نمایه نویسندگان

آ

  • آذرفر، آرش مقایسه جایگزینی جو با مقادیر مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 55-72]
  • آسوده، احمد تأثیر محصولات فرعی پسته بر فعالیت های آنزیمی شکمبه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 91-118]

ا

  • احسانی نیا، جمشید ناهمگنی واریانس صفات تولید شیر و چربی در مناطق مختلف آب و هوایی ایران و تأثیر آن بر تغییر رتبه گاوهای هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 1-24]
  • احمدیان، کسری تعیین نواحی اپی توپی سلول B و T پروتئین فلاژلین از باکتری کلستریدیوم شووای، عامل بیماری شاربن علامتی در دام با استفاده از تجزیه و تحلیل های بیوانفورماتیکی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 35-54]
  • احمدی همدانی، مهناز تأثیر ویتامین B12 در رقیق کننده بر پایه تریس بر حفاظت اسپرم قوچ زل [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 73-92]
  • اسداللهی، صادق اثر استفاده از تفاله چغندر قند و دانه کانولا بر تخمیر میکروبی، جریان مواد مغذی و متابولیسم نیتروژن با استفاده از کشت پیوسته دوجریانه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 43-66]
  • اسماعیلی، حمید رضا اثرات جایگزینی دانه سویای برشته‌ شده با دانه کلزای برشته ‌شده در جیره گاوهای شیرده بر عملکرد تولید و ترکیب اسیدهای چرب شیر [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 167-188]
  • اسمعیلی زاده کشکوئیه، علی بررسی بیان ژن CIB4 در بافت‌های مختلف گوسفند کرمانی با استفاده از Real Time qPCR [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 119-132]
  • اشراقی، فرشید ارزیابی اثرات جایگزینی جو با فرآوری‌های مختلف ذرت بر سودآوری در بره‌های پرواری نژاد افشاری [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 39-54]
  • اعظمی، محمدهادی ارزیابی جایگزینی ضایعات ماکارونی با دانه جو در جیره بره های پرواری بلوچی و آزمون تولید گاز [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-20]
  • افقهی زاده، عباس ارزیابی جایگزینی ضایعات ماکارونی با دانه جو در جیره بره های پرواری بلوچی و آزمون تولید گاز [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-20]
  • اقبال، علیرضا ارزیابی تاثیر برخی سازه‌های محیطی بر وقوع تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری ایران با استفاده از یک مدل خطی تعمیم‌یافته لجستیک [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 93-116]

ب

  • باشتنی، مسلم ارزیابی تاثیر برخی سازه‌های محیطی بر وقوع تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری ایران با استفاده از یک مدل خطی تعمیم‌یافته لجستیک [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 93-116]
  • بحرینی بهزادی، محمدرضا بررسی انباشت اطلاعات در توالی DNA اشرشیاکولی موثر در بیماری ورم پستان در گاو شیری با استفاده از نظریه اطلاعات [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-22]
  • بحرینی بهزادی، محمد رضا بررسی تنوع ژنتیکی بز کرکی رائینی با استفاده از روش تحلیل شجره [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 55-76]
  • بحرینی بهزادی، محمد رضا تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه HVR1 ژنوم میتوکندری در شش نژاد گوسفند ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 17-34]
  • بدرقه، حسن اثر افزایش سلول های بدنی بر تغییر مقدار و ترکیب شیر در گاو شیری نژاد هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 147-171]
  • بنی حسن، ابراهیم اثر تزریق ویتامین‌های A و Eبر انتقال غیر‌فعال ایمونوگلوبولین‌G و برخی فراسنجه های خونی گوساله‌ [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 71-90]
  • بندی دستجردی، علی بررسی انباشت اطلاعات در توالی DNA اشرشیاکولی موثر در بیماری ورم پستان در گاو شیری با استفاده از نظریه اطلاعات [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-22]
  • بهینه، کاظم مطالعه فراوانی، سروتیپ و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلاهای جدا شده از گوسفندان در استان گلستان، ایران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 21-38]
  • بوجارپور، محمد تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 45-70]

