نویسنده = %DB%8C%D9%88%D8%B3%D9%81 %D9%85%D8%B5%D8%B7%D9%81%DB%8C%E2%80%8C%D9%84%D9%88
اثر کاه کلزای فرآوری شده با اوره بر قابلیت هضم مواد مغذی، عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی بره‌های نر دالاق

دوره 11، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 93-108

10.22069/ejrr.2022.20596.1864

فریبا فریور؛ یوسف مصطفی لو؛ اشور محمد قره باش؛ علیرضا خان احمدی


اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق‌کننده‌های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ‌گشایی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 87-100

10.22069/ejrr.2018.13966.1583

سولماز پهم‌لی؛ یوسف مصطفی لو؛ فرید مسلمی پور؛ آشور محمد قره باش


اثر استفاده از لسیتین سویا در رقیق کننده و افزودن آلبومین سرم گاوی بر باروری منی گاو در شرایط نگهداری مختلف

دوره 6، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 147-154

10.22069/ejrr.2018.13011.1535

عاطفه تقوی چمازکتی؛ فرید مسلمی پور؛ یوسف مصطفی لو؛ فرزاد قنبری


اثرات رقیق‌کننده‌ها‌ی مختلف و سطوح مختلف قند تره‌هالوز بر کیفیت منی قوچ دالاق در شرایط انجماد

دوره 5، شماره 3، آذر 1396، صفحه 1-14

10.22069/ejrr.2017.12189.1498

آیدین آخوندی؛ یوسف مصطفی‌لو؛ آشور محمد قره‌باش؛ رضا راه‌چمنی