نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آتریپلکس اثر مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس برارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 31-50]
  • آزمون بقاء بررسی عوامل موثر بر عملکرد تولید مثلی گاو های شیری هلشتاین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 75-92]
  • آزمون تولید گاز بررسی اثر اسانس روغنی زنیان (Carum copticum L.) بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 17-30]
  • آغوز بررسی تأثیر ایمنی حاصل از آغوز بر عملکرد بره‌های لری بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 31-40]

ا

  • ارزش تغذیه ای تعیین ارزش‎تغذیه ای و تجزیه‎پذیری ماده خشک و دیواره سلولی گیاه مرتعی علف گندمی تائوری در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 77-94]
  • ارزش غذایی اثر چین بر عملکرد تولید، ترکیب شیمیایی و گوارش‌پذیری آزمایشگاهی برگ و ساقه یونجه همدانی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 57-74]
  • اسانس های روغنی بررسی استفاده از سطوح مختلف تفاله اسانس¬گیری شده گیاه مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی بره های پرواری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 1-16]
  • استرپتوکوکوس لوتشیا جداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 97-108]
  • استرپتوکوکوس ماسدنیکوس جداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 97-108]
  • اسیدهای چرب مقایسه اثر منابع مختلف اسیدهای چرب در دوره آماده به زایش بر فعالیت چرخه تخمدانی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در زایش اول [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 1-18]
  • افت همخونی بررسی روند همخونی و اثر آن بر عملکرد صفات رشد در گوسفند نژاد لری‌بختیاری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 65-78]
  • انتروکوکوس فکالیس جداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 97-108]
  • اندازه ذرات یونجه تأثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 17-40]
  • اوره استفاده از برگ خرمای عمل آوری شده با اوره در جیره گاومیش‌های پرواری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 95-107]

ب

  • باکتری تولید کننده‌ی اسیدلاکتیک جداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 97-108]
  • باکتری‏های شکمبه بررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 41-56]
  • برگ درخت خرما استفاده از برگ خرمای عمل آوری شده با اوره در جیره گاومیش‌های پرواری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 95-107]
  • بره بررسی تاثیر پشم‌چینی بر عملکرد و برخی شاخص‌های فیزیولوژیک و متابولیک بره‌ها در شرایط تنش گرمایی محیطی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 91-100]
  • بره زائی ارزیابی ومقایسه خصوصیات جایگاه های نگهداری دام بر عملکرد گوسفند در سیستم پرورش روستائی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 41-52]
  • بره های پرواری بررسی استفاده از سطوح مختلف تفاله اسانس¬گیری شده گیاه مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی بره های پرواری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 1-16]
  • بره های لری بختیاری بررسی تأثیر ایمنی حاصل از آغوز بر عملکرد بره‌های لری بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 31-40]
  • بره هیبرید استفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
  • بیزی مقایسه دو روش آماری مختلف در برآورد مؤلفه‌های (کو)واریانس صفات تولیدی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 127-142]
  • بهره‏وری مقایسه کارایی و شاخص بهره‌وری در مزارع صنعتی پرورش گاو شیری: مطالعه موردی شهرستان اصفهان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 177-194]

پ

  • پارامتر ژنتیکی بررسی اثر متقابل بین ژنوتیپ و سطح تولید در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 93-108]
  • پارامترهای ژنتیکی مقایسه ی مدل های مختلف در برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت چندقلوزایی با روش بیزی در گوسفند مهربانی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
  • پارامترهای ژنتیکی برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تداوم شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون تصادفی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 51-64]
  • پرواربندی استفاده از برگ خرمای عمل آوری شده با اوره در جیره گاومیش‌های پرواری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 95-107]
  • پروتوزوآ بررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 41-56]
  • پرورش روستائی برآورد ضرایب اقتصادی صفات مهم گوسفند نژاد زندی در روش پرورش روستائی با استفاده از مدل زیست - اقتصادی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 157-176]
  • پسماند رستوران استفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
  • پشم‌چینی بررسی تاثیر پشم‌چینی بر عملکرد و برخی شاخص‌های فیزیولوژیک و متابولیک بره‌ها در شرایط تنش گرمایی محیطی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 91-100]

