنی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 117-134]

و

  • واژه‌های کلیدی: اخته کردن اثر اخته کردن بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های پلاسما و ویژگی‌های لاشۀ بزغاله‌های مرخز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 171-190]
  • ویتامین A اثر تزریق ویتامین‌های A و Eبر انتقال غیر‌فعال ایمونوگلوبولین‌G و برخی فراسنجه های خونی گوساله‌ [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 71-90]
  • ویتامین B12 تأثیر ویتامین B12 در رقیق کننده بر پایه تریس بر حفاظت اسپرم قوچ زل [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 73-92]
  • ویتامین E اثر تزریق ویتامین‌های A و Eبر انتقال غیر‌فعال ایمونوگلوبولین‌G و برخی فراسنجه های خونی گوساله‌ [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 71-90]
  • ورم پستان بررسی انباشت اطلاعات در توالی DNA اشرشیاکولی موثر در بیماری ورم پستان در گاو شیری با استفاده از نظریه اطلاعات [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-22]
  • ورم پستان تحت بالینی اثر افزایش سلول های بدنی بر تغییر مقدار و ترکیب شیر در گاو شیری نژاد هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 147-171]
  • ویژگی‌های لاشه اثر اخته کردن بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های پلاسما و ویژگی‌های لاشۀ بزغاله‌های مرخز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 171-190]

ه

  • همخونی بررسی تنوع ژنتیکی بز کرکی رائینی با استفاده از روش تحلیل شجره [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 55-76]