@article { author = {مدرسی, سید جلال and ولی زاده, رضا and دانش مسگران, محسن and فتحی نسری, محمد حسن}, title = {}, journal = {Journal of Ruminant Research}, volume = {3}, number = {2}, pages = {77-91}, year = {2015}, publisher = {Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources}, issn = {2345-4253}, eissn = {2345-4261}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {تغذیه سیلوی تفاله دانه انار بر متابولیت های خونی، صفات لاشه و عملکرد تولیدی بزغاله های پرواری}, abstract_fa = {از تولید صنعتی فرآورده‌های انار شامل آب، رب و کنسانتره مقادیر قابل توجهی تفاله دانه انار به صورت ضایعات باقی می‌ماند که حاوی مقدار مناسبی چربی و پروتئین می‌باشد، بدین منظور در این تحقیق از تفاله دانه انار سیلو شده با و بدون اوره در جیره بزهای آمیخته خراسان جنوبی استفاده شد و تاثیر آن بر رشد و افزایش وزن، اجزاء مختلف لاشه، صفات موثر بر کیفیت لاشه و متابولیت‌های خونی مورد بررسی قرار گرفت. وزن لاشه گرم و سرد در تیمارهای مختلف اختلاف معنی‌دار آماری نداشت اما افت لاشه بطور معنی‌داری در تیمارهای حاوی سیلوی تفاله دانه انار کاهش یافت (P}, keywords_fa = {بز پرواری,تفاله دانه انار,صفات لاشه,عملکرد}, url = {https://ejrr.gau.ac.ir/article_2568.html}, eprint = {https://ejrr.gau.ac.ir/article_2568_84069cd3debb79c37dca8b06943520b2.pdf} }