نویسنده = فرید مسلمی پور
اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق‌کننده‌های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ‌گشایی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 87-100

10.22069/ejrr.2018.13966.1583

سولماز پهم‌لی؛ یوسف مصطفی لو؛ فرید مسلمی پور؛ آشور محمد قره باش


اثر استفاده از لسیتین سویا در رقیق کننده و افزودن آلبومین سرم گاوی بر باروری منی گاو در شرایط نگهداری مختلف

دوره 6، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 147-154

10.22069/ejrr.2018.13011.1535

عاطفه تقوی چمازکتی؛ فرید مسلمی پور؛ یوسف مصطفی لو؛ فرزاد قنبری