نویسنده = آشور محمد قره‌باش
اثر کاه کلزای فرآوری شده با اوره بر قابلیت هضم مواد مغذی، عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی بره‌های نر دالاق

دوره 11، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 93-108

10.22069/ejrr.2022.20596.1864

فریبا فریور؛ یوسف مصطفی لو؛ اشور محمد قره باش؛ علیرضا خان احمدی


تأثیر پاستوریزاسیون آغوز بر جذب ایمونوگلوبین‌ها و فراسنجه‌های خون بره‌های نر تازه متولد شده زل

دوره 10، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 67-82

10.22069/ejrr.2022.19654.1815

فرید مسلمی پور؛ سید سعید سجودیان؛ آشور محمد قره باش؛ یداله چاشنی دل


اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق‌کننده‌های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ‌گشایی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 87-100

10.22069/ejrr.2018.13966.1583

سولماز پهم‌لی؛ یوسف مصطفی لو؛ فرید مسلمی پور؛ آشور محمد قره باش


تاثیر جایگاه فری استال بر میزان شیوع لنگش و شمار سلول بدنی شیر در گاوداری های صنعتی استان مازندران

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 35-46

10.22069/ejrr.2018.14318.1604

فریبا فریور؛ حمید حاجی زاده؛ فرزاد قنبری؛ اشور محمد قره باش


اثرات رقیق‌کننده‌ها‌ی مختلف و سطوح مختلف قند تره‌هالوز بر کیفیت منی قوچ دالاق در شرایط انجماد

دوره 5، شماره 3، آذر 1396، صفحه 1-14

10.22069/ejrr.2017.12189.1498

آیدین آخوندی؛ یوسف مصطفی‌لو؛ آشور محمد قره‌باش؛ رضا راه‌چمنی


اثر تزریق ویتامین‌های A و Eبر انتقال غیر‌فعال ایمونوگلوبولین‌G و برخی فراسنجه های خونی گوساله‌

دوره 4، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 71-90

10.22069/ejrr.2016.3228

رضا راه چمنی؛ محبوبه مرادیان؛ ابراهیم بنی حسن؛ آشورمحمد قره باش؛ عباس ضیغمی


تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره

دوره 2، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 51-68

فریبا فریور؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید حسنی؛ آشور محمد قره باش؛ مختار مهاجر