کلیدواژه‌ها = %D8%AA%D8%AC%D8%B2%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%DB%8C
تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند

دوره 4، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 45-70

10.22069/ejrr.2016.3227

بهروز یار احمدی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی رضایی


مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین نسبتهای مختلف علوفه به کنسانتره در جیره با استفاده از سیستم‌های CNCPS و NorFor

دوره 2، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 61-79

سمانه اربابی؛ تقی قورچی؛ سیده ساناز رمضانپور؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ فیروز صمدی