نمایه نویسندگان

ا

  • ابراهیمی خرم آبادی، الیاس اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
  • ابرقوئی، محمد جواد تأثیر پوست انار عصاره‌گیری نشده و عصاره‌گیری شده بر فراسنجه‌های تولید گاز با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند نژاد قزل [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 37-60]
  • ابزاهیمی، مهدی ترکیب اسید‌ چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه بره‌های سنجابی و مهربان در شرایط تغذیه‌ای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
  • ادریس، محمد علی بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
  • اربابی، سمانه مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستم‌های CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
  • اسدی، ابراهیم بررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیره‌های مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]
  • اسدنژاد، بهزاد تولید و ارزیابی مکمل‌های ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیه‌ای و مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دارشدن شکمبه‌ای در مقایسه با مکمل‌های کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
  • اسلامی، موسی اثر جیره‌های دارای پودر سیر بر تجزیه‌پذیری و هضم شکمبه‌ای و روده‌ای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
  • اسلمی نژاد، علی اصغر ارزیابی روند هم‌خونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیه‌سازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
  • اسلمی نژاد، علی اصغر تعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست‏ بره‏ های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روش‏های هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
  • اشراقی، فرشید ارزیابی کارایی اقتصادی و فنی گاوداری‌های شیری شهرستان گرگان [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 195-212]
  • اشکانی فر، رضا تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
  • اطهری مرتضوی، بهاره تاثیر عوامل مدیریتی، اقتصادی و زیستی بر ارزش اقتصادی صفات مختلف در روش‏های سنتی و صنعتی پرورش گاو شیری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 157-172]
  • الماسی، محمد بررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]
  • انصاری مهیاری، سعید بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]

ب

  • بابایی کافی آباد، مهسا زمانبندی تزریق eCG در برنامه هورمونی ایجاد جفت پذیری در میش های ترک-قشقایی به هنگام آنستروس عمیق [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-132]
  • باشتنی، مسلم آنالیز فنوتیپی رکوردهای شیر روز-آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شیری شکم اوّل [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 139-164]
  • بالو، مایکل اثرجیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
  • بحری بیناباج، فاطمه برآورد میزان پس روی ناشی از هم خونی بر صفات مرتبط با رشد بره های قره گل [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 137-156]
  • بهاری، علی اصغر اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
  • بهرامی یکدانگی، مهدی کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
  • بوجارپور، محمد مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]

پ

  • پاشایی، سمیه تأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجه‌های خون بره‌های پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]

ت

  • تأسلی، گلناز اثرجیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
  • تربتی نژاد، نورمحمد مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستم‌های CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
  • تربتی نژاد، نورمحمد تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
  • تربتی نژاد، نور محمد استفاده از کنجاله گوار به‌جای کنجاله‌ دانه‌های روغنی معمول در تغذیه بره‌های نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
  • تقی زاده، اکبر مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
  • توحیدی، آرمین اثر استرادیول/ اکسی‌توسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
  • توحیدی، آرمین مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]

ج

  • جعفری، مجید برآورد میزان پس روی ناشی از هم خونی بر صفات مرتبط با رشد بره های قره گل [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 137-156]
  • جعفری آهنگری، یوسف تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
  • جلیل نژاد، جمشید کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
  • جواهری بارفروشی، هدی مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
  • جولازاده، علیرضا مطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]

چ

  • چاجی، مرتضی اثر جیره‌های دارای پودر سیر بر تجزیه‌پذیری و هضم شکمبه‌ای و روده‌ای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
  • چاشنی دل، یداله اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره‌های پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]

ح

  • حسنی، سعید تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
  • حسنی، سعید تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
  • حسین پور مشهدی، مجتبی ارزیابی ژنتیکی پارامترهای منحنی شیردهی برآورد شده توسط تابع ویلمینک در گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 165-178]

خ

  • خامسی، امیر کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
  • خان احمدی، علیرضا تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
  • خجسته پور، مهدی مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانه‌ای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
  • خجسته کی، مهدی تعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست‏ بره‏ های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روش‏های هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
  • خلیل وندی بهروز یار، حامد تولید و ارزیابی مکمل‌های ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیه‌ای و مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دارشدن شکمبه‌ای در مقایسه با مکمل‌های کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
  • خوروش، محمد گوارش‌پذیری مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
  • خوروش، محمد کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]