ت

  • تابعیت بررسی روند همخونی و اثر آن بر عملکرد صفات رشد در گوسفند نژاد لری‌بختیاری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 65-78]
  • تابع لژاندر تجزیه ژنتیکی صفت تولید شیر توسط مدل روزآزمون با تابعیت ثابت و تصادفی در گاوهای شیری هلشتاین استان یزد [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-30]
  • تجزیه پذیری تعیین ارزش‎تغذیه ای و تجزیه‎پذیری ماده خشک و دیواره سلولی گیاه مرتعی علف گندمی تائوری در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 77-94]
  • تخمیر پذیری مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیر پذیری کاه برخی ارقام و لاین¬های گندم [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 81-96]
  • تخمیر شکمبه‌ای بررسی اثر اسانس روغنی زنیان (Carum copticum L.) بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 17-30]
  • تداوم شیردهی برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تداوم شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون تصادفی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 51-64]
  • ترکیبات شیمیایی مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیر پذیری کاه برخی ارقام و لاین¬های گندم [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 81-96]
  • تستوسترون پاسخ هورمون های تیروئیدی و تستوسترون به تغییرات ماهانه در قوچ های دالاق [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 79-90]
  • تعداد روزهای باز بررسی عوامل موثر بر عملکرد تولید مثلی گاو های شیری هلشتاین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 75-92]
  • تغییرات ماهانه پاسخ هورمون های تیروئیدی و تستوسترون به تغییرات ماهانه در قوچ های دالاق [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 79-90]
  • تفاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بررسی استفاده از سطوح مختلف تفاله اسانس¬گیری شده گیاه مرزه خوزستانی بر عملکرد تولیدی بره های پرواری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 1-16]
  • تکنیک تولید گاز مقایسه قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار توسط باکتری‏ها یا میکروارگانیسم‏های شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 53-75]
  • تلفات و پرورش روستائی گوسفند ارزیابی ومقایسه خصوصیات جایگاه های نگهداری دام بر عملکرد گوسفند در سیستم پرورش روستائی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 41-52]
  • تنش گرمایی بررسی تاثیر پشم‌چینی بر عملکرد و برخی شاخص‌های فیزیولوژیک و متابولیک بره‌ها در شرایط تنش گرمایی محیطی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 91-100]
  • توده‌ی میکروبی بررسی اثر اسانس روغنی زنیان (Carum copticum L.) بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 17-30]
  • تولید شیر تجزیه ژنتیکی صفت تولید شیر توسط مدل روزآزمون با تابعیت ثابت و تصادفی در گاوهای شیری هلشتاین استان یزد [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-30]
  • تولید شیر اثرات سطوح مختلف دانه کامل سویا برعملکرد گاوهای شیری هلشتاین شیرده در اوایل دوره شیردهی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 31-46]
  • تولید گاز اثر مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس برارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 31-50]
  • تولید مثل فصلی پاسخ هورمون های تیروئیدی و تستوسترون به تغییرات ماهانه در قوچ های دالاق [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 79-90]

ج

  • جایگاه گوسفند ارزیابی ومقایسه خصوصیات جایگاه های نگهداری دام بر عملکرد گوسفند در سیستم پرورش روستائی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 41-52]
  • جی‏بایند بررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 41-56]
  • جمعیت باکتریایی مقایسه قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار توسط باکتری‏ها یا میکروارگانیسم‏های شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 53-75]

چ

  • چرخه تخمدانی مقایسه اثر منابع مختلف اسیدهای چرب در دوره آماده به زایش بر فعالیت چرخه تخمدانی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در زایش اول [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 1-18]
  • چین اثر چین بر عملکرد تولید، ترکیب شیمیایی و گوارش‌پذیری آزمایشگاهی برگ و ساقه یونجه همدانی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 57-74]
  • چندقلوزایی مقایسه ی مدل های مختلف در برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت چندقلوزایی با روش بیزی در گوسفند مهربانی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]

