نویسنده = فرخ کفیل زاده
اثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت بره‌های پرورای گوسفند سنجابی

دوره 3، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 103-121

حسن خمیس آبادی؛ فرخ کفیل زاده؛ برومند چهار آیین


ترکیب اسید‌ چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه بره‌های سنجابی و مهربان در شرایط تغذیه‌ای یکسان

دوره 2، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 123-136

الهه ملکی؛ فرخ کفیل زاده؛ Goh Yong Meng؛ Mohamed Ali Rajion؛ مهدی ابزاهیمی