د

  • دادار، محسن بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
  • دیانت، روح الله تعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست‏ بره‏ های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روش‏های هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
  • دانش مسگران، محسن تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]
  • دانش مسگران، محسن کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
  • دانش مسگران، محسن اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
  • دهقان بنادکی، مهدی مطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
  • دهقان بنادکی، مهدی تاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسید‌های آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوساله‌های پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
  • دهقان بنادکی، مهدی تولید و ارزیابی مکمل‌های ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیه‌ای و مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دارشدن شکمبه‌ای در مقایسه با مکمل‌های کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]

ر

  • رزم کبیر، محمد بررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]
  • رشیدی، امیر بررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]
  • رضا یزدی، کامران تاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسید‌های آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوساله‌های پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
  • رضایزدی، کامران مطالعه اثر تغذیه کنجاله سویای فرآوری شده با تانن استخراج شده از پوسته پسته بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
  • رضایزدی، کامران تولید و ارزیابی مکمل‌های ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیه‌ای و مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دارشدن شکمبه‌ای در مقایسه با مکمل‌های کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
  • رضائی، جواد اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیم‌های هیدرولیتیک بخش‌های مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری‌ شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
  • رضائی، فرخنده تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 91-110]
  • رکوعی، مجمد ارزیابی روند هم‌خونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیه‌سازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
  • رکوعی، محمد بررسی تنوع ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از اطلاعات شجره ای [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 151-164]
  • رکوعی، محمد برآورد میزان پس روی ناشی از هم خونی بر صفات مرتبط با رشد بره های قره گل [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 137-156]
  • رمضانپور، سیده ساناز مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستم‌های CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
  • روحانی، عباس مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانه‌ای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
  • روزبهان، یوسف تأثیر پوست انار عصاره‌گیری نشده و عصاره‌گیری شده بر فراسنجه‌های تولید گاز با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند نژاد قزل [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 37-60]

ز

  • زارع شحنه، احمد اثر استرادیول/ اکسی‌توسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
  • زره داران، سعید استفاده از کنجاله گوار به‌جای کنجاله‌ دانه‌های روغنی معمول در تغذیه بره‌های نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
  • زره داران، سعید تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
  • زکی زاده، سونیا تاثیر چندشکلی ژن کاپاکازئین روی ارزش اصلاحی صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 137-148]
  • زمانی، پویا اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
  • زین الدینی، سعید مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]

ژ

  • ژندی، مهدی مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]

س

  • ساری، محسن اثر جیره‌های دارای پودر سیر بر تجزیه‌پذیری و هضم شکمبه‌ای و روده‌ای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
  • سلطانعلی، حمزه مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانه‌ای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]
  • سمیعی، رحمت استفاده از کنجاله گوار به‌جای کنجاله‌ دانه‌های روغنی معمول در تغذیه بره‌های نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]

ش

  • شادپرور، عبدالاحد تاثیر عوامل مدیریتی، اقتصادی و زیستی بر ارزش اقتصادی صفات مختلف در روش‏های سنتی و صنعتی پرورش گاو شیری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 157-172]
  • شیاسی، حسین تاثیر سطوح مختلف و شکل فیزیکی دانه ذرت و گندم جیره آغازین، بر رشد گوساله‌های شیری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 69-86]
  • شاکری، پیروز تاثیر سطوح مختلف و شکل فیزیکی دانه ذرت و گندم جیره آغازین، بر رشد گوساله‌های شیری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 69-86]
  • شیخلو، محمدرضا برآورد میزان پس روی ناشی از هم خونی بر صفات مرتبط با رشد بره های قره گل [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 137-156]
  • شریعتی، محمد مهدی ارزیابی روند هم‌خونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیه‌سازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
  • شریعتی، محمد مهدی تعیین نوع گل و تخمین اندازه پوست‏ بره‏ های یک روزه گوسفند زندی با استفاده از روش‏های هوش مصنوعی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 157-174]
  • شهابی، حامد اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره‌های پرواری دالاق [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 33-50]

ص

  • صادقی پناه، حسن زمانبندی تزریق eCG در برنامه هورمونی ایجاد جفت پذیری در میش های ترک-قشقایی به هنگام آنستروس عمیق [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-132]
  • صادقی پناه، حسن مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]
  • صادقی سفید مزگی، علی اثر تغذیه دانه سویای فرآوری‌شده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاو‌های هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
  • صارمی نژاد، پروین مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
  • صدرارحامی، ایمانه اثر تغذیه دانه سویای فرآوری‌شده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاو‌های هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
  • صفری، رشید مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 111-126]
  • صمدی، فیروز مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستم‌های CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]