ح

  • حداکثر درست نمایی محدود شده مقایسه دو روش آماری مختلف در برآورد مؤلفه‌های (کو)واریانس صفات تولیدی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 127-142]
  • حذف دام بررسی عوامل موثر بر عملکرد تولید مثلی گاو های شیری هلشتاین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 75-92]

د

  • دانه سویای حرارت داده شده مقایسه اثر منابع مختلف اسیدهای چرب در دوره آماده به زایش بر فعالیت چرخه تخمدانی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در زایش اول [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 1-18]
  • دانه کامل سویا اثرات سطوح مختلف دانه کامل سویا برعملکرد گاوهای شیری هلشتاین شیرده در اوایل دوره شیردهی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 31-46]
  • درجه برازش تجزیه ژنتیکی صفت تولید شیر توسط مدل روزآزمون با تابعیت ثابت و تصادفی در گاوهای شیری هلشتاین استان یزد [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-30]
  • دیواره سلولی تعیین ارزش‎تغذیه ای و تجزیه‎پذیری ماده خشک و دیواره سلولی گیاه مرتعی علف گندمی تائوری در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 77-94]
  • دوره آماده به زایش مقایسه اثر منابع مختلف اسیدهای چرب در دوره آماده به زایش بر فعالیت چرخه تخمدانی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در زایش اول [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 1-18]
  • دوره شیردهی اثرات سطوح مختلف دانه کامل سویا برعملکرد گاوهای شیری هلشتاین شیرده در اوایل دوره شیردهی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 31-46]

ر

  • رقم مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیر پذیری کاه برخی ارقام و لاین¬های گندم [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 81-96]
  • رگرسیون تصادفی برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تداوم شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون تصادفی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 51-64]
  • رگرسیون تصادفی مقایسه دو روش آماری مختلف در برآورد مؤلفه‌های (کو)واریانس صفات تولیدی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 127-142]
  • روش بیزی مقایسه ی مدل های مختلف در برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت چندقلوزایی با روش بیزی در گوسفند مهربانی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
  • روغن اسانسی تعیین ترکیبات شیمیایی روغن¬های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضد‏میکروبی آنها با نانوسیلور و آنتی‏بیوتیک [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 65-80]
  • روند ژنتیکی برآورد روند ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی صفات وزن تولد و وزن از شیرگیری در گوساله‌های نژاد نجدی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 143-156]
  • روند محیطی برآورد روند ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی صفات وزن تولد و وزن از شیرگیری در گوساله‌های نژاد نجدی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 143-156]

ز

  • زنیان بررسی اثر اسانس روغنی زنیان (Carum copticum L.) بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 17-30]

ژ

  • ژن S rRNA16 جداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 97-108]

س

  • سیر تعیین ترکیبات شیمیایی روغن¬های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضد‏میکروبی آنها با نانوسیلور و آنتی‏بیوتیک [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 65-80]
  • سرعت خوردن استفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
  • سطح ایمنی بررسی تأثیر ایمنی حاصل از آغوز بر عملکرد بره‌های لری بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 31-40]
  • سطح تولید بررسی اثر متقابل بین ژنوتیپ و سطح تولید در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 93-108]
  • سیلو اثر مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس برارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 31-50]

ش

  • شاخص‌های فیزیولوژیک و متابولیک بررسی تاثیر پشم‌چینی بر عملکرد و برخی شاخص‌های فیزیولوژیک و متابولیک بره‌ها در شرایط تنش گرمایی محیطی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 91-100]
  • شمارش باکتری بررسی سطوح مختلف جی بایند (نوعی بنتونیت سدیم فعال شده) بر فعالیت باکتریایی و پروتوزوآیی شکمبه گوسفندان عربی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 41-56]

