کلیدواژه‌ها = %D9%86%DB%8C%D8%AA%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%86 %D8%A2%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%A7%DA%A9%DB%8C
تاثیر استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر کمیت و کیفیت شیر و فراسنجه‌های شکمبه‌ای بز شیرده

دوره 5، شماره 2، تیر 1396، صفحه 15-28

10.22069/ejrr.2017.13084.1543

امیر اکبری افجانی؛ حمید امانلو؛ :ابوالفضل زالی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ مهدی گنج خانلو


تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره

دوره 2، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 51-68

فریبا فریور؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید حسنی؛ آشور محمد قره باش؛ مختار مهاجر