ض

  • ضمیری، محمد جواد تأثیر پوست انار عصاره‌گیری نشده و عصاره‌گیری شده بر فراسنجه‌های تولید گاز با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند نژاد قزل [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 37-60]

ط

  • طالبی، محمد علی بررسی علل حذف و تابع توزیع زنده مانی در میش های نژاد لری بختیاری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-156]
  • طاهری نیا، محمدحسین اثر جیره‌های دارای پودر سیر بر تجزیه‌پذیری و هضم شکمبه‌ای و روده‌ای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
  • طباطبائی وکیلی، صالح مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
  • طهماسبی، عبدالمنصور اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]
  • طهماسبی، عبدالمنصور اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
  • طهمورث پور، مجتبی ارزیابی روند هم‌خونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیه‌سازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]

ع

  • عباسی امین آبادی، ساناز تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 95-108]
  • عبدی قزلجه، عین اله مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 111-126]
  • عزیزی شترخفت، ایوب اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیم‌های هیدرولیتیک بخش‌های مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری‌ شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
  • علیپور، داریوش مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
  • علی عربی، حسن مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
  • علی عربی، حسن اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
  • علیمحمدی، رضا اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم بر رشد، فراسنجه های هماتولوژی و شکمبه در بره های پرواری مهربان [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 51-68]
  • عمادی، باقر مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانه‌ای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 175-194]

غ

  • غفارزاده، محمد تولید و ارزیابی مکمل‌های ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیه‌ای و مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دارشدن شکمبه‌ای در مقایسه با مکمل‌های کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]
  • غلامی، هادی تاثیر چندشکلی ژن کاپاکازئین روی ارزش اصلاحی صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 137-148]
  • غلام بابائیان، محمد مهدی بررسی روند همخونی و تاثیر آن بر صفات تولیدی مرتبط با رشد در گوسفندان زندی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 109-120]

ف

  • فرجی آروق، هادی ارزیابی روند هم‌خونی جمعیت گاوهای شیری با تغییر نوع آمیزش، شدت انتخاب و استفاده از انتقال جنین با استفاده از شبیه‌سازی تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 121-138]
  • فرجی آروق، هادی برآورد میزان پس روی ناشی از هم خونی بر صفات مرتبط با رشد بره های قره گل [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 137-156]
  • فرهنگ فر، همایون آنالیز فنوتیپی رکوردهای شیر روز-آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شیری شکم اوّل [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 139-164]
  • فرهوش، طرلان برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]
  • فریور، فریبا تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
  • فروزنده شهرکی، امیر داور تاثیر سطوح مختلف و شکل فیزیکی دانه ذرت و گندم جیره آغازین، بر رشد گوساله‌های شیری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 69-86]
  • فضائلی، حسن اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیم‌های هیدرولیتیک بخش‌های مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری‌ شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]

ق

  • قدس روحانی، محسن تاثیر چندشکلی ژن کاپاکازئین روی ارزش اصلاحی صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 137-148]
  • قدیمی، داراب اثرجیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
  • قربانی، غلامرضا کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
  • قربانی، غلام رضا گوارش‌پذیری مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
  • قربانی، غلام رضا اثر تغذیه دانه سویای فرآوری‌شده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاو‌های هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
  • قره باش، آشور محمد تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
  • قورچی، تقی مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستم‌های CNCPS و NorFor [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 61-79]
  • قورچی، تقی تأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجه‌های خون بره‌های پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]

ک

  • کارگر، شهریار گوارش‌پذیری مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و عملکرد تولیدی در پاسخ به تغییر دادن نسبت دانه غله جو به ذرت در جیره گاوهای شیری هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 1-16]
  • کارگر، شهریار اثر تغذیه دانه سویای فرآوری‌شده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاو‌های هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
  • کاظمی، فاطمه ارزیابی کارایی اقتصادی و فنی گاوداری‌های شیری شهرستان گرگان [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 195-212]
  • کیانی، علی اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیم‌های هیدرولیتیک بخش‌های مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری‌ شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
  • کردی، مرتضی اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]
  • کریمی، کاظم زمانبندی تزریق eCG در برنامه هورمونی ایجاد جفت پذیری در میش های ترک-قشقایی به هنگام آنستروس عمیق [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 113-132]
  • کفیل زاده، فرخ اثرجیره حاوی کربوهیدرات‌های غیر الیافی زیاد بر عملکرد تولیدی، القاء التهاب و تغییرات مولکولی سیستم ایمنی ذاتی گاوهای شیری جرزی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 35-50]
  • کفیل زاده، فرخ ترکیب اسید‌ چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه بره‌های سنجابی و مهربان در شرایط تغذیه‌ای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
  • کهرام، حمید اثر استرادیول/ اکسی‌توسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
  • کهرام، حمید تولید و ارزیابی مکمل‌های ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیه‌ای و مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دارشدن شکمبه‌ای در مقایسه با مکمل‌های کلسیمی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 23-50]