پ

  • پیرخضرانیان، زانا تعیین نواحی اپی توپی سلول B و T پروتئین فلاژلین از باکتری کلستریدیوم شووای، عامل بیماری شاربن علامتی در دام با استفاده از تجزیه و تحلیل های بیوانفورماتیکی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 35-54]
  • پرور، رضا اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 91-110]
  • پورعارفی، اعظم تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 95-112]

ت

  • تربتی نژاد، نور محمد تاثیر ارقام مختلف پوست انار بر قابلیت هضم ماده خشک، جمعیت پروتوزا و تولید گاز متان به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 111-132]
  • تقوی، حمید تأثیر محصولات فرعی پسته بر فعالیت های آنزیمی شکمبه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 91-118]
  • تیموری یانسری، اسداله اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون و لاشه بره های پرواری نژاد زل [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 131-146]
  • تیموری یانسری، اسداله اثر اندازه ذرات و الیاف نامحلول در شوینده خنثی غیرقابل هضم جیره بر عملکرد بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 135-156]
  • تیموری یانسری، اسداله اثر همزمانی نرخ تخمیر شکمبه‌ای بر ساخت پروتئین میکروبی، تعادل نیتروژن و عملکرد رشد بره‌های نر پرواری لری [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 67-90]
  • تیموری یانسری، اسدلله اثرات جایگزینی سطوح کنجاله کنجد با کنجاله سویا بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، متابولیت های شکمبه، فعالیت جویدن، عملکرد پروار بره های نر پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 145-170]

ج

  • جانجان، احمد اثرجایگزینی سیلاژ کدوی آجیلی با سیلاژ ذرت بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 77-94]
  • جعفری آهنگری، یوسف تأثیر ویتامین B12 در رقیق کننده بر پایه تریس بر حفاظت اسپرم قوچ زل [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 73-92]
  • جعفری دره در، امیرحسین بررسی بیان ژن CIB4 در بافت‌های مختلف گوسفند کرمانی با استفاده از Real Time qPCR [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 119-132]
  • جعفری صیادی، علیرضا اثرات جایگزینی سطوح کنجاله کنجد با کنجاله سویا بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، متابولیت های شکمبه، فعالیت جویدن، عملکرد پروار بره های نر پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 145-170]
  • جهان تیغ، مهدی مصرف، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی تلیسه های سیستانی تغذیه شده با علوفه نی عمل آوری شده با اوره [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 133-148]

چ

  • چاجی، مرتضی تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 45-70]
  • چاشنی دل، یداله اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون و لاشه بره های پرواری نژاد زل [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 131-146]
  • چاشنی دل، یداله اثر اندازه ذرات و الیاف نامحلول در شوینده خنثی غیرقابل هضم جیره بر عملکرد بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 135-156]
  • چاشنی دل، یداله اثر همزمانی نرخ تخمیر شکمبه‌ای بر ساخت پروتئین میکروبی، تعادل نیتروژن و عملکرد رشد بره‌های نر پرواری لری [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 67-90]

ح

  • حجاریان، هادی اثرات جایگزینی دانه سویای برشته‌ شده با دانه کلزای برشته ‌شده در جیره گاوهای شیرده بر عملکرد تولید و ترکیب اسیدهای چرب شیر [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 167-188]
  • حسینی، سید مسعود اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون و لاشه بره های پرواری نژاد زل [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 131-146]
  • حق پرست، علیرضا تأثیر محصولات فرعی پسته بر فعالیت های آنزیمی شکمبه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 91-118]

خ

  • خجسته کی، مهدی بررسی آمیخته گری میش های زندی با قوچ رومانوف و مقایسه عملکرد بره های دورگ و خالص زندی تا سن شیرگیری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 133-144]

د

  • دستار، بهروز ارزیابی اثرات جایگزینی جو با فرآوری‌های مختلف ذرت بر سودآوری در بره‌های پرواری نژاد افشاری [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 39-54]
  • دستار، بهروز مقایسه جایگزینی جو با مقادیر مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 55-72]
  • دقیق کیا، حسین اثر افزایش سلول های بدنی بر تغییر مقدار و ترکیب شیر در گاو شیری نژاد هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 147-171]
  • دوستی، فرانک مقایسه جایگزینی جو با مقادیر مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 55-72]

