نویسنده = نور محمد تربتی نژاد
تعداد مقالات: 6
1. اثر عصاره الکلی ضایعات چای سبز بر تجزیه پذیری شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای کنجاله سویا

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 101-116

محمد ناصحی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مرتضی رضایی؛ تقی قورچی


2. تاثیر سطوح مختلف بیوچار حاصل از پوست گردو و بسترمرغ بر فراسنجه‌های تخمیری شکمبه و تولید متان به‌روش برون تنی

دوره 6، شماره 1، بهار 1397، صفحه 1-16

اعظم میرحیدری؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ سعید حسنی؛ پیروز شاکری


3. تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تانن‌گیری‌ شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 5، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 27-40

حامد کشفی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ احمدرضا یزدانی؛ تقی قورچی؛ فرهاد شیرانی بید آبادی


4. تاثیر ارقام مختلف پوست انار بر قابلیت هضم ماده خشک، جمعیت پروتوزا و تولید گاز متان به روش آزمایشگاهی

دوره 4، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 111-132

وحیده رزم آذر؛ نور محمد تربتی نژاد؛ جمال سیف دواتی؛ سعید زره داران


5. تاثیر سطوح مختلف دانه و عصاره شنبلیله بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و تولید گاز به روش آزمایشگاهی در جیره‌های غنی از کنسانتره

دوره 2، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 51-68

فریبا فریور؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید حسنی؛ آشور محمد قره باش؛ مختار مهاجر


6. استفاده از کنجاله گوار به‌جای کنجاله‌ دانه‌های روغنی معمول در تغذیه بره‌های نر پرواری نژاد زل مازندران

دوره 2، شماره 1، بهار 1393، صفحه 51-66

مجید مهدوی کلاته نو؛ نور محمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ فرید مسلمی پور؛ رحمت سمیعی