@article { author = {ملکی, الهه and کفیل زاده, فرخ and Yong Meng, Goh and Rajion, Mohamed Ali and ابزاهیمی, مهدی}, title = {}, journal = {Journal of Ruminant Research}, volume = {2}, number = {4}, pages = {123-136}, year = {2015}, publisher = {Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources}, issn = {2345-4253}, eissn = {2345-4261}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {ترکیب اسید‌ چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه بره‌های سنجابی و مهربان در شرایط تغذیه‌ای یکسان}, abstract_fa = {این پژوهش به منظور مطالعه ترکیب اسید چرب بافت‌‌های چربی زیر‌ جلدی و دنبه بره‌های سنجابی و مهربان انجام شد. بره‌ها از میش‌های هم زمان سازی شده متولد شدند و در شرایط تغذیه ای یکسان پروار شدند. دوازده رأس بره‌ نر 3 ماهه(6 رأس از هر نژاد) استفاده شد. میانگین وزن اولیه بره‌ها 48/0± 33/23 (نژاد سنجابی) و 14/2±10/26 کیلوگرم (نژاد مهربان) بود. بره‌ها در جایگاه‌‌های انفرادی نگهداری می‌‌شدند. بره‌ها در انتهای دوره پروار 90 روزه وزن‌کشی و کشتار شدند. چربی زیر جلدی از سمت راست لاشه حدفاصل دنده‌های 8 و 9 واز دنبه بره‌ها گرفته شد. نمونه ها جهت تعیین ترکیب اسید چرب در یخچال20- درجه سانتیگراد نگداری شدند. کل اسید‌‌‌های چرب غیر اشباع با چند پیوند دو‌‌گانه امگا 6 (05/0P}, keywords_fa = {نژاد سنجابی,نژاد مهربان,پروفیل اسید چرب,چربی زیر جلدی}, url = {https://ejrr.gau.ac.ir/article_2142.html}, eprint = {https://ejrr.gau.ac.ir/article_2142_ffa4216d4ea5021bdb691d296f67399c.pdf} }