ر

  • ریاحی مدوار، علی بررسی بیان ژن CIB4 در بافت‌های مختلف گوسفند کرمانی با استفاده از Real Time qPCR [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 119-132]
  • راه چمنی، رضا تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 95-112]
  • راه چمنی، رضا اثر تزریق ویتامین‌های A و Eبر انتقال غیر‌فعال ایمونوگلوبولین‌G و برخی فراسنجه های خونی گوساله‌ [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 71-90]
  • رزم آذر، وحیده تاثیر ارقام مختلف پوست انار بر قابلیت هضم ماده خشک، جمعیت پروتوزا و تولید گاز متان به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 111-132]
  • رضایی، مرتضی تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 45-70]
  • رضایی، منصور اثر همزمانی نرخ تخمیر شکمبه‌ای بر ساخت پروتئین میکروبی، تعادل نیتروژن و عملکرد رشد بره‌های نر پرواری لری [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 67-90]

ز

  • زابلی، خلیل پیش بینی کینتیک تخمیر شکمبه ای سیلاژ ذرت با استفاده از برخی مدل ها به روش برون تنی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 117-134]
  • زالی، ابولفضل الگوهای تغییر روزانه رفتار جویدن، مصرف خوراک، pH شکمبه و ترکیبات شیر در گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 171-191]
  • زره داران، سعید تاثیر ارقام مختلف پوست انار بر قابلیت هضم ماده خشک، جمعیت پروتوزا و تولید گاز متان به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 111-132]
  • زمانی، پویا اثرجایگزینی سیلاژ کدوی آجیلی با سیلاژ ذرت بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 77-94]

س

  • ساری، محسن اثر استفاده از تفاله چغندر قند و دانه کانولا بر تخمیر میکروبی، جریان مواد مغذی و متابولیسم نیتروژن با استفاده از کشت پیوسته دوجریانه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 43-66]
  • ساقی، داوود علی تأثیرنقص شجره بر پیش بینی ارزش ارثی، روند ژنتیکی و وراثت‌پذیری صفات رشد قبل از شیرگیری گوسفندان قره‌گل [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 25-42]
  • ساور سفلی، سیما تعیین مناسبترین سن جایگزینی گاوهای شیری استان اردبیل با استفاده از برنامه ریزی پویای احتمالی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 113-130]
  • سپهوند، اصغر مقایسه جایگزینی جو با مقادیر مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 55-72]
  • سجادی زرجانی، زهرا تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه HVR1 ژنوم میتوکندری در شش نژاد گوسفند ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 17-34]
  • سید شریفی، رضا تعیین مناسبترین سن جایگزینی گاوهای شیری استان اردبیل با استفاده از برنامه ریزی پویای احتمالی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 113-130]
  • سیف دواتی، جمال تاثیر ارقام مختلف پوست انار بر قابلیت هضم ماده خشک، جمعیت پروتوزا و تولید گاز متان به روش آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 111-132]
  • سمیعی، رحمت اله اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون و لاشه بره های پرواری نژاد زل [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 131-146]
  • سوری، منوچهر بررسی اثر کاربرد ترکیبات نیتروژن غیر پروتئینی آهسته رهش ایزوبوتیر آلدئید منو اوره و اپتیژن بر فراسنجه‌های شکمبه‌ای و گوارش‌پذیری مواد مغذی در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 23-44]

ش

  • شادپرور، عبدالاحد ناهمگنی واریانس صفات تولید شیر و چربی در مناطق مختلف آب و هوایی ایران و تأثیر آن بر تغییر رتبه گاوهای هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 1-24]
  • شیری، سید اکبر تأثیرنقص شجره بر پیش بینی ارزش ارثی، روند ژنتیکی و وراثت‌پذیری صفات رشد قبل از شیرگیری گوسفندان قره‌گل [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 25-42]
  • شریعتی، محمد مهدی تأثیرنقص شجره بر پیش بینی ارزش ارثی، روند ژنتیکی و وراثت‌پذیری صفات رشد قبل از شیرگیری گوسفندان قره‌گل [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 25-42]
  • شمس‌الدینی‌نژاد، هادی بررسی تنوع ژنتیکی بز کرکی رائینی با استفاده از روش تحلیل شجره [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 55-76]
  • شمس شرق3، محمود اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 91-110]
  • شه روان، صفورا اثر سطوح مختلف عصاره سیر بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون و لاشه بره های پرواری نژاد زل [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 131-146]

