نویسنده = تقی قورچی
تعداد مقالات: 13
2. اثر اسیدهای چرب پالمیتیک و استئاریک و آلفا-لینولنیک بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر گاوهای تازه‌زای هلشتاین

دوره 7، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 129-144

10.22069/ejrr.2019.16722.1691

محسن سمیعی زفرقندی؛ تقی قورچی؛ علی اسدی الموتی؛ فرزاد قنبری؛ مهدی دهقان بنادکی


3. اثر عصاره الکلی ضایعات چای سبز بر تجزیه پذیری شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای کنجاله سویا

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 101-116

10.22069/ejrr.2017.13235.1550

محمد ناصحی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مرتضی رضایی؛ تقی قورچی


7. تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تانن‌گیری‌ شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 5، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 27-40

10.22069/ejrr.2017.13061.1540

حامد کشفی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ احمدرضا یزدانی؛ تقی قورچی؛ فرهاد شیرانی بید آبادی


9. مقایسه جایگزینی جو با مقادیر مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری

دوره 4، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 55-72

10.22069/ejrr.2017.11124.1462

فرانک دوستی؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ آرش آذرفر؛ اصغر سپهوند