نویسنده = تقی قورچی
تعداد مقالات: 12
1. اثر اسیدهای چرب پالمیتیک و استئاریک و آلفا-لینولنیک بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر گاوهای تازه‌زای هلشتاین

دوره 7، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 129-144

محسن سمیعی زفرقندی؛ تقی قورچی؛ علی اسدی الموتی؛ فرزاد قنبری؛ مهدی دهقان بنادکی


2. اثر عصاره الکلی ضایعات چای سبز بر تجزیه پذیری شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای کنجاله سویا

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 101-116

محمد ناصحی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مرتضی رضایی؛ تقی قورچی


6. تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تانن‌گیری‌ شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 5، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 27-40

حامد کشفی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ احمدرضا یزدانی؛ تقی قورچی؛ فرهاد شیرانی بید آبادی


7. تاثیر سطح فیبر و نشاسته جیره و نوع فرآوری جو بر تغییر جمعیت نسبی میکروارگانیسم‌های دستگاه گوارش اسب با استفاده از Real time PCR

دوره 5، شماره 1، بهار 1396، صفحه 169-192

عبدالحکیم توغدری؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ تقی قورچی؛ آشورمحمد قره باش


8. مقایسه جایگزینی جو با مقادیر مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری

دوره 4، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 55-72

فرانک دوستی؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ آرش آذرفر؛ اصغر سپهوند


10. ارزیابی اثرات جایگزینی جو با فرآوری‌های مختلف ذرت بر سودآوری در بره‌های پرواری نژاد افشاری

دوره 4، شماره 1، بهار 1395، صفحه 39-54

فاطمه کاظمی؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ فرشید اشراقی