ص

  • صالحی، زینب تنوع ژنتیکی گوسفند نژاد لک قشقایی در استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 1-16]
  • صفدریان، مظاهر اثر تغذیه علوفه گیاه کاسنی بر عملکرد پرواری و خصوصیات کشتاری بره‌های ترکی‌قشقایی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 189-204]
  • صمدیان کرج آباد، فرهاد بررسی انباشت اطلاعات در توالی DNA اشرشیاکولی موثر در بیماری ورم پستان در گاو شیری با استفاده از نظریه اطلاعات [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-22]

ض

  • ضیغمی، عباس اثر تزریق ویتامین‌های A و Eبر انتقال غیر‌فعال ایمونوگلوبولین‌G و برخی فراسنجه های خونی گوساله‌ [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 71-90]

ط

  • طالبیان مسعودی، علیرضا بررسی اثر کاربرد ترکیبات نیتروژن غیر پروتئینی آهسته رهش ایزوبوتیر آلدئید منو اوره و اپتیژن بر فراسنجه‌های شکمبه‌ای و گوارش‌پذیری مواد مغذی در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 23-44]
  • طهماسبی، عبدالمنصور تأثیر ویتامین B12 در رقیق کننده بر پایه تریس بر حفاظت اسپرم قوچ زل [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 73-92]
  • طهمورث پور، مجتبی تأثیرنقص شجره بر پیش بینی ارزش ارثی، روند ژنتیکی و وراثت‌پذیری صفات رشد قبل از شیرگیری گوسفندان قره‌گل [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 25-42]

ع

  • عباسی، مختار علی تأثیرنقص شجره بر پیش بینی ارزش ارثی، روند ژنتیکی و وراثت‌پذیری صفات رشد قبل از شیرگیری گوسفندان قره‌گل [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 25-42]
  • عبدلی سنجانی، معصومه بررسی اثر کاربرد ترکیبات نیتروژن غیر پروتئینی آهسته رهش ایزوبوتیر آلدئید منو اوره و اپتیژن بر فراسنجه‌های شکمبه‌ای و گوارش‌پذیری مواد مغذی در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 23-44]
  • عرفانی مجد، نعیم اثر استفاده از تفاله چغندر قند و دانه کانولا بر تخمیر میکروبی، جریان مواد مغذی و متابولیسم نیتروژن با استفاده از کشت پیوسته دوجریانه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 43-66]
  • علیجانی، صادق اثر افزایش سلول های بدنی بر تغییر مقدار و ترکیب شیر در گاو شیری نژاد هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 147-171]
  • علی عربی، حسن اثرجایگزینی سیلاژ کدوی آجیلی با سیلاژ ذرت بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 77-94]

ف

  • فتحی نسری، محمدحسن ارزیابی جایگزینی ضایعات ماکارونی با دانه جو در جیره بره های پرواری بلوچی و آزمون تولید گاز [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-20]
  • فردایی، مجید تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه HVR1 ژنوم میتوکندری در شش نژاد گوسفند ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 17-34]
  • فرهنگ فر، همایون ارزیابی تاثیر برخی سازه‌های محیطی بر وقوع تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری ایران با استفاده از یک مدل خطی تعمیم‌یافته لجستیک [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 93-116]

ق

  • قادری زفره ایی، مصطفی بررسی انباشت اطلاعات در توالی DNA اشرشیاکولی موثر در بیماری ورم پستان در گاو شیری با استفاده از نظریه اطلاعات [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-22]
  • قربانی، بهمن اثرات جایگزینی سطوح کنجاله کنجد با کنجاله سویا بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، متابولیت های شکمبه، فعالیت جویدن، عملکرد پروار بره های نر پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 145-170]
  • قربانی، غلامرضا الگوهای تغییر روزانه رفتار جویدن، مصرف خوراک، pH شکمبه و ترکیبات شیر در گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 171-191]
  • قره باش، آشورمحمد تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 95-112]
  • قره باش، آشورمحمد اثر تزریق ویتامین‌های A و Eبر انتقال غیر‌فعال ایمونوگلوبولین‌G و برخی فراسنجه های خونی گوساله‌ [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 71-90]
  • قنبری، فرزاد تاثیر روغن اسانسی دارچین بر عملکرد، تخمیر و جمعیت میکروبی و برخی متابولیت‌های خونی گوسفند [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 95-112]
  • قوی حسین زاده، نوید ناهمگنی واریانس صفات تولید شیر و چربی در مناطق مختلف آب و هوایی ایران و تأثیر آن بر تغییر رتبه گاوهای هلشتاین [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 1-24]
  • قورچی، تقی ارزیابی اثرات جایگزینی جو با فرآوری‌های مختلف ذرت بر سودآوری در بره‌های پرواری نژاد افشاری [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 39-54]
  • قورچی، تقی اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 91-110]
  • قورچی، تقی مقایسه جایگزینی جو با مقادیر مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 55-72]

