نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آزادسازی روغن تولید و ارزیابی مکمل‌های ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیه‌ای و مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دارشدن شکمبه‌ای در مقایسه با مکمل‌های کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
  • آزمون تولید گاز تأثیر پوست انار عصاره‌گیری نشده و عصاره‌گیری شده بر فراسنجه‌های تولید گاز با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند نژاد قزل [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 37-60]
  • آنزیم‎های سلولایتیک و آمیلولتیک شکمبه اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیم‌های هیدرولیتیک بخش‌های مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری‌ شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]

ا

  • ابقاء نیتروژن اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیم‌های هیدرولیتیک بخش‌های مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری‌ شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
  • ارزش اقتصادی تاثیر عوامل مدیریتی، اقتصادی و زیستی بر ارزش اقتصادی صفات مختلف در روش‏های سنتی و صنعتی پرورش گاو شیری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 157-172]
  • اسانس پونه کوهی اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره‌های پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]
  • استرادیول اکسی‌توسین اثر استرادیول/ اکسی‌توسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
  • اسید چرب غیراشباع تأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجه‌های خون بره‌های پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]
  • اسفنج مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
  • اکسترود کردن اثر تغذیه دانه سویای فرآوری‌شده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاو‌های هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
  • التهاب اثرجیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
  • ایمنی ذاتی اثرجیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
  • انتقال جنین ارزیابی روند هم‌خونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیه‌سازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
  • انرژی- پروتئین تأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجه‌های خون بره‌های پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]

ب

  • باز شدن سرویکس اثر استرادیول/ اکسی‌توسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
  • برشته کردن اثر تغذیه دانه سویای فرآوری‌شده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاو‌های هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
  • بره اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
  • بره بلوچی اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
  • بره پرواری تأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجه‌های خون بره‌های پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]
  • بره دالاق اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره‌های پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]
  • بره نژاد زل استفاده از کنجاله گوار به‌جای کنجاله‌ دانه‌های روغنی معمول در تغذیه بره‌های نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]

پ

  • پارامترهای ژنتیکی تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
  • پارامترهای ژنتیکی برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]
  • پارامترهای منحنی شیردهی ارزیابی ژنتیکی پارامترهای منحنی شیردهی برآورد شده توسط تابع ویلمینک در گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 165-178]
  • پارتیشنینک فاکتور مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 111-126]
  • پردازش تصویر تعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست‏ بره‏ های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روش‏های هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
  • پروتوزوآزدائی بررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیره‌های مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]
  • پروتئین خام و تولید و ترکیبات شیر کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
  • پروتئین عبوری کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
  • پروفیل اسید چرب ترکیب اسید‌ چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه بره‌های سنجابی و مهربان در شرایط تغذیه‌ای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
  • پروفیل اسیدهای چرب مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
  • پنبه دانه مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
  • پوست انار تأثیر پوست انار عصاره‌گیری نشده و عصاره‌گیری شده بر فراسنجه‌های تولید گاز با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند نژاد قزل [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 37-60]

ت

  • تابعیت تصادفی تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
  • تابعیت تصادفی برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]
  • تابع زنده‌مانی بررسی علل حذف و تابع توزیع زنده مانی در میش های نژاد لری بختیاری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-156]
  • تابع کاب- داگلاس مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانه‌ای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
  • تابع لژاندر تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
  • تابع ویلمینک ارزیابی ژنتیکی پارامترهای منحنی شیردهی برآورد شده توسط تابع ویلمینک در گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 165-178]
  • تانن مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستم‌های CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
  • تانن پوسته پسته مطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
  • تجزیه پذیری اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
  • تجزیه‌پذیری مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستم‌های CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
  • تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای اثر جیره‌های دارای پودر سیر بر تجزیه‌پذیری و هضم شکمبه‌ای و روده‌ای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
  • تحلیل حساسیت مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانه‌ای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
  • تخمیر شکمبه تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
  • تفاله چغندر اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]
  • تفاله چغندر قند تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]
  • تلقیح مصنوعی گوسفند اثر استرادیول/ اکسی‌توسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
  • تنوّع ژنتیکی بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
  • تولیدگاز اثر جیره‌های دارای پودر سیر بر تجزیه‌پذیری و هضم شکمبه‌ای و روده‌ای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
  • تولید گاز اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]
  • تولید گاز مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 111-126]
  • تولید گاز تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]

ج

  • جو مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 111-126]
  • جو عمل آوری شده با اسیدهای آلی تاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسید‌های آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوساله‌های پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]

