• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • همکاران دفتر نشریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter Telegram
نشریه پژوهش‌ در نشخوار کنندگان
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 5 (1396)
دوره دوره 4 (1395)
دوره دوره 3 (1394)
دوره دوره 2 (1393)
شماره شماره 4
شماره شماره 3
شماره شماره 2
شماره شماره 1
دوره دوره 1 (1392)
جواهری بارفروشی, هدی, توحیدی, آرمین, صادقی پناه, حسن, ژندی, مهدی, زین الدینی, سعید, گنج خانلو, مهدی. (1393). مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین. نشریه پژوهش‌ در نشخوار کنندگان, 2(3), 69-94.
هدی جواهری بارفروشی; آرمین توحیدی; حسن صادقی پناه; مهدی ژندی; سعید زین الدینی; مهدی گنج خانلو. "مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین". نشریه پژوهش‌ در نشخوار کنندگان, 2, 3, 1393, 69-94.
جواهری بارفروشی, هدی, توحیدی, آرمین, صادقی پناه, حسن, ژندی, مهدی, زین الدینی, سعید, گنج خانلو, مهدی. (1393). 'مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین', نشریه پژوهش‌ در نشخوار کنندگان, 2(3), pp. 69-94.
جواهری بارفروشی, هدی, توحیدی, آرمین, صادقی پناه, حسن, ژندی, مهدی, زین الدینی, سعید, گنج خانلو, مهدی. مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین. نشریه پژوهش‌ در نشخوار کنندگان, 1393; 2(3): 69-94.

مقایسه اثرات مصرف روغن ماهی با روغن پالم در دوره انتقال بر ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین

مقاله 5، دوره 2، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 69-94  XML اصل مقاله (1869 K)
نوع مقاله: مقاله پژوهشی
نویسندگان
هدی جواهری بارفروشی1؛ آرمین توحیدی 2؛ حسن صادقی پناه3؛ مهدی ژندی2؛ سعید زین الدینی2؛ مهدی گنج خانلو2
1عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور و دانشجوی دکتری تخصصی فیزیولوژی دام دانشگاه تهران
2گروه علوم دامی دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی دانشگاه تهران
3مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور
چکیده
چکیده
به دلیل اهمیت چربی شیر از نظر تأمین برخی از اسیدهای چرب خاص در تغذیه انسان، دستکاری پروفیل اسیدهای چرب بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. به منظور مطالعه تاثیر مصرف روغن ماهی و پالم بر پروفیل اسیدهای چرب شیر، تعداد ده راس گاو هلشتاین با حداقل یکبار زایش بر اساس تاریخ زایش احتمالی، از شش هفته قبل تا 63 روز پس از زایش به طور تصادفی، روغن اشباع پالم یا روغن ماهی را دریافت نمودند. تولید شیر به صورت روزانه و ترکیبات شیر به طور هفتگی تعیین شدند. پروفیل اسیدهای چرب چربی شیر با استفاده از دستگاه گازکروماتوگرافی تعیین شد. مکمل روغن ماهی موجب کاهش مقدار اسیدهای چرب اشباع در چربی شیر شده (05/0P
کلیدواژه‌ها
گاو شیری؛ روغن ماهی؛ چربی شیر؛ پروفیل اسیدهای چرب؛ گازکروماتوگرافی
موضوعات
تغذیه دام؛ فیزیولوژی دام
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 883
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,073
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.