ک

  • کارگر، شهریار تعیین مهم‌ترین عوامل مؤثر بر چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 149-166]
  • کاظمی، فاطمه ارزیابی اثرات جایگزینی جو با فرآوری‌های مختلف ذرت بر سودآوری در بره‌های پرواری نژاد افشاری [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 39-54]
  • کشفی، حامد برآورد بهره‌وری کل عوامل تولید و اندازه‌گیری پتانسیل تولید شیر در گاوداری‌های صنعتی استان مازندران [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 157-170]
  • کفیل زاده، فرخ اثر اخته کردن بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های پلاسما و ویژگی‌های لاشۀ بزغاله‌های مرخز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 171-190]
  • کلانتر نیستانکی، مجید بررسی آمیخته گری میش های زندی با قوچ رومانوف و مقایسه عملکرد بره های دورگ و خالص زندی تا سن شیرگیری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 133-144]

م

  • محسنی ارزفونی، احسان برآورد بهره‌وری کل عوامل تولید و اندازه‌گیری پتانسیل تولید شیر در گاوداری‌های صنعتی استان مازندران [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 157-170]
  • محقق دولت ابادی، مصطفی تنوع ژنتیکی گوسفند نژاد لک قشقایی در استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 1-16]
  • محمد آبادی، محمدرضا بررسی بیان ژن CIB4 در بافت‌های مختلف گوسفند کرمانی با استفاده از Real Time qPCR [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 119-132]
  • مختارپور، امیر مصرف، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی تلیسه های سیستانی تغذیه شده با علوفه نی عمل آوری شده با اوره [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 133-148]
  • مرادی، محمد الگوهای تغییر روزانه رفتار جویدن، مصرف خوراک، pH شکمبه و ترکیبات شیر در گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 171-191]
  • مرادیان، محبوبه اثر تزریق ویتامین‌های A و Eبر انتقال غیر‌فعال ایمونوگلوبولین‌G و برخی فراسنجه های خونی گوساله‌ [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 71-90]
  • میرزایی، عظیم اثر استفاده از تفاله چغندر قند و دانه کانولا بر تخمیر میکروبی، جریان مواد مغذی و متابولیسم نیتروژن با استفاده از کشت پیوسته دوجریانه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 43-66]
  • میرزاده، خلیل تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 45-70]
  • معمار، مهرداد بررسی انباشت اطلاعات در توالی DNA اشرشیاکولی موثر در بیماری ورم پستان در گاو شیری با استفاده از نظریه اطلاعات [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-22]
  • معینی، محمد مهدی بررسی اثر کاربرد ترکیبات نیتروژن غیر پروتئینی آهسته رهش ایزوبوتیر آلدئید منو اوره و اپتیژن بر فراسنجه‌های شکمبه‌ای و گوارش‌پذیری مواد مغذی در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 23-44]
  • معینی، محمد مهدی اثرات جایگزینی دانه سویای برشته‌ شده با دانه کلزای برشته ‌شده در جیره گاوهای شیرده بر عملکرد تولید و ترکیب اسیدهای چرب شیر [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 167-188]
  • مقدم، غلامعلی اثر افزایش سلول های بدنی بر تغییر مقدار و ترکیب شیر در گاو شیری نژاد هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 147-171]
  • مکرم، مرضیه تعیین مهم‌ترین عوامل مؤثر بر چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 149-166]
  • منصوری، هرمز بررسی اثر کاربرد ترکیبات نیتروژن غیر پروتئینی آهسته رهش ایزوبوتیر آلدئید منو اوره و اپتیژن بر فراسنجه‌های شکمبه‌ای و گوارش‌پذیری مواد مغذی در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 23-44]
  • موسوی، سیده زهرا تعیین نواحی اپی توپی سلول B و T پروتئین فلاژلین از باکتری کلستریدیوم شووای، عامل بیماری شاربن علامتی در دام با استفاده از تجزیه و تحلیل های بیوانفورماتیکی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 35-54]

