نویسنده = %D8%AD%D8%A7%D9%85%D8%AF %D8%AE%D9%84%DB%8C%D9%84 %D9%88%D9%86%D8%AF%DB%8C %D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B1
تولید و ارزیابی مکمل‌های ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیه‌ای و مقاومت در برابر زیست هیدروژن‌دارشدن شکمبه‌ای در مقایسه با مکمل‌های کلسیمی

دوره 2، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 23-50

حامد خلیل وندی بهروز یار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محمد غفارزاده؛ کامران رضایزدی؛ حمید کهرام؛ بهزاد اسدنژاد