چ

  • چربی زیر جلدی ترکیب اسید‌ چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه بره‌های سنجابی و مهربان در شرایط تغذیه‌ای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
  • چربی شیر مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
  • چند شکلی تک نوکلئوتیدی تاثیر چندشکلی ژن کاپاکازئین روی ارزش اصلاحی صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 137-148]

خ

  • خشک‌کن پاششی تولید و ارزیابی مکمل‌های ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیه‌ای و مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دارشدن شکمبه‌ای در مقایسه با مکمل‌های کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
  • خصوصیات لاشه اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره‌های پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]
  • خصوصیات لاشه مطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
  • خوراک دام مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانه‌ای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]

د

  • دانه باقلا مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستم‌های CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
  • دانه جو گوارش‌پذیری مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
  • دانه ذرت گوارش‌پذیری مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
  • دانه روغنی تأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجه‌های خون بره‌های پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]
  • دانه سویا اثر تغذیه دانه سویای فرآوری‌شده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاو‌های هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
  • درصد پروتئین شیر تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
  • دینوپروستون اثر استرادیول/ اکسی‌توسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]

ر

  • ریزکپسول تولید و ارزیابی مکمل‌های ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیه‌ای و مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دارشدن شکمبه‌ای در مقایسه با مکمل‌های کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
  • رفتار تغذیه‌ای اثر تغذیه دانه سویای فرآوری‌شده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاو‌های هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
  • رکوردهای روز-آزمون آنالیز فنوتیپی رکوردهای شیر روز-آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شیری شکم اوّل [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 139-164]
  • روش پرورش گاو شیری تاثیر عوامل مدیریتی، اقتصادی و زیستی بر ارزش اقتصادی صفات مختلف در روش‏های سنتی و صنعتی پرورش گاو شیری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 157-172]
  • روغن ماهی مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]

ژ

  • ژن ناقل اوره اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]

س

  • ساکارز تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]
  • سیدر مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
  • سیستم آمیزش ارزیابی روند هم‌خونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیه‌سازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
  • سیستم پروتئین و کربوهیدرات خالص کورنل تولید و ارزیابی مکمل‌های ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیه‌ای و مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دارشدن شکمبه‌ای در مقایسه با مکمل‌های کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
  • سیلاژ تفاله مرکبات اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]
  • سلنیت سدیم اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
  • سلنیوم آلی مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
  • سلنیوم معدنی مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
  • سلولز تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]
  • سنسی‌بلکس اثر استرادیول/ اکسی‌توسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
  • سوختهای فسیلی مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانه‌ای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]

ش

  • شبکه عصبی مصنوعی تعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست‏ بره‏ های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روش‏های هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
  • شبیه‌سازی ارزیابی روند هم‌خونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیه‌سازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
  • شجره بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
  • شیر تصحیح شده برای انرژی آنالیز فنوتیپی رکوردهای شیر روز-آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شیری شکم اوّل [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 139-164]
  • شنبلیله تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
  • شهرستان گرگان ارزیابی کارایی اقتصادی و فنی گاوداری‌های شیری شهرستان گرگان [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 195-212]

ص

  • صفات تولیدی شیر تاثیر چندشکلی ژن کاپاکازئین روی ارزش اصلاحی صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 137-148]
  • صفات رشد بررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]

ض

  • ضریب همخونی بررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]

ع

  • عللعلل حذف بررسی علل حذف و تابع توزیع زنده مانی در میش های نژاد لری بختیاری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-156]
  • عملکرد تاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسید‌های آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوساله‌های پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
  • عملکرد تأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجه‌های خون بره‌های پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]
  • عملکرد تولیدمثلی مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
  • عوامل مدیریتی تاثیر عوامل مدیریتی، اقتصادی و زیستی بر ارزش اقتصادی صفات مختلف در روش‏های سنتی و صنعتی پرورش گاو شیری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 157-172]

ف

  • فراسنجه های خونی اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره‌های پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]
  • فراسنجه های خونی تاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسید‌های آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوساله‌های پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
  • فراسنجه‌های خونی بررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیره‌های مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]
  • فراسنجه‌های شکمبه اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
  • فیستولای شکمبه‌ای اثر جیره‌های دارای پودر سیر بر تجزیه‌پذیری و هضم شکمبه‌ای و روده‌ای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]

ق

  • قابلیت هضم بررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیره‌های مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]
  • قابلیت هضم تاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسید‌های آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوساله‌های پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
  • قره-آرپا مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 111-126]

