کلیدواژه‌ها = تجزیه‌پذیری
تعداد مقالات: 3
2. تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند

دوره 4، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 45-70

بهروز یار احمدی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی رضایی


3. مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستم‌های CNCPS و NorFor

دوره 2، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 61-79

سمانه اربابی؛ تقی قورچی؛ سیده ساناز رمضانپور؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ فیروز صمدی