گ

  • گنج خانلو، مهدی مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 69-94]

ل

  • لواف، ابوالقاسم برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]

م

  • محرری، علی بررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیره‌های مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]
  • محرمی، وحید کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 1-20]
  • محمدآبادی، طاهره اثر جیره‌های دارای پودر سیر بر تجزیه‌پذیری و هضم شکمبه‌ای و روده‌ای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 127-150]
  • محمدپناه، مهشید آنالیز فنوتیپی رکوردهای شیر روز-آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شیری شکم اوّل [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 139-164]
  • میخ چی، عباس ارزیابی ژنتیکی پارامترهای منحنی شیردهی برآورد شده توسط تابع ویلمینک در گاوهای هلشتاین [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 165-178]
  • میرزاده، خلیل مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
  • میرمحمدی، داود اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیم‌های هیدرولیتیک بخش‌های مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری‌ شده [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 17-37]
  • مسعودی، رضا اثر استرادیول/ اکسی‌توسین، سنسی بلکس و دینوپروستون بر باز شدن سرویکس، مدت زمان باز ماندن سرویکس و بازده تولیدمثلی در گوسفندان نژاد زندی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 99-112]
  • مسلمی پور، فرید استفاده از کنجاله گوار به‌جای کنجاله‌ دانه‌های روغنی معمول در تغذیه بره‌های نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]
  • ملکی، الهه ترکیب اسید‌ چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه بره‌های سنجابی و مهربان در شرایط تغذیه‌ای یکسان [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 123-136]
  • مموئی، مرتضی مقایسه اثرات کاربرد کوتاه مدت سیدر و اسفنج مدروکسی پروژسترون استات بر بازده تولید مثلی میش های عربی در خارج فصل تولیدمثلی [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 179-194]
  • مهاجر، مختار تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 51-68]
  • مهدوی کلاته نو، مجید استفاده از کنجاله گوار به‌جای کنجاله‌ دانه‌های روغنی معمول در تغذیه بره‌های نر پرواری نژاد زل مازندران [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 51-66]

ن

  • نادری، نیما اثر تغذیه دانه سویای فرآوری‌شده به جای کنجاله سویا بر عملکرد، الیاف مؤثر فیزیکی جیره، خوراک مصرفی و رفتار جویدن گاو‌های هلشتاین در اواسط دوره شیردهی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 87-102]
  • ناصریان، عباسعلی اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]
  • ناصریان، عباسعلی اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
  • نجف نژاد، بهروز مقایسه اثر منابع مختلف سلنیوم در جیره‌های غنی از پنبه دانه بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، صفات عملکردی و فراسنجه‌های خونی در گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
  • نعمت پور، مهدی تاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسید‌های آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوساله‌های پرواری [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 21-34]
  • نوریان، سید حسن بررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیره‌های مختلف [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-90]

و

  • وطن خواه، محمود بررسی علل حذف و تابع توزیع زنده مانی در میش های نژاد لری بختیاری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 145-156]
  • وکیلی، رضا تاثیر چندشکلی ژن کاپاکازئین روی ارزش اصلاحی صفات تولیدی شیر گاو براون سوئیس [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 137-148]
  • وکیلی، سید علیرضا اثر نسبت های مختلف پروتئین قابل تجزیه به پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر بازده نیتروژن و بیان ژن UT-B در بره های در حال رشد بلوچی [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 1-22]
  • ولی زاده، رضا اثر سطوح مختلف تفاله چغندر بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری و تولید گاز سیلاژ تفاله مرکبات [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-32]

ه

  • همتی، بهزاد برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفند نژاد مغانی با استفاده از مدل تابعیت تصادفی [دوره 2، شماره 3، 1393، صفحه 165-182]

ی

  • یامچی، احد تأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجه‌های خون بره‌های پرواری [دوره 2، شماره 4، 1393، صفحه 103-122]