دوره و شماره: دوره 2، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 1-182 
1. کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

صفحه 1-20

مهدی بهرامی یکدانگی؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش؛ محسن دانش مسگران؛ جمشید جلیل نژاد؛ امیر خامسی؛ وحید محرمی


5. مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین

صفحه 69-94

هدی جواهری بارفروشی؛ آرمین توحیدی؛ حسن صادقی پناه؛ مهدی ژندی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی گنج خانلو


6. تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان

صفحه 95-108

ساناز عباسی امین آبادی؛ سعید حسنی؛ سعید زره داران؛ علیرضا خان احمدی؛ رضا اشکانی فر


7. بررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی

صفحه 109-120

محمد الماسی؛ امیر رشیدی؛ محمد رزم کبیر؛ محمد مهدی غلام بابائیان