کلیدواژه‌ها = تانن
تعداد مقالات: 6
2. اثر عصاره الکلی ضایعات چای سبز بر تجزیه پذیری شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای کنجاله سویا

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 101-116

10.22069/ejrr.2017.13235.1550

محمد ناصحی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مرتضی رضایی؛ تقی قورچی


3. تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تانن‌گیری‌ شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 5، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 27-40

10.22069/ejrr.2017.13061.1540

حامد کشفی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ احمدرضا یزدانی؛ تقی قورچی؛ فرهاد شیرانی بید آبادی


4. تاثیر ارقام مختلف پوست انار بر قابلیت هضم ماده خشک، جمعیت پروتوزا و تولید گاز متان به روش آزمایشگاهی

دوره 4، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 111-132

10.22069/ejrr.2016.3230

وحیده رزم آذر؛ نور محمد تربتی نژاد؛ جمال سیف دواتی؛ سعید زره داران


5. تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند

دوره 4، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 45-70

10.22069/ejrr.2016.3227

بهروز یار احمدی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی رضایی


6. مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستم‌های CNCPS و NorFor

دوره 2، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 61-79

سمانه اربابی؛ تقی قورچی؛ سیده ساناز رمضانپور؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ فیروز صمدی