ک

  • کاپاکازئین تاثیر چندشکلی ژن کاپاکازئین روی ارزش اصلاحی صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 137-148]
  • کارایی اقتصادی ارزیابی کارایی اقتصادی و فنی گاوداری‌های شیری شهرستان گرگان [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 195-212]
  • کارایی فنی ارزیابی کارایی اقتصادی و فنی گاوداری‌های شیری شهرستان گرگان [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 195-212]
  • کربوهیدرات های غیرالیافی اثرجیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
  • کیفیت پوست تعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست‏ بره‏ های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روش‏های هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
  • کنجاله دانه های روغنی استفاده از کنجاله گوار به‌جای کنجاله‌ دانه‌های روغنی معمول در تغذیه بره‌های نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
  • کنجاله سویا مطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
  • کنجاله سویا اثر تغذیه دانه سویای فرآوری‌شده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاو‌های هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
  • کنجاله گوار استفاده از کنجاله گوار به‌جای کنجاله‌ دانه‌های روغنی معمول در تغذیه بره‌های نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
  • کوتاه مدت مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
  • کود مرغی اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیم‌های هیدرولیتیک بخش‌های مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری‌ شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]

گ

  • گازکروماتوگرافی مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
  • گازهای گلخانه ای مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانه‌ای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
  • گاوداری شیری ارزیابی کارایی اقتصادی و فنی گاوداری‌های شیری شهرستان گرگان [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 195-212]
  • گاو شیری گوارش‌پذیری مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
  • گاو شیری اثرجیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
  • گاو شیری مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
  • گاو شیری ارزیابی روند هم‌خونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیه‌سازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
  • گاوهای شیری مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
  • گاوهای شیری آنالیز فنوتیپی رکوردهای شیر روز-آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شیری شکم اوّل [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 139-164]
  • گاوهای هلشتاین ایران بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
  • گاو هلشتاین کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
  • گوارش‌پذیری گوارش‌پذیری مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
  • گوارش‌پذیری تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
  • گوارش‌پذیری ماده آلی و پلی‌اتیلن‌گلیکول تأثیر پوست انار عصاره‌گیری نشده و عصاره‌گیری شده بر فراسنجه‌های تولید گاز با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند نژاد قزل [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 37-60]
  • گوساله پرواری تاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسید‌های آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوساله‌های پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
  • گوساله نر هلشتاین مطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
  • گوسفند بررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیره‌های مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]
  • گوسفند اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیم‌های هیدرولیتیک بخش‌های مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری‌ شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
  • گوسفند تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
  • گوسفند زندی بررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]
  • گوسفند زندی تعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست‏ بره‏ های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روش‏های هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
  • گوسفند مغانی برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]

م

  • مخمر سلنیومی اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
  • مدل زیست- اقتصادی تاثیر عوامل مدیریتی، اقتصادی و زیستی بر ارزش اقتصادی صفات مختلف در روش‏های سنتی و صنعتی پرورش گاو شیری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 157-172]
  • میش عربی مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
  • میش‌های لری بختیاری بررسی علل حذف و تابع توزیع زنده مانی در میش های نژاد لری بختیاری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-156]
  • مکمل پروتئینی استفاده از کنجاله گوار به‌جای کنجاله‌ دانه‌های روغنی معمول در تغذیه بره‌های نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
  • منبع انرژی اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیم‌های هیدرولیتیک بخش‌های مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری‌ شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]

ن

  • نانو سلنیوم مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
  • نیتروژن اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
  • نیتروژن آمونیاکی تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
  • نژاد سنجابی ترکیب اسید‌ چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه بره‌های سنجابی و مهربان در شرایط تغذیه‌ای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
  • نژاد مهربان ترکیب اسید‌ چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه بره‌های سنجابی و مهربان در شرایط تغذیه‌ای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
  • نشاسته تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]

و

  • واژه های کلیدی: روغن کانولا اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره‌های پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]
  • وزن بدن برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]

ه

  • هضم روده‌ای اثر جیره‌های دارای پودر سیر بر تجزیه‌پذیری و هضم شکمبه‌ای و روده‌ای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
  • هضم سه مرحله‌ای اثر جیره‌های دارای پودر سیر بر تجزیه‌پذیری و هضم شکمبه‌ای و روده‌ای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
  • هماتولوژی اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
  • همبستگی ژنتیکی ارزیابی ژنتیکی پارامترهای منحنی شیردهی برآورد شده توسط تابع ویلمینک در گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 165-178]
  • هم خونی بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
  • هم‌خونی ارزیابی روند هم‌خونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیه‌سازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]

ی

  • یونجه تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]