کلیدواژه‌ها = دانه جو
تعداد مقالات: 5
2. اثر سطح کربوهیدرات‌های غیر فیبری و نوع غله بر عملکرد رشد، گوارش پذیری، خصوصیات لاشه و اندام-های درونی بره‌های پرواری نژاد لری

دوره 5، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 45-58

غلام عباس فرح بخش؛ مسیح ال.. فروزمند؛ علی نقی کشتکاران؛ رضا نقی ها


3. ارزیابی جایگزینی ضایعات ماکارونی با دانه جو در جیره بره های پرواری بلوچی و آزمون تولید گاز

دوره 4، شماره 1، بهار 1395، صفحه 1-20

عباس افقهی زاده؛ محمدهادی اعظمی؛ عباسعلی ناصریان؛ محمدحسن فتحی نسری


4. تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو

دوره 3، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 103-126

خلیل صفائی؛ غلام رضا قربانی؛ مسعود علیخانی؛ علی صادقی سفید مزگی؛ ون ژو یانگ؛ فاضل محمدی