ن

  • ناصریان، عباسعلی ارزیابی جایگزینی ضایعات ماکارونی با دانه جو در جیره بره های پرواری بلوچی و آزمون تولید گاز [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-20]
  • ناصریان، عباسعلی تأثیر ویتامین B12 در رقیق کننده بر پایه تریس بر حفاظت اسپرم قوچ زل [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 73-92]
  • ناصریان، عباسعلی تأثیر محصولات فرعی پسته بر فعالیت های آنزیمی شکمبه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 91-118]
  • ناصری هرسینی، رضا اثر اخته کردن بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های پلاسما و ویژگی‌های لاشۀ بزغاله‌های مرخز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 171-190]
  • نامجو، مرتضی ارزیابی تاثیر برخی سازه‌های محیطی بر وقوع تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری ایران با استفاده از یک مدل خطی تعمیم‌یافته لجستیک [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 93-116]
  • نجفی، ابوذر اثر افزایش سلول های بدنی بر تغییر مقدار و ترکیب شیر در گاو شیری نژاد هلشتاین [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 147-171]
  • نصراللهی، سیدمحمود الگوهای تغییر روزانه رفتار جویدن، مصرف خوراک، pH شکمبه و ترکیبات شیر در گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 171-191]
  • نظیفی، نرگس تعیین نواحی اپی توپی سلول B و T پروتئین فلاژلین از باکتری کلستریدیوم شووای، عامل بیماری شاربن علامتی در دام با استفاده از تجزیه و تحلیل های بیوانفورماتیکی [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 35-54]
  • نمرودی، سمیه مطالعه فراوانی، سروتیپ و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلاهای جدا شده از گوسفندان در استان گلستان، ایران [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 21-38]
  • نور محمدی، سهیلا تعیین مناسبترین سن جایگزینی گاوهای شیری استان اردبیل با استفاده از برنامه ریزی پویای احتمالی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 113-130]

و

  • ولی زاده، رضا تأثیر محصولات فرعی پسته بر فعالیت های آنزیمی شکمبه [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 91-118]

ه

  • هاشمی، سید محمد رضا اثر تغذیه علوفه گیاه کاسنی بر عملکرد پرواری و خصوصیات کشتاری بره‌های ترکی‌قشقایی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 189-204]
  • هاشمی، مجید اثر تغذیه علوفه گیاه کاسنی بر عملکرد پرواری و خصوصیات کشتاری بره‌های ترکی‌قشقایی [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 189-204]
  • هدایت ایوریق، نعمت تعیین مناسبترین سن جایگزینی گاوهای شیری استان اردبیل با استفاده از برنامه ریزی پویای احتمالی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 113-130]
  • هژبری، فردین اثرات جایگزینی دانه سویای برشته‌ شده با دانه کلزای برشته ‌شده در جیره گاوهای شیرده بر عملکرد تولید و ترکیب اسیدهای چرب شیر [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 167-188]

ی

  • یار احمدی، بهروز تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 45-70]
  • یگانه پرست، محمد بررسی آمیخته گری میش های زندی با قوچ رومانوف و مقایسه عملکرد بره های دورگ و خالص زندی تا سن شیرگیری [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 133-144]
  • یلچی، طاهر اثر همزمانی نرخ تخمیر شکمبه‌ای بر ساخت پروتئین میکروبی، تعادل نیتروژن و عملکرد رشد بره‌های نر پرواری لری [دوره 4، شماره 4، 1395، صفحه 67-90]
  • یوسفیان، سارا اثر اندازه ذرات و الیاف نامحلول در شوینده خنثی غیرقابل هضم جیره بر عملکرد بره‌های پرواری [دوره 4، شماره 3، 1395، صفحه 135-156]