ص

  • صفات تولیدی برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی دوره اول شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 109-126]
  • صفات تولید مثلی برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی دوره اول شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 109-126]
  • صفات رشد بررسی تأثیر ایمنی حاصل از آغوز بر عملکرد بره‌های لری بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 31-40]
  • صفات رشد برآورد اجزاء (کو)واریانس و فراسنجه‌های ژنتیکی صفات رشد در بره های لری‌بختیاری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 109-128]
  • صفات رشد بررسی روند همخونی و اثر آن بر عملکرد صفات رشد در گوسفند نژاد لری‌بختیاری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 65-78]

ض

  • ضرایب اقتصادی برآورد ضرایب اقتصادی صفات مهم گوسفند نژاد زندی در روش پرورش روستائی با استفاده از مدل زیست - اقتصادی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 157-176]

ع

  • علف گندمی تائوری تعیین ارزش‎تغذیه ای و تجزیه‎پذیری ماده خشک و دیواره سلولی گیاه مرتعی علف گندمی تائوری در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 77-94]

ف

  • فیبر موثر فیزیکی تأثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 17-40]
  • فیستولای شکمبه ای تأثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 17-40]
  • فعالیت ضد میکروبی تعیین ترکیبات شیمیایی روغن¬های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضد‏میکروبی آنها با نانوسیلور و آنتی‏بیوتیک [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 65-80]

ق

  • قابلیت هضم آزمایشگاهی اثر چین بر عملکرد تولید، ترکیب شیمیایی و گوارش‌پذیری آزمایشگاهی برگ و ساقه یونجه همدانی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 57-74]
  • قوچ دالاق پاسخ هورمون های تیروئیدی و تستوسترون به تغییرات ماهانه در قوچ های دالاق [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 79-90]

ک

  • کارایی مقایسه کارایی و شاخص بهره‌وری در مزارع صنعتی پرورش گاو شیری: مطالعه موردی شهرستان اصفهان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 177-194]
  • کاه گندم مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیر پذیری کاه برخی ارقام و لاین¬های گندم [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 81-96]
  • کلمات کلیدی: وراثت‌پذیری برآورد اجزاء (کو)واریانس و فراسنجه‌های ژنتیکی صفات رشد در بره های لری‌بختیاری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 109-128]
  • کنجاله کانولا تأثیر اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای تیمار شده با اسید هیدروکلریدریک روی موثر بودن فیزیکی، مصرف، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 17-40]

گ

  • گاوداری شیری مقایسه کارایی و شاخص بهره‌وری در مزارع صنعتی پرورش گاو شیری: مطالعه موردی شهرستان اصفهان [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 177-194]
  • گاو شیری اثرات سطوح مختلف دانه کامل سویا برعملکرد گاوهای شیری هلشتاین شیرده در اوایل دوره شیردهی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 31-46]
  • گاومیش استفاده از برگ خرمای عمل آوری شده با اوره در جیره گاومیش‌های پرواری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 95-107]
  • گاو نجدی برآورد روند ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی صفات وزن تولد و وزن از شیرگیری در گوساله‌های نژاد نجدی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 143-156]
  • گاوهای هلشتاین ایران برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی دوره اول شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 109-126]
  • گوسفند برآورد ضرایب اقتصادی صفات مهم گوسفند نژاد زندی در روش پرورش روستائی با استفاده از مدل زیست - اقتصادی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 157-176]
  • گوسفند لری بختیاری برآورد اجزاء (کو)واریانس و فراسنجه‌های ژنتیکی صفات رشد در بره های لری‌بختیاری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 109-128]
  • گوسفند لری‌بختیاری بررسی روند همخونی و اثر آن بر عملکرد صفات رشد در گوسفند نژاد لری‌بختیاری [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 65-78]
  • گوسفند نژاد مهربانی مقایسه ی مدل های مختلف در برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت چندقلوزایی با روش بیزی در گوسفند مهربانی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]

ل

  • لاین مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیر پذیری کاه برخی ارقام و لاین¬های گندم [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 81-96]

م

  • ماده آلی قابل هضم مقایسه قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار توسط باکتری‏ها یا میکروارگانیسم‏های شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 53-75]
  • میخک تعیین ترکیبات شیمیایی روغن¬های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضد‏میکروبی آنها با نانوسیلور و آنتی‏بیوتیک [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 65-80]
  • مخمر اثر مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس برارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 31-50]
  • مدل رگرسیون تصادفی بررسی اثر متقابل بین ژنوتیپ و سطح تولید در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 93-108]
  • مدل روز آزمون چند صفتی مقایسه دو روش آماری مختلف در برآورد مؤلفه‌های (کو)واریانس صفات تولیدی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 127-142]
  • مدل زیست – اقتصادی برآورد ضرایب اقتصادی صفات مهم گوسفند نژاد زندی در روش پرورش روستائی با استفاده از مدل زیست - اقتصادی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 157-176]
  • مراحل مختلف رشد تعیین ارزش‎تغذیه ای و تجزیه‎پذیری ماده خشک و دیواره سلولی گیاه مرتعی علف گندمی تائوری در مراحل مختلف رشد در ارتفاعات نئور (استان اردبیل) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 77-94]
  • مرگ و میر بررسی تأثیر ایمنی حاصل از آغوز بر عملکرد بره‌های لری بختیاری [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 31-40]
  • مصرف انتخابی استفاده از پسماند رستوران در جیره بره های پرواری: رفتار مصرف خوراک و سلامت شکمبه [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 1-16]
  • معیارهای ساختمانی جایگاه ارزیابی ومقایسه خصوصیات جایگاه های نگهداری دام بر عملکرد گوسفند در سیستم پرورش روستائی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 41-52]
  • ملاس اثر مخمر ساکارومیسس سرویسیه و ملاس برارزش غذایی آتریپلکس لنتی فورمیس سیلو شده [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 31-50]

ن

  • نانوسیلور تعیین ترکیبات شیمیایی روغن¬های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضد‏میکروبی آنها با نانوسیلور و آنتی‏بیوتیک [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 65-80]
  • نژاد زندی برآورد ضرایب اقتصادی صفات مهم گوسفند نژاد زندی در روش پرورش روستائی با استفاده از مدل زیست - اقتصادی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 157-176]
  • نمونه گیری گیبس برآورد اجزاء (کو)واریانس و فراسنجه‌های ژنتیکی صفات رشد در بره های لری‌بختیاری با استفاده از روش نمونه گیری گیبس [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 109-128]

و

  • واژه¬های کلیدی: مدل روز آزمون برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تداوم شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون تصادفی [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 51-64]
  • واژه های کلیدی: هورمونهای تیروئیدی پاسخ هورمون های تیروئیدی و تستوسترون به تغییرات ماهانه در قوچ های دالاق [دوره 1، شماره 3، 1392، صفحه 79-90]
  • وراثت¬پذیری تجزیه ژنتیکی صفت تولید شیر توسط مدل روزآزمون با تابعیت ثابت و تصادفی در گاوهای شیری هلشتاین استان یزد [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-30]
  • وزن تولد و وزن از شیرگیری برآورد روند ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی صفات وزن تولد و وزن از شیرگیری در گوساله‌های نژاد نجدی [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 143-156]

ه

  • هضم دو مرحله‏ای مقایسه قابلیت هضم پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار تحت فشار توسط باکتری‏ها یا میکروارگانیسم‏های شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 53-75]
  • همبستگی ژنتیکی تجزیه ژنتیکی صفت تولید شیر توسط مدل روزآزمون با تابعیت ثابت و تصادفی در گاوهای شیری هلشتاین استان یزد [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-30]
  • همبستگی ژنتیکی بررسی اثر متقابل بین ژنوتیپ و سطح تولید در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 93-108]
  • همبستگی ژنتیکی و فنوتیپی برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی دوره اول شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 1، شماره 4، 1392، صفحه 109-126]

ی

  • یونجه اثر چین بر عملکرد تولید، ترکیب شیمیایی و گوارش‌پذیری آزمایشگاهی برگ و ساقه یونجه